User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: Nedir bu modifiye kelimesi ile alıp veremedikleri

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı soch-vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ölene Allah rahmet eylesin. Kaza yapana da Rabbim sabır versin kendisini tanımam ama böyle bir durumla kalan bir arkadaşım var ve yıllar geçti o kaza aklına gelince o günlere geri dönüyor. Her yere radar koyuluyor diye de rahatsız oluyoruz böyle kazalar olunca da hızlı gitti diye adamı infaz ediyoruz. Arkadaşı kendi gönlü ile binmiş araca, kaza sırasında batuhan da ölebilirmiş ve alkollü araç kullanmamışsa kaza da kasıt aranmaz. Kamu davası devam eder sonunda da arkadaşın ehliyetine 1 yıl el konur. Adil midir? Ölen kardeşin olsa böyle olgunlukla karşılayabilir misin? bunlar ayrı şeyler ama 90 yıldır adalet böyle... Bu arada bu haber de bile hükümeti araya sokan bir arkadaş var onu da alkışlıyorum
    hükümete yakın diyen benim, kastın bensem. hayrola zoruna mı gitti hükümete yaslamam ? ankarada yaşadın mı ? havasını suyunu bilir misin ? siyaset ve ticaret hayatının içinde misin ? kimlerin ne pisliği var bilir misin ? ben bilirim. o yüzden boşa yazmam. 10 senede milyonlarca dolar 3+1 daire satmayla olmuyor işte. neyse bu konular net ortamında konuşulmaz. heleki ölümlü bi kazanın konuşulduğu bir konuda yakışık almaz.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Network - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zengin çocuk, fakir adalet, cahil memleket

benim için konunun özeti bu.

ilerleyen on yıllarda bu durumun değişeceğini düşünüyorum...

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes oyle bir yazmiski sanki olen kisi yoksul sokak cocugu, kazayi yapan kisi ile takildigina gore oda varlikli biri bos kisiyi dolastirmaz yaninda.

ayrica bunun devletletle veya adamin is adami olmasini nasil bagdastirdiniz oda enteresan. sonucta kasten cana kiyilmamis verilen karar dogru karar. bence ama kazayi yapan kisi icin aci bir durum, olen kisi icinde ailesine sabir diliyorum
    Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe

Ecupro Bodrum

westalim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim bölümden biriymiş tanımazdım ama aynı yolu her gün bizde kullanıyoruz ve hala o yoldan geçerken insanın canı acıyor orta şeritte aracın yanıklarının asfalta yapışmış kapkara etmiş halini görmek üzüyor. başka bi konuya dikkat çekmek istiyorum. bu durum sadece incek yolunda değil bir çok orta refüjlü yolda sulama yapılıyor ve bu kazada virajın bitiminde aracın sulamayı çiçeklere değilde yola akması ve o hızla aracın suya kaptırması sonucu karşı şeride zıpladı deniliyor. e coupe gibi arkadan çekişli bi araca hatalı sulamanın etkisi sizce nedir ? batuhanın kemeri takılı değilmiş fırlmış camdan heralde ama ali kemere takılmış ve bu sebepten içerde kalmış olabilir. araç çokca takla atmış. bu durum batuhanı haklı çıkarmaz yazıktır günahtır vebalini nasıl vericek bilmiyoruz ailesi arkada kaldı alinin.
    burda sadece diğer arabalara bile verdiği zararı görebiliriz : A

westalim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1998corsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes oyle bir yazmiski sanki olen kisi yoksul sokak cocugu, kazayi yapan kisi ile takildigina gore oda varlikli biri bos kisiyi dolastirmaz yaninda.

ayrica bunun devletletle veya adamin is adami olmasini nasil bagdastirdiniz oda enteresan. sonucta kasten cana kiyilmamis verilen karar dogru karar. bence ama kazayi yapan kisi icin aci bir durum, olen kisi icinde ailesine sabir diliyorum
    yanlış bilimiyorsan alkan galerinin ortaklarından birinin oğlu. ölen ali özdemir

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buna benzer olayı burda mahellede birisi yaşamış ,arabada yan koltukta ölen akrabasıymış ölen kişinin tarafları adama dava açmış vs adamın elinde ne var ne yok almışlar adamı parayı verene kadar hapiste tutmuşlar felan,,,bu olaya benzer burda bi arkadaşın başına da gelmiş,,oda parayla kurtarmış yani diyorum bu tür olayların mahkemece çözümü bumu,,para ölen kişiyi geri getirmez ama yapacak bişe yok gibi

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaza yerinden geçtim çok fenaydı.. Baya baya binmiş diğer arabaların tepesine.. Ayrıca gündüz saatlerinde sulama olmuyo o yolda.. Gece olsa doğrudur derim de..

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi siz şakamısınız ? ne demek iş adamı olmasıyla ne alakası var ? adam çok ciddi bir süratte kaza yapmış. kasten olmasada bir cana kıymış ki hukuğu bilmem ama benim gözümde kastendir. verilen kararın sebebide neymiş londra da okuyormuşta vs vs. bu kararın tek sebebi nüfuzlu bir iş adamının oğlu olması. başka hiçbir açıklaması olamaz. nüfuzuda hükümetten ve hükümetle iş yapan bir ton iş adamıyla iç içe olmasından. günlük yövmiye hesabı çalışan bir taksici arabada ölüme sebep olsa, bu karar mı verilirdi ?

ayrıca incek yolu hıza çok müsait bir yol. çok tehlikeli bir yol. ben incekte oturuyorum. 8 senedir bu güzargahı kullanıyorum. size şöyle söyleyim, kaza yapılan yerin tam üstünden geçtim. asftalı bozmuş kaza. sürati siz düşünün. şimdi bu adama suçsuz yada bilinçli şekilde öldürmedi denebilir mi kanunen allah aşkına ?
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)