Valla cok iyi oldu tekrarlayalim ama birdahakine gruplasma olmasin![]()
Valla cok iyi oldu tekrarlayalim ama birdahakine gruplasma olmasin![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Planda +2 arkadas bide forumdan 2 kisi gelir diyodum,ne forumdakiler geldi ne arkadaslar,1 saat dolandim bos bos biraz foto cektim,sohbet edenlere kulak kabarttim baktim olacak gibi degil ciktim geldim,cok kaynasacak ortam yok gibiydi,damdan duser gibide soze girmek istemedim uslu uslu dikildim, ama arabalari gormek yeterdi bana tam ben giderken turbo s2k galiba yanimdan gecti ne sesi vardi be
organizasyon icin tesekkur ederim,herseye ragmen egzoz seslerinden buyuk keyif aldim,ortamda kaliteliydi,tech farkini gormus oldum
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Güzel bir organizasyondu. Arkadaşları dostları gördüm, hasret giderdim. En kısa zamanda tekrarını rica ediyorum.![]()
resimler icin linke basin --->>>404 Not Found
resimler için anasayfa
son anda duzenlenen toplanti yuzunden katilamadim.
ranthor,
gelenlere bardak, anahtarlik gibi hediyeler verildi degil mi?
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Hava güzeldi araçlar güzeldi arkadaşlarla güzel paylaşımlarımız oldu
çok şükür kazasız belasız geldim gelen herkese çok teşekkür ederim iyi akşamlar
çok güzeldi organize edenlerin ellerine sağlık ama guruplaşma olması çok normal herkes kendi arkadaşlarıyla sohbet ediyor bu tarz ortamlarda öyle oluncada tanışma vs biraz geri planda kalıyor ama nacizane tavsiyem buluşma değilde etkinlik tarzı bişey olursa daha fazla kaynaşma ve tanışma olur karting turnuvası veya paintball turnuvası gibi bişey yapılabilir daha kaynaştırıcı olacağı kanısındayımtekrardan eliinize sağlık
Etkinlik gayet güzeldi. Gruplaşmalar olması da normal tabi herkes samimi olduklarıyla birlikte takıldı yada benim gibi yeni muhabbet kurdu.
Etkinlikler çoğalırsa samimiyetlerde artar.
06 Toyota Hilux 2.5 4x4
gelen herkesin ayağına sağlık,eski arkadaşları görmek güzeldi ,benim aracın yanındaki siyah orjinal 106 gti burdamı talibim araca![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Nice yıllara inşallah hep beraber.
Dr.ECU
yaza dogru mangal yapalim polenezkoy civarinda kendin pisir kendin ye tarzinda güzel yerler var
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)