Böyle evlat dostlar başına
Printable View
düşünen olursa bende ikinci parti için yardımcı olabilirim arkadaşlar. forumdan bağlantılı olduğunuzu mutlaka belirtin arkadaşlar. :)
Sevgiki kardeşim banada cevap gelmedi. Salla sen Hakanı o zengin ss aldı daha yeni, bizden değil :)
4 serisi ile kıyaslanamaz denmişte. 1.6 156 hp leş motorla bence de kıyaslanamaz 4 coupe ile :) 2013 de çıkan arabayla 2016 yeni kasa araç tabiki daha güzel görünecek daha üstün olacak ama o motorla yaramaz bu araç. alınacaksa 2.0 CGI alınmalı ki o zaman fiyatları 4 seviyesine belki yukarı çıkacak.
Sırf bu araca fokuslandım son 2 aydır.
Dün Autoshow 4 seris ile ayrıntılı testini yayınladı. Tabi 428i ile c300 ün aynı beygirler. Aynı verilere sahip araçlar birebir. Hatta mercedeste artık eskisi gibi ağır değil. Tstte bile direksyon ile rijitlikte bmw yi artık yakaladığını yazmışlar. Bu c coupede e coupe platformu kullanılmış, yeni e coupedede aynısı varmış
c coupe bu arada ölçüsel olarak 4 serisindende birkaç mm daha büyük. Yani ufak falan değil.
Motora gelirsek. 156 hp evet az ama türkiye şartlarında 4 serisi coupe şuan çıksa 3 silindirli ie yolda olacaktı ve fiyatlarıda aynı olacaktı. Kısacası 156 gene 136 ya göre kat be kat daha iyi.
Yanılmıyorsam 3 serisi coupe ve cabrio yok bunun yerine artık 4 diye bir çift rakam ile bmw piyasada değilmi?
yani kabaca c coupe veya cabrio olmayıpda d diye bir model olması gibi birşey
o yüzden c coupe cabrio ile 4 coupe ve cabrio rakip arabalar olması gerek bencede
Ele ayağa düşmeyecek ise bu kasa ki sanmıyorum aslında düşeceğini benim favori aracım.
4 serisi LCI de 1.5 coupe kesin çıkartırlar c180coupe nin karşısına. Oda sanırım 2017 baharında çıkar LCI coupe ve cabrio.
Arkadaslar bu ay teslim 3 aracım var. 2 tane beyaz 1 tane gri, bana mail yada telefonla ulasın lutfen.
tugbay.isiklar@has.com.tr 0530 232 52 81
C cabriolet lansmanı da dün oldu detaylaı fotoğrafı olan varsa paylaşırsa bekliyoruz
https://www.facebook.com/MercedesBen...0/?pnref=story
bence imaj olarak sedandan artısı fazla değil, coupe yerine sedan tercih ederim ama cabriosu gerçekten efsane.
araç olmuş. çok iyi.