User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
40 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Ankara'da. Taksicilik yapmak ve. T plaka. Hakkında. Bilgi

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otobüs alıp firmada çalışmak da olabilir ya da çalıştırmak. Adana-K.maraş seferi yapan bir otobüs firması her seferine full dolu gidiyor. Bıraktığı kar 750tl civarı demişti adam bir seferin
    Belli yerler ya da firmalar için dediğiniz doğrudur ama işin içinde kendiniz yoksanız aracınızı birilerine emanet edecekseniz yüz kere düşünüp bir kere karar vermekte fayda var yıllardır turizm işindeyim iki adet neoplan aracımı sezon harici para kazanmıyor diye yeni sattım. Hele ki bu zamanda şöförle uğraşmak ayrı bela muavinden bahsetmiyorum bile
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okadar para ile taksi işine girmek bence para ile stres satın almak gibi bişi alın ev dükkan arsa tarla iş yeri verin kiraya kafa rahat bankaya koysanız aylık 5000, 6000tl para getirisi olur ne uğraşıcaksınız itle bitle ne gerek var araç alıp filo kiralama yapın daha rahat

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _driver_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Taksi Ve Ankara! sarhoşu gaspçısı otçusu bitmez gece saati. gün içinde trafik desen ayrı bela ben yerinizde olsam o kadar parayı tek işe bağlamak yerine daha az maaliyetle güzel bir yerde oto yıkama + otopark gibi bir iş yapar geri kalan paramı da bankada tutardım. o sırada bir iki de al sat yapsanız sizin açınızdan daha iyi olur düşüncesindeyim
    sarhoşu, gaspçısı ve otçusundan çekinilen bir şehirde otopark gibi mafyası oluşmuş bir sektöre yatırım yapmak ne kadar mantıklı?
    takside bu saydıklarınıza denk gelmek onda bir ise büyük bir şehirin merkezinde değnekçiye denk gelmek yüzdeyüz...
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _driver_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belli yerler ya da firmalar için dediğiniz doğrudur ama işin içinde kendiniz yoksanız aracınızı birilerine emanet edecekseniz yüz kere düşünüp bir kere karar vermekte fayda var yıllardır turizm işindeyim iki adet neoplan aracımı sezon harici para kazanmıyor diye yeni sattım. Hele ki bu zamanda şöförle uğraşmak ayrı bela muavinden bahsetmiyorum bile
    Doğrudur abi araştırılabilir diye söyledim yoksa işin içinde değilim ama bu dediğim firma günde 8 sefer yapıyor ve full dolu.Kendileri sürüp böyle bir firmada çalışırlarsa iyi para kazanırlar gibi ama tabi firma alır mı veya ne kadar komisyon ister bir bilgim yok.
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sarhoşu, gaspçısı ve otçusundan çekinilen bir şehirde otopark gibi mafyası oluşmuş bir sektöre yatırım yapmak ne kadar mantıklı?
    takside bu saydıklarınıza denk gelmek onda bir ise büyük bir şehirin merkezinde değnekçiye denk gelmek yüzdeyüz...
    Benim bahsettiğim öncelik oto yıkama sonrası otopark tutupta vale yerine değnekçinin hüküm sürdüğünyerde iş yapın demedim
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence farklı yatırımlara yönelin az önce iki taksici kavga ediyodu, sanırım müşteriyi sen aldın ben aldım olayı yüzünden. Gece vakti iti kopuğ, sarhoşu keşi var bi de bunun..

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim enişte taksici,şoför olarak çalışıyo bahçelide,,bana bu plaka bana ait olsa bi kaç senede ev alacagını iddaa etmişti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    600-700k param olucak taksiye mi çıkarım kafamın baya güzel olması lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahsen benim bi kenarda 600K param olacak ve kendime ait basimi sokabilecegim dayali doseli evim olacak neden calisiyimki? Denizbank 200K paraya aylik net 1.910 TL faiz veriyor sizin para icin pazarlikla aylik 5.900TL'ye yakin para geliyor. Ne gerek var ev alip kiracisiyla veya taksi alip iti kopuguyla ugrasmaya. Bendemi hic ticaret kafasi yok bilmiyorum ama bu dunyada cokta hirsli degilim evim olsun kenara koydugum paradan da 4-5 lira para gelsin sirf can sikintisi olmasin diye instagramdan incik cincik satarim

serkan6606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakan308 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sahsen benim bi kenarda 600K param olacak ve kendime ait basimi sokabilecegim dayali doseli evim olacak neden calisiyimki? Denizbank 200K paraya aylik net 1.910 TL faiz veriyor sizin para icin pazarlikla aylik 5.900TL'ye yakin para geliyor. Ne gerek var ev alip kiracisiyla veya taksi alip iti kopuguyla ugrasmaya. Bendemi hic ticaret kafasi yok bilmiyorum ama bu dunyada cokta hirsli degilim evim olsun kenara koydugum paradan da 4-5 lira para gelsin sirf can sikintisi olmasin diye instagramdan incik cincik satarim

