User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
52 sonuçtan 39 ile 52 arası

Konu: kapalı otopark ve kedi sorunu

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla Allah'ın sopası yok çok günahını aldım,bi ara gerçekten o kadar bunalttı ki hayvansever olmama rağmen kediyi görürsem saldırıcam diyodum o derece.Lakin gel gelelim ne kadar tatlı bir kediymiş,en azından ponçik ponçik kaputa falan çıkıp yatıyodu çok çok.Öbür ırz düşmanı gibi kemirmiyodu bi yerleri
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kedi karabibere gelmez. Park ettikten sonra arabanın etrafını şöyle bir dolanın.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani işte kolay çözüm ki kulübe yapmakta zor değil, bikaç parça mukavva, bir de migrosta satılan 10 TL lik polar battaniye. Mama dahil 50 TL tutmaz maliyet, sigara kullanıyorsanız özellikle 5 günlük sigara parası epi topu.

Bizim otopark açık ama kedilerin korunabildiği kuytu alan da var bisiklet parkı, su yağmur görmez hiçbi şekilde. Bazen oraya giriyorlar bizimkiler bazen de besleyen yakın binaların bölgelerinde belli yerlerde (çardak) yatıyorlar genelde

Bizim otoparktalarsa da ya duvar üzeri, ya kuytu yer, ya da benim arabanın üstündeler şapşikler işte Ve sandığınız kadar çizmiyorlar, hatta neredeyse hiç çizmediler benim arabayı. Ama düzgünce tembihledim ben daha bebekken bunlar çıkın ama tırnaklamayın diyerek

1,5 yıl önceki foto balkondan çekmiştim biraz zoom layıp

[IMG]https://scontent-fra3-1.cdninstagram.com/hphotos-xtf1/t51.2885-15/e15/10261050_1425993210983312_701834559_n.jpg[IMG]
    olm dizelin tepesinde ne işleri var kaputumuz bile ısınmıyor diyecem ayıp olacak Alanyada yasadıgını hatırlayınca
    1881 - 193

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim arabanın üstünde en son kedi gördüğümde sonra bi daha kediyi hiç görmediler

bizim bi abla var saolsun sitedeki bütün kedileri eve dolduruyo hayvan napsın soğuk arabayı miss gibi ev varken

driver_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay cidden hayvan düşmanlığına çevrilmiş bizimde bişey yaptığımız yok hayvana sonuçta inanmayan çizmez diyen gelsin aracımın yanına sileceklerin ordan ön panjura kadar 4-5 tane pençe şeklinde çizik var araç sürekli cilalı çıkarken kayıyor tırnaklarıyla tutunmaya çalışıp çiziyor eski aracımda anne camdan videoya ya bile çekmiş kayıyor bu hayvanlar kaputtan diye.Yoksa buyursun istediği kadar yatsın kaputta yumuşacık yer yaptım ona bu sefer de çamurluktan tutunmaya çalışıp orayı çizmiş

BaR1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen arabanın içindeyim otoparkta duruyorum araç çalışmıyo bi tanesi çıktı kaputa artis artis yürüyor tam yatıcak bi bastım kornaya 2 metre havaya sıçradı bu kadar tepki vericeğini bilmiyordum bilsem kameraya çekerdim.

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayvan düşmanı değiliz bizde hayvanlara zarar vermeye çalışmıyoruz zarar vermeden bir çözümü var mı onu araştırıyorum zarar vererek çözmek istedikten sonra çözüm çok çizmiyor diyen arkadaşta yanılmış dediği gibi henüz onun arabasını kedi çizmemiş tavandan kaputa inerken patisi arabanın camını çizmiş bildiğin derin bir çizik yani sürücü tarafında olsa adamın gözünü bozar değiştirmek ister Allahtan yolcu tarafında çizik. Otopark kendi özel otoparkım olmadığımdan kulübe barınak battaniye falan bilemiyorum diğer araç sahipleri tepki gösterirler mi hani bunları yapıyorsun kedileri topluyorsun gibi. Toz naftalin karabiber vs denicem olmadı yapacak bir şey yok.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm dizelin tepesinde ne işleri var kaputumuz bile ısınmıyor diyecem ayıp olacak Alanyada yasadıgını hatırlayınca
    Benim ısınıyor kanki, özellikle turbonun olduğu tarafa yatıyorlar kışın sileceklerin ön tarafına doğru yani

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben arabayı 2 bucuk sene yatırdım. yatırmadan önce de içini komple sökmüştüm. taban halısı göğüs vs vs herşey. sonra tabandaki büyük tapaları söktüm. bayaa rahat rahat kediler girebilecek kadar büyük tapalar. sonra koltukları geri taktım bıraktım öyle arabayı. içinde kaçnesil kedi yaşadı bilmiyorum. kedi otele döndü araba
    koltuklarda bir tane dahi tırnak izi yoktu. 2buçuk sene.....
    sadece tüy doluydu içi doğal olarak hepsi o..
    If you have no LAG, you have no turbo..

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otoparktaki araçlardan daha çok sizin araca geliyorlarsa, sizin aracınızın motor kısmında, cam önü ızgaralarında vb yerinde kedi yatmıştır yüksek ihtimal. yani 1-2 kere değil defalarca yatmıştır. buda diğer kedileri o araç için davet eder. Çünkü kedi yerini sahiplenmeyi sever yada sahiplenilmiş yeri merak eder. Diğer araçlarda o kokuyu bulamaz sizin araçta o kokuyu duyar ve orayı sahiplenmek için kendi gelip yatar. Bu bir araba olur, klübe olur, paspas olur vb şeyler. Evimde 7 kedim var 7 sininde yattığı yer bellidir birbirlerinin yerlerine yatmak isteyince olay çıkar ki günlük geçinmelerinde de hiç bir sorun yoktur gayet iyi anlaşırlar.

benim kapalı otoparkımda şöyle bir sorun vardı sağ sileceğimin üstüne gelip hep 2 kedi yatardı bi gün biri bir gün diğeri, ilerleyen zamanlarda bu kavgaya dönüştü ve sonrasında sağ sileceğe işemeye başlamalarına kadar gitti. kedisever olduğumdan bi süre sorun etmedim ama sonrasında bende naftalin topu koymuştum, yani uzaktan bile keskin koktuğu için kedi onu duyduğu için gelmedi. Kedilere zararda vermedim.

Tavsiyem aracınızın motor kısmını, davlumbazları, motor alt koruma kısımlarını bu işe uygun temizliyicilerle yıkatmanız. Sonrasında durumu değerlendirin başarılı olacağınıza inanıyorum. Olmazsa yine yattığı yer hizasına naftalin topu koyabilirsiniz. aracınızada kedilerede kaçacakları için zarar vermez.
    Branda ve örtü gibi şeyler faydalı olmaz aksine yumuşak zemin olacağı için daha çok yatmak isterler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı şekilde 10-15 dk uzaktaki otoparka bırakıyorum ancak çok da önemli değil çıkıyorlar, çiziyorlar falan..Çok takılmamak lazım.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    naftalin koyun bir daha selam bile vermez arabanıza

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bende impreza ve forester varken tam scoop un önüne yatıyorlardı Özellikle soğuk havalarda yer kavgası yaptıkları bile oluyordu ben yatacam la scoop un ağzına diye

Baya baya çizikti iki aracımın kaputu da. Kaputu şeffaf folyo ile kaplatabilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kalın battaniye kilim vs. seriyorum tavanın ortasından tampona kadar, doya doya yatıyolar üstünde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)