Tro kasa sarı Megane / Tigra ları unutmayalım
ProdriveSTI Murat çok sever
2 sene önce 130 binde sattığım megane rs geçen haftalarda 123 binde ilandaydı ki benden Jeandan aldı onlarda 130 un sonlarında sattılar. Türkiye abi bu. Sorduğun zaman herkes namuslu satıcı herkes müslüman. Cuma kaçırmazlar ama her naneyi yerler.
IN BOOST WE TRUST
resimlerde epey diri duruyor 430 k km yapmış bir araca göre. bide helal olsun nası bi şoförmüş 430 bin km arabada boya yok
Connecting site...
Behzat ç kasayı unutmayalım Connecting site...
Connecting site...
Bunun sahibide sağlam şöför. Tüm bakımlar serviste yaptırmış. Toyota plazadaydı bi kaç ay öncesine kadar. Resimler yanıltmasın içi ciddi temiz gerçekte. Kaput boyasızdı alan galeri boyamış.
gerçekten uzun yolda yapıldığı belli. zaten sürekli şehir içi kullanılan araçta direksiyon simidi aşınır trim aksam aşınır vs vs. ama bu şekilde uzun yolda kullanıldığı belli olan araç daha albenili olur km yüksek olsa bile.
Yaw konya dedin beni efkarlandırdın bak şimdi.. uzun uzun anlatırdımda sıkmadan özet geçeyim
zamanın behrinde arkadaşa bir Astra almaya gitmiştim saray önüne -kazasız belasızdı- güya araba..
güç bela ikna edip sahibini konyada sanayiye çektim arabayı -ki expertiz raporu var adamın elinde yetkili servis kaşeli -Tapu Gibin-
Boyasız diye!
Arabaya 3 farklı kaportacı baktı araçta 3 değişen 5 boya çıktı.. ön tamponun çıkma olduğunu söylemiyorum bile..
adam beni sanayinin ortasında bırakıp gitti sinirinden..
meğer bu arkadaşada çakmış arabayı sahtekar bir galerici ve işgüzer opel serviside yardım ve yatakçısı.. o zamanın parasıyla ki 15-20 tl ye komple arabaya bakıyordu sanayi ustaları.. 250-300 tl ye yetkiliden temiz raporu alıyormuş bu tırtıllar.. yollarını öyle bulmuşlar..
lafın özü
bana heryer ankara sanada trabzon ama konyadan babam gelse şüphelenirim
Ankara'dan çok boş döndüm 300bin vakası çok yaşadım320d'lerin range sport'ların alayı traşlı
Konya'dan iki defa araç aldım biri esnaf birisi biniciydi ikiside düzgün çıkmıştı.
Antalya Serik'ten 500ml su bile almam. Serik'te bir araba var dediklerinde s.ktir et başka araba bakalım diyorum öyle nefret ettim.
#eksikpazar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)