Tam. Bunu. Yazmaya giriyodum. Dun. Gece. Yakindaki taksi. Durana. Gidip konusdum. Olumlu kazalardan felan. Bahsetdiler. Icim. Karardi. Bi kac. Akrabada. Banka. Diyor ama. Annemi ikna. Edemiyorduk. Yarin. Bankalari. Gezicem. Mevduat. Faiizi icin. Ama. Taksi. Hala. Kafamda. Durakli. Taksi. Alirsak. Para. Makinasi. Hic. Ugrasmiyormusuz. 3e. Kadar. Sen. Gece. Ve. Aksamlarida. Sofermis. Oda. Sana. 120. 150 arasi. Kira. Veriyomus. Neyse. Su. Bankalari. Bi. Gezelim. Yarin

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İş kendini ne kadar sürede amorti edecek bu hesaplanmalı. Bir kaç ev alıp 30-40 yılda amorti etmesini beklemek saçmalık. Başka bir iş sektör vs bakın derim. Elbet bulunur

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İncek taraflarından daire alın, 450 bin TL. Projeden alınan daire 4-5 ay içinde 600 bin tl. Rahat satılıyor. bakacağınız yerlerde ismi olan firmaların yaptığı inşaatlar olsun. Ölüsü 100.000 kazandırır.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakan308 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amma yaptın sende hakan , 600 lira nakitim olacak insagramda incik boncukla uğraşacağım. kulağa komik geliyor. şaka bi yana ben yüksek model passat , a4 , f10 , f30 gibi 4-5 tane arabaya bağlarım parayı , aylık getirisi 25 lira olur.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amma yaptın sende hakan , 600 lira nakitim olacak insagramda incik boncukla uğraşacağım. kulağa komik geliyor. şaka bi yana ben yüksek model passat , a4 , f10 , f30 gibi 4-5 tane arabaya bağlarım parayı , aylık getirisi 25 lira olur.
    Arabaya bağlamakmı? Onun için şirket kurup devletiyle maliyesiyle muhasebecisiyle işyerinin kirası stopajı sekreteri araç takip sistemi trafik sigortasi kasko bakim kaza lastik arac temizligi hirsizligi olaya karismasiylami ugrasacagim? Instagramda satmak icin kilosu 15 liraya seffaf iphone kabi ve 3liraya 10lu ekran jelatini alir onlari satarim. Aylik getirisi 25K olacaksa ben pedere soyleyim oturdugu evi satsin 6-7 tane f10 alalim kiraya verelim . Ben avukatlik yapiyorum 4 sirkete toplam 5000 TL makbuz kesiyorum, ayda 820 TL KDV oduyorum 440 TL Bagkur oduyorum , Muhasebeciye 75 TL veriyorum, Aylik ortalama 150 lira Stopaj oduyorum. Toplamda aylik 1.500 lira haybeye gidiyor gerisini siz hesaplayın sorsan 5.000 kazanıyorum ama iste oyle 3 5 araba al ver kiraya olmuyor

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan kiraya verme amaçlı demedim alım satım için diyorum.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zonguldaga grl burda hem dolmus hem taksi alırsın. Dolmus 600 civari durakla birlikte, günlük 300 bırakıyor. Takside de sana kalmış bişey. Illa Ankara değilse tabii. Şahsen ben olsam Taksi işine girmezdim malı mülkü satıp

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HONDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dükkan satın alıp kiraya vermek en güzeli. 2.si de Eger elinizde para kalırsa kira getirisi haricinde ev alıp satmakla uğraşıp vaktinizi de bu şekilde harcayabilirsiniz bence.
    Aklıma bu geldi bunu yazmaya geldim. HONDA hocama katılıyorum en güzeli merkezde bir yerde dükkan alıp kiraya vermek, büyüklüğü küçüklüğü önemli olmamalı bulunduğu konumu iyi olmalı sadece...
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde tavsiyem C plaka olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım otobus falan demıssın bak sana buraya saatlerce yazabılıırm otobusculugun boktan taraflarını bız sattık kurtulduk cok sukur 2007 yılında. tek tavsıyem otobus alma.
    ]Senin araba bitene kadar ben otomotiv sektörünü bitirir emekli olup planör falan kullanırım, sıkıntı yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)