arkası passat cc ye benzemiş ama içi çoook seksi .
Printable View
arkası passat cc ye benzemiş ama içi çoook seksi .
Bende benzerlikten cc yi verip bunu alasım geldi galiba :D
Ben en çok arkasının sedan versyondan çok değişik ve güzel olduğu için beğendim. Motoruda fena değil. Yazılımda oluyor.
Şimdi xx araca benzemiş diye yorum yapan tayfadan olmak istemem ama arkası bana laguna coupeyi andırdı..
abi 4 ün klasmanı değilki hele gc nin hiç değil
söyle birşey mesela 0 yerine
BMW 4 Serisi 420d Luxury Line 2013 Model 190.000 TL Galeriden sat
BMW 4 Serisi 420d M Sport 2014 Model 197.000 TL Galeriden sat
sportline ama m tamponları var dedigi gibi kazasızsa gayet uygun
BMW 4 Serisi 420d Sport Line 2013 Model 192.500 TL Galeriden sat
ya bu aracı tek motor seçeneği ile getirme mantığını çozmuş değilim , otv oynuyor eyvallahta mercedes sonuçta :D
olurmu oda d serisi coupe buda d serisi coupe. 4 serisi eğerki 1.6 170 hp lik coupe araç getirseydi yok satardı. Zaten onun konusunuda açmıştım. Bence yanış bir yol izledi. C coupe ise zaten direkt coupe. Fiyatıda bence eğer abartmazlarda 185 bine güzel amg satarlarsa oldukçada uygun
210 liraya 156 hp araç almak çok eğlenceliymiş. 418de benzerdi.
Sıfır aracı şirket üstüne alıp 5 yıl kdvden yırtmayı anlıyorum. Fakat sırf o kdv oranını her sene düşürecem diye 5 yıl 160hp 2 ton araçla gezmek istemem ben, gider M6 alırım cayman alırım, kendi üstüme alırım, en azından ruhsatta kendi adımın yazdığı güzel bir aracım olur. Artan para da işte bakımdır, ufak tefek toplamaktır, vergidir onlara gider.
muhteşem olmuş bence, şuanda tek istediğim araba oldu 4 serisine kesinlikle tercih ederim
Eski kasası da çok güzeldi buda çok güzel olmuş.
Eskisi biraz daha köşeli ve sinirli yapıya sahip. Benim daha çok hoşuma gidiyor.
cla lar falan 1.5 dci 110 bg sanırım da c200d lerdeki 1.6 motorda dci mi
Çok çok güzel araba ben bayıldım
Araç 1505 kg 156 hp gayet yeter bi 10-20 hp daha olsa harika olurduda 10-20 hp eksik olmaması sebebiyle tam kıvamında..
Kaldıki 3 seriside aynı ağırlıkta ve 136 hp den başlıyor
AMG'nin liste fiyatı 182K.
Göze güzel gelecek opsiyonları eklediğin zaman araç geliyor 210-230k bandına.
Ondan sonra evlat gibi ömrünün sonuna kadar sev :D
abi siz çok dolduruyorsunuz bence. Ben metalik mavi, amg olanı, içi ucuz kahverengi deri olanla ve 19 çubuk jantla topladım konfigüratör sadece 186 bin diyor. zaten birçoğu pakete dahil uyarısı veriyor
Şubatta getirebilecek olan arkadaşa özel mesaj attım ancak cevap yok.. tanıyan varmı bu arkadaşımızı ? Gerçekten şubatta getirebiliyosa talibiz
güzel olmuş alınır