benim pederde 8 8.5'larde geziyor F30 ile ama emekli spec migros - ev , yürüyüş - ev tarzında kullanımla şehir bile diyemiyorm araba ısınmadan geri kapanıyor![]()
1881 - 193∞
golf 1.2 tsi en mantiklisi hem güncel hemde rahat asla üzmez
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Hergun Bahcesehir-Bagdat Caddesi yapiyorum gunun rn yogun saatlerinde, f30 3.16 ile surekli trafik ara ara acilmalarla ortalama 7.7 lt. F20 de ayni hemen hemen.
MiTo iyidir marjinal oluşu yeter. Mito dan sonra captivaya gecerseniz hem yakit olarak hem gidis olarak hemde yol tutus olarak şoka ugrarsiniz, Mitonun cektigi dikkate alistiysaniz ve hosunuza gidiyorsa captivanin siradanligi da can sıkabilir. Sadece otomatik vites icin degistirmek istiyorsaniz ya mitonun otomatiklerine yonelin yada mitodan sonra can sıkmayacak alternatiflere yonelin bence yalniz arkadasin dedigi gibi alfayi ozleme ihtimaliniz yuksek hayirlisi olsun..
abi ünsüz sertleşmesine dikkat eder misin lütfen (çekmemiştim çıkarmıştım gibi) forumda bayaa msj ın var heryerde denk geliyor bütün msjlarında gözüme çarpıyor beni yanlış anlamazsan sevinirim.
sorento sahip olmadım arkadaşlarımda dönem dönem sahip olanlar oldu captivanın yanında araba değil ayrıca 2.5 hacim olduğu için mtv si yüksek oldukça ... imaj olarak captiva çok yükseklerde olmasada sorentonun yanında oldukça iyidir.
ikinci elde captiva benim bulunduğum bölgede satışında hiç problem olmayan bir araba aksine sorento tutulmuyor...
valla ne yapacağıma karar veremedim mitonun üstüne 20bin falan kredi çekip alacağım ama karar veremiyorum
captiva yazılan sebeplerden dolayı olmaz artık 2.eli de zayıflamış cunku. bettle, 1.16i yada guliet 1.4 170 tct düşünüyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)