hayırın iyisi kötüsü olmaz. helal olsun. yinede ben ismi saklı tutulan hayır sahiblerini, daha hayırlı buluyorum.
hayırın iyisi kötüsü olmaz. helal olsun. yinede ben ismi saklı tutulan hayır sahiblerini, daha hayırlı buluyorum.
Reklam yapan hayirseverin yaptığı hayır hayırlı olmaz.
Ben ne is adamları var neler yaptida afişe etmedi.
Komedi sadece izleyip gülüyorum
allah razı olsun sebeb olanlardan memleketımız bı okul daha kazanacak. varsın vergı yerıne gecsın en azından vanında en ıyı sekılde kullanılmıs olur ulkenın gelecegı ıcın.
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Devletin böylesine tarihi bir mevzuda daha ilk arabayı satmayı konuşmasının yanlışın en büyüğü olduğunu, o araba yapılacaksa bırakın ilkini, tüm versiyonlarını/renklerini içeren ilk 50 tanesi falan bir müzede durması gerektiğini,
Bu yapılanların a'dan z'ye, sağdan sola, yukarıdan aşağıya tamamen şov olduğunu, menfaat/çıkar ilişkileri kapsamında insanların kandırıldığını, gerizekalı yerine konduğunu, bir beşlik atmak sonra misli misli almak olduğunu düşünüyorum
Bağış/destek/hayır ne derseniz deyin çok güzel her zaman ülkenize destek olabilirsiniz, bunun için kimse elinizi bağlamadı engelli çocuklardan hazineye kadar her yere her zaman destek olabilirsiniz...
Bu bir beşlik atayım teklifini örnek olarak İstanbullu da söylese, fen liseli de söylese, doktor da söyleye, japon da söylese tepkim aynıdır,
Belki duygusal, komik ya da anlamsız bir yaklaşım gibi gelebilir ama ilkler unutulmaz, satılmaz, hediye edilmez, peşkeş çekilmez, bu sizin tarihinizdir, tarih para ile satılmaz...
Kardesim bunlar neyi satmadi ki
Sahte yerli otoyu satmasinlar.
Bunlarin maneviyati mi var ki dusunsunler.
Allah korkusu sıfır bir oluşum
benim bildiğim daha önce 3 okul yaptı Muzaffer amca
anlaşılan bizde destek için bundan sonra daha çok Değirmen e gideceğiz, lastikleri Lassa dan alıp, gece evde değil otelde konaklayacağız. Gebzeli ler ne dediğimi anlamıştır![]()
Moda imam hatip bizi imamlar kurtaracak çünku
Allaha kulluk etmek başka bir konu.
Ama cahillik başka bir konu.
Bu adam meslek lisesi yapsa kendi sektörü için
Ordan elemanlar okusa yanına alsa calistirsa.
Bu amcaya devlet nişanı verilsin derim.
Ama nerde öyle işler
Allaha dua edip birde biz çalışsak olacak birseyler ama
Imam ordusu yapip uzaya gidemeyecek kadar cahiliz malesef
Aklıma başka bir hayır sever geldi. Ona da bir adet satın alması söylenebilir ve o da kabul edecektir. Ne de olsa "memurun ve ..punun parasını peşin vereceksin" diye bizlere öğreten kendisidir.. Bu işlerin içinde hep hayırsever iş adamları çok..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)