yakıt çok problem değilse ds3thp güzel motor .
Gökan hızlımı yannda biraz havamda olsun gösterişli olsun diosan, delsol diyorum.
Listendekilerin bi kac tanesini kullandım.
Delsol un havası kesınlıkle cok farklı ( sahıp olmayan anlayamaz emınım)
Tabi alırken bulabildgnce düZgün bsey olması lazım
ds3 hızı o kadar uçuyorum kaçıyorum dedirtmiyor ama yol tutuş muazzam ve motoru kurcalanmaya müsait
turbocuk istiyoruz
DS3 yada Mito derim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Mito - Ds3 -207 RC Lemans - Ceed-Ibiza cupra
Cabrio olarakta SLK - Z3 bakabilirsin
Delsol cok keyifli araba ondaki keyifi baska arabada alamiyorum ama su piyasa da alinmaz abi
T-Sport corolla olabılır bence keyıf yakıt doluluk bakımından
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
Mito 1.4 turbo dediğiniz QV ise mito,
Yüklenmeye müsait bir şey olarak 207 Lemans,
Stock binilecekse Cooper S R53.
ds3 thp ilk tercihim olurdu.. Görüntüsü güzel konfor tatmin edici motorunda önü gayet açık madden rahatladıkça ufak tefek şeylerle dahada hızlandırmak mümkün..
r53 cooper s olmadıgı sürece iş yapmaz.Mito ların benzinlide ne yaktıgını bilmiyorum eğer yormaz diyosanız mito veya cooper s den şaşmayın derim
06 BG 0008 R56
Eğer 40'a kadar çıkma şansınız varsa bence ideal olabilecek arabalardan biridir Golf(5) 1.4 TSİ GT
Connecting site...
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
abi 99 accord aldım 2 hafta önce huzur spec konforun dibi hız olarakta tatmin eder 2.0 sohc vtec 147 hp tavsiye ederim![]()
Ds3 aklımda ama uçmuş fiyatlar
www.honda-tech.com