User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
64 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Yatirimlik otobus taksi dolmus minubus hatti ?

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ıstanbulda cevresı olan bırı 90 k servıs aracıyla 7k fatura kesıyor,kalsın onada 5 k

800 baglayıp 8 beklemek sacma bence.ev al sat araba al sat daha cok kazanırsın.
    Servis işinin cılkı çıkmış durumda şuan. Bursada j plaka dışındaki araçlar servis çekemiyor bildiğim kadarıyla, o plakada en az bu hat kadar para ediyodur. İstanbuldada aynı plaka olayı gelicek söyentisi var. Gelirse şuanki servisçilerin yarısı yalan olucak.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Araba alip satsaniz daha fazla kazanırsınız ozellikle luks otoda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    800bin tl yatırıp aylık 8bin lira kazanmak pekde mantıklı gelmedi. daha küçük meblalarla daha çok getirisi olan işler var. sıfır araba alıp kiraya verseniz daha çok kazanırsınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    800bin tl yatırıp aylık 8bin lira kazanmak pekde mantıklı gelmedi. daha küçük meblalarla daha çok getirisi olan işler var. sıfır araba alıp kiraya verseniz daha çok kazanırsınız
    Arkadaşlar, siz mi ticaret bilmiyorsunuz ben mi bilmiyorum, ne olur aydınlatın beni bilenler.

800 TL Yatırım yapıyorsun, yatırdığından %101 oranla daha fazla paraya elinden çıkartabileceğin bir yatırım.(Başka iş kollarında yada işlerde, yatırımını nakte çevirmek istediğinde tanzilat yapmak zorunda kalırsın, burada öyle bir derdin yok)
    Arz-Talep dengesinde arz'ın sabit talep'in arttığı tek noktadır otobus-taksi hatları.

Sıfır çalışma, bakın cidden sıfır çalışma ile 8-10 bin tl getirisi var aracın. Düzgün bir kira sözleşmesi ile her ay trink diye hesabında para. Yatırdı, yatırmadı deme şansın yok.

8K Getirisinin yanında ufaktan dediğiniz işleri de yapar, araba al sat 20-30 binlik arabalarla başlar sonra lüx arabaya döner ama araç alım satımında en karlı iş 15-20 bin altı b sınıfı otomatik arabalarda,3 gün durmuyor kapıda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Luks arabalardan 200 500k arabalardan en az 15.000 tl gomuluyor ki 2 hafta sürmüyor bu işler

800.000 ye arsa almak daire almak dukkan almak dolmus ve taksi plakasi almak cok az para kazandırır.

Insaat yapilirmi ortak olunabilir.

Sektor insaat oto alim satim dışında bana mantikli gelmiyor yatırım.

Şöyle bir seçenek de olabilir.

Marka firmalardan lasmanda daire almak insaat bitiminde yuzde 20 primle satmakda mantikli bir yatirim olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Servis işinin cılkı çıkmış durumda şuan. Bursada j plaka dışındaki araçlar servis çekemiyor bildiğim kadarıyla, o plakada en az bu hat kadar para ediyodur. İstanbuldada aynı plaka olayı gelicek söyentisi var. Gelirse şuanki servisçilerin yarısı yalan olucak.
    Servis plakası alamıyorsunuz artık İBB'den.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Luks arabalardan 200 500k arabalardan en az 15.000 tl gomuluyor ki 2 hafta sürmüyor bu işler

800.000 ye arsa almak daire almak dukkan almak dolmus ve taksi plakasi almak cok az para kazandırır.

Insaat yapilirmi ortak olunabilir.

Sektor insaat oto alim satim dışında bana mantikli gelmiyor yatırım.

Şöyle bir seçenek de olabilir.

Marka firmalardan lasmanda daire almak insaat bitiminde yuzde 20 primle satmakda mantikli bir yatirim olabilir
    İnşaat yapılabilir haklısınız,
    Lansman daire alıp bitiminde satmak istiyorsanız 6,7 ay paranızı gömüyorsunuz
    500 bine aldığınız daireyi 600 e satsanız 6 ay farzetsiniz bile 15 bin geliriniz oluyor
    inşaatın uzaması- geç teslimi vs vs. problemli ve düzensiz çok gelir düzenli az gelirden daha mı mantıklı ki?

Sti_Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gebzede ozel halk otobusu sahibiyiz,soforlerde bizden,ayriyetten maas derdimiz yok,ama otobusu almak,mazotu,parca kirdi yenisini al,surasi bozulmus yaptir,km si 500k olmus degistir,aradaki farki ode gittisi geldisi eline bisey kalmiyo abi,hele 9-10 zor,simdi zaten havuz sistemi varki dahada zor,arsa isi cok daha mantikli geldi banada
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

ZX-636R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sti_Ozan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gebzede ozel halk otobusu sahibiyiz,soforlerde bizden,ayriyetten maas derdimiz yok,ama otobusu almak,mazotu,parca kirdi yenisini al,surasi bozulmus yaptir,km si 500k olmus degistir,aradaki farki ode gittisi geldisi eline bisey kalmiyo abi,hele 9-10 zor,simdi zaten havuz sistemi varki dahada zor,arsa isi cok daha mantikli geldi banada
    Hattı ne zaman aldınız, alış fiyatı neydi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZX-636R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuda ki 5 postta yazdıklarımı tek bir soruyla anlatabildiniz tebrikler.

