Aynen ilk mesajımda da yazdım 5 taneden fazla cezam var.
Gecen ay muayene icin gittim vergi dairesine, temiz kagıdını aldım cıktım![]()
Aynen ilk mesajımda da yazdım 5 taneden fazla cezam var.
Gecen ay muayene icin gittim vergi dairesine, temiz kagıdını aldım cıktım![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ya ılerde faız faiz bınmesın basımız agrımasında benımde hıc yanı o 115 dı 150 olmustur belkı odeyesım yok su sıkıntıda merak ettım acaba bısey olurmu dıye sımdı cezayı gotursem alıcaklar ama borcu yok kagıdıda aldım olsa cıkardı![]()
O zaman Bursada maliye ile polis iyi calısıyor
İstanbulda cıkmıyor, 2 sene önce yedigin ceza bile![]()
bro sök 106ya fılm yakışmıyor ha sökmezsen faızle 22o olurgereksız bişi
www.honda-tech.com
Kerem abi bende hiç denk gelmedim bilio musun? emin olmak için konu açtım sende böyle diyince şaşırdım hatta..![]()
Esek osuruyor ya burda, biz ne yazıyoruz sen ne algılıyorsun.
Git söktür filmleri, cezayı da öde, sana mustehak...
Hala söktürcem, söküldügüne dair belge falan diosun?
Ceviren polis soruo sana, ilk kez cevriliyorum filmleri yeni yaptırmıstım diosun.
Filmden ceza yedimi, kacıncı cezası diye telsizle sormuyor merak etme.
vay be otobanda cevirdi sende durdunşaka bi yana ödeme cezayı fln ben paso ceza yiyorum çekmecemde 15 16 tane oldu çeşit çeşit cezalar çoğu kayıtlı değil hatta eve gelen cezalar bile kayıtlı değil. kayıtlı da olsa satarken düşsünler ne olcak ki faizi fln dokunacak oranda değil
Peki o zaman abi.. ne diyim.. yola devam edicem bu halimleFilmden bağlar gibi olursada oracıkta sökerim artık polisin gözü önünde
sorun çözüldü.. Kafam rahatladı en azından...
Çevirdi durdum değil.. arkamda sirenli geldi geçti gitti bende oh dedim gişelere geldim tek gişe açıktı nakit olarak oraya yaklaşmadan önce önüme geldi sağolsun yavaşlattı sağa sinyalimizi verdik kardeş kardeş kaçamadım daiyi geceler dedi,camını kaldır dedi 115 ytl dedi
![]()
Nereden Nasıl çıkacağı belli olmuyo![]()
Bize Çarşının Ortasında Söktürmüştü Cart Curt Anahtarla Çizdi. Ona İnat Gittim 3M Film Çektirdim. yokladı çıkaramadı Devam et dediPlakayı Tanıyolardı
Bi De Üstüne Beni Traktörle Çağırdı Tarlasına bişiler yaptırıcaktı. Gittim Yaptım Bende hehe ha bi de ehliyet yok
![]()
herşey neysede ehliyetin olmadan trafiğe çıkmak matah birşeymiş gibi yazma. övünecek başka şeyler bul.gün gelir o durumda bir vukuata girersin sonra patlar herkes bak işte techturkeydenmiş adam diye.
bilmem benden daha büyükler bu konuda sana ne der ama benim tavrım kesin ve net.
ehliyet olmadan trafiğe çıkmayın gençler heleki birde bunu buralarda dile bile getirmeyin... biraz daha sabır.
trafik işleriyle ilgilendğim için yardımcı olayım bu olaylar defalarca başıma
öncelikle cezayı ödeme çıkmaz diyen kişilere bu lafım ceza arabanın değil ruhsat sahibinin cezasıdır vergi dairesine belki 2 sene sonrada olsa işlencektir.peki biri bana cevap versin ceza yediniz ödemediniz,bu yazılan makbuz havayamı uçuyor? çevirmede ilk defa çevrildim diosunz iyi hoş elinde bulunan 7 günlük izin olan kagıt ne işe yarıyor?7 gün sonra ibraz edilmediği takdirde araç trafikten men gözükür ve ilk çevirmede araba bağlanır....
1-Bağlatmadan cezayla yırtmana şükrediceksin
2-Cezayı ödemiceksin
3-Filmleri sökmiceksin cok yakışmış 106ya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)