Bana +1 @anltrkmen'ide yazarsaniz sevinirim listeye
Bana +1 @anltrkmen'ide yazarsaniz sevinirim listeye
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Siz ataköyden mi geleceksiniz eğer ataköyden gelecekseniz beraber geçelimmi? yol ile ilgili sıkıntım var karşı tarafı bilmiyorum bu konuya 5. Msj atışım bahçelievlerden bakırköyden merterden zeytinburnundan cevizlibağdan karşıya geçecek varmı ben tek kişi gelicem telefonum sıradan whatsapp tan konum alamıyorum aracı olmayan arkadaş varsada alabilirim 0530 212 51 34 gelecek arkadaş bulamazsam üzülerek belirtmek isterim gelemicem sinir stres olmak istemiyorum
Ben iptalim. Su pompası su kaçırıyor. Yarın artık servise bırakıcam aracı. Tüh kötü oldu bu.
Tufan has no limits.
Saat 14:00'te mi buluşuyoruz? Hala kesin bir saat yazılmamış?
Stage 1 **-Drifter
Sponsor seeker
Big Time Lover
#Hoonigan
Number 89
YouTubeDR.ECU
saat 2 de buluşuyoruz![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Çok kötü gribe yakalandım dün. Bugüne toparlarım dedim ama nafileben gelemiyorum kusura bakmayın arkadaşlar, iyi eğlenceler.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
birinci köprüden cıktıktan sonra acıbadem sapağından sonrakı otoban ankara girişinden girin daha sonra atasehir bostancı cıkışından cıkıp yan yoldan az ılerledikten sonra sağdan ayrılın daha sonra bostancı ankara cıkışı daha sonrada maltepe mutluhan hondanın hemen berisindeki sahil yolundan sapıp sahile kartal yönüne ulaştığınızda ilk sapaktan u dönüşü yapın 500m ilerde sağda mekan
2. köprü den gelenler bostancı ve mavi renk ankara yı görene kadar devam ordan sapınca yukardaki gibi maltepe honda sahil yolu
Bulgurludan gelicem yol üzerinde gelmek isteyen abi arkadaş varsa alabilirim 4 kişilik yer boşpm'den msj atabılırsınız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)