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla 800 k paranız varsa canakkale lapseki-gelibolu da arsa almanızı öneririm bu seçimden sonra yine hareketlenicek buralari köprünün yapılacağı garanti oldu buralardan kopruyu goren 1 arsa alırsanız şimdi köprünün ilk ayağı dikilir sikilmaz rahat 10 katı değer bicilir en basiti bana 2010 yılında miras bir arsa kalmisti o zamanki değeri 50.000 di suan 600.000 e vermedim köprü yapılınca rahat 2 k değeri olcuak
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZX-636R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fiyat hakkinda net bisey soylemem zor acikcasi ama hat yaklasik bi 11 yillik
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla 800 k paranız varsa canakkale lapseki-gelibolu da arsa almanızı öneririm bu seçimden sonra yine hareketlenicek buralari köprünün yapılacağı garanti oldu buralardan kopruyu goren 1 arsa alırsanız şimdi köprünün ilk ayağı dikilir sikilmaz rahat 10 katı değer bicilir en basiti bana 2010 yılında miras bir arsa kalmisti o zamanki değeri 50.000 di suan 600.000 e vermedim köprü yapılınca rahat 2 k değeri olcuak
    Bununla alakali saha calismasi varmi kopru ayaklari nerede olucak gibi.

Bende kurbanda gittim sehitlik ziyaret ettim.

Esimim arkadasi sarozda evlerinde konuştuk.

Sutluce oldugu soyleniyor.

Sizin konu hakkinda net bir bilginiz varmi

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Servis plakası alamıyorsunuz artık İBB'den.
    alabılıyorsunuz yol belgesı vermeyı 2 ay kadar durdurdular ama su an devam edıyor,arac alan işe baslayabılıyor,ancak plaka tahtıdı gelırse kı dun dırekten dondu baya yogun baskılar var tahtıd ıcın,25 mayıstan sonra alanlar 100 bın tl gbı bır rakam ödemek zorunda kalabılır işe devam etmek için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fiyat hakkinda net bisey soylemem zor acikcasi ama hat yaklasik bi 11 yillik
    o hattın şuan güncel değeri 1.6-1.7 Mio TL arasında, bir abimizin sizin hatta 20 plakası var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 yıl önce tanıdıklarımız gidip saha çalışması yaptı ve bir grup iş adamı bir köyün neredeyse tamamını aldılar
    M2 fiyatları 10 TL den bahsediliyordu şuanda nedir güncel bilmiyorum ama Çanakkale uzun vadeli çok kazançlı bir yatırım olabilir. köprüye çok yakın olmasına gerek de yok, bağlantı yollarına yakın olması yeterli

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bununla alakali saha calismasi varmi kopru ayaklari nerede olucak gibi.

Bende kurbanda gittim sehitlik ziyaret ettim.

Esimim arkadasi sarozda evlerinde konuştuk.

Sutluce oldugu soyleniyor.

Sizin konu hakkinda net bir bilginiz varmi
    Saha çalışması var hatta suan yapiliyor. Süpriz olmazsa yeri belli
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    500k'da ticari araçmı yenilenir? 2010da sıfır aldığım otokar maxicityi 2014te sıfırlarken 950.000 kmdeydi ve hala taş gibiydi motoru. O araç şuan kırklarelinde ekmek yedirmeye devam ediyor. Bizim aldığımız aracın aynısını alıp motora giren felan var tabi yok değil ama aracına bakarsan sıfır araba üzmez kesinlikle. Şöför bizden derken kendinizmi başndasınız aracın yoksa ortaklı vsmi? Nakit para geçiyorsa şöföre muavine güven büyük sıkıntıdır bu işte. Bizim durakta akbil hariç günde 500 lira bırakan araçta var mazotu gıdıgıdına çıkarabilen araçta.

İnşaat yapmak mantıklı ama işin içinde değilseniz 3 liralık iş size 5 lira olur. Olası riskleri var ayrıca kazası vs, inşaat ağır iş sonuçta. Kafam ağırmasın hem aylık getirisi olsun hem prim yapsın diyorsanız otobüs, ticari taksi hatları en mantıklı işleridir benim gözümde. Minibüs,dolmuş hızlı prim yapar, çok kazanır ama yarını belirsizdir. Taksi otobüs daha sakin daha garantidir.

Arsa al sat bana çok çok gereksiz geliyor. Ülkeye bir katkısı varmı yok, birilerine istihtam sağlanıyormu yok. Garantisi varmı o hiç yok neler neler dönüyor. Bir sabah bir uyanmışsınız sizin arsa olmuş park. Parayı gömdün aylık getirisi yok gideri var. Olmaz olmaz ama olduki işsiz kaldı kriz oldu arsaya patetes ekmekmi daha güzel olur yoksa gidip taksinin otobüsünün başına geçmekmi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    500k'da ticari araçmı yenilenir? 2010da sıfır aldığım otokar maxicityi 2014te sıfırlarken 950.000 kmdeydi ve hala taş gibiydi motoru. O araç şuan kırklarelinde ekmek yedirmeye devam ediyor. Bizim aldığımız aracın aynısını alıp motora giren felan var tabi yok değil ama aracına bakarsan sıfır araba üzmez kesinlikle. Şöför bizden derken kendinizmi başndasınız aracın yoksa ortaklı vsmi? Nakit para geçiyorsa şöföre muavine güven büyük sıkıntıdır bu işte. Bizim durakta akbil hariç günde 500 lira bırakan araçta var mazotu gıdıgıdına çıkarabilen araçta.
    1m km yaptigimizda oldu,ama otobusun degeri ister istemez dusuyo,satimi zorlasiyo vs,bunlara gerek kalmadan yenilemek amacimiz,otobus olarakta otokar veya isuzu kullaniyoruz,evet hatta ortaklikta var,araci akrabalarimiz suruyo,nakit parada var muavin yok kart basiliyo,havuzda toplanip araclara bolunuyo
    Hız,sonsuz bir tutkudur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)