gazı biraz ayarsız kullanınca yada surda iki sıkıyım tarzında, ben hala 13-15 lerde gezeceginin düşünüyorm 2.0benzili aynı zamanda 4 ceker bir aracın isterse 28gtroncik olsun![]()
gazı biraz ayarsız kullanınca yada surda iki sıkıyım tarzında, ben hala 13-15 lerde gezeceginin düşünüyorm 2.0benzili aynı zamanda 4 ceker bir aracın isterse 28gtroncik olsun![]()
1881 - 193∞
Suv ve lux segmentte yakit 40 50krs arası kalır.
Ekonomik suv bozması nissanlara benzemez sonuçta merso bu
Benzinli motoru uzun yol için ideal yakıt olarak cok uzmez.
Ama sehirici cok fark etmekte.
Bu kasa fena oldu ama bende bmw hastaligi var suvda nedense![]()
bu araç suv ona göre değerlendirin bence x1 yada x3 bence gerçek suv değil şehir için tasarlanmış .. ama mercedesin suv u ile araziyede girersiniz..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Tekrar söylüyorum bu arabanın fiyatı uygun şu an . Zaten soranlar olmuş 2. partide zamı çakacakmış hemen MB. 60 70 lira fazladan verip dizel almak kesinlikle mantıksız. Çok ciddi fiyat farkı var. 5 sene de kendini ancak amorti eder senede 100 bin yapsa ki o zamana kadar arabayı değişir insan zaten.
Ben bugüne kadar x6 ya binip bir tane iyi yorum yapan görmedimHiç abartmıyorum çevremde 4-5 kişide vardı zamanında hepsi ana avrat küfür ederek sattı arabaları
Ama yenisi çok yakışıklı olmuş illa suv alacak olsam yine dayanamaz gider alırdım şahsen
![]()
Ama şu an bütçeme göre SUV bakacak olsam GLC açık ara mantık ötesi bir araç.
oda küfür gibi valla yazık günah elin gelir yazılımlı herhangibi dizeli sellektör manyagı eder 1500 1600 kiloya
alternatifi bu arac icin degilde genel olarak söyledim. suan başka bişey olmadıgna göre mantıklısı duruyor tabixc60 var bide dizel ama secenek arasında falan degil heralde
![]()
1881 - 193∞
GLC200D gelecek ve tüm bu benzinli alanların elinde patlayacakGLC220D 170HP 4 matic ile gayet güzel gidiyorsa ondan sadece 24 hp eksik RWD pekala yürür merak etmeyin. Ayrıca bu aracı alanların kaçının hızla veya offroad ile işi olacak?? Al bak x3 1.6 benzinli rwd nasıl satıyor? Hele Mercedes om654 kodlu kendi dizelini koyar ise seyret ozaman piyasanın halini.
GLC250 benzinli alanlar 15litre ortalama dağa taşa vururlar kendini. Bak yukarıda arkadaş ne yazmış e250 ile rwd 10.5 ortalama altına düşürememiş. BU daha ağır, Aerodinamiği kötü yerden yüksek ve 4 çeker, kafadan en az 15 litre yakar... Bu devirde (Tr şartlarında) benzinli 4 çeker SUV alınır mı allah aşkınaHe çok zengin olursun Cadillac escalade alırsın ayrı...
mercedes-benz mengerlerde satış danışmanıyım isterseniz yardımcı olurum
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
volvo kamyon falan yapar ağır vasıta paletli yapar yani suv a yabancı bir firma değil ağır ticari taşıt yapan suvun kralını yaparda .. volvonun suv neyine. bineklerinde daha adam gibi satışları oturtamadı..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bu araç renonun 1.6 dci 160 hp motoruyla 4x4 olarak gelirse çok satar.
Gecen gun kapora verildi bir cok yeri aradik 2015 e arac yok hepsi gitmis
Aralik icin beyaz amg paket bi arac vardi bekliyoruz
Auto show un onceki aylarda ki testini okudum testte 8.8 lt ortalama yakalamislar 9gtronic sayesinde diye yaziyordu
Bakalim gelince bi aksilik olmazsa ( fiyat patlamasi vb ) yorumlari yazarim burda
Elinizde yakinda gelecek olan arac varsa teklif verirseniz sevinirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)