Aynen ben alıcam sıkıntısını bakalım şu hafta geçsin de bi pişkin pişkin anlatıyo bide lavukben daha önce kumandalı evde de oturdum sadece kumandaya para verdik ama anlamamakta ısrar ediyor adam anlatıcam brn ona uygun bi yolla
![]()
Aynen ben alıcam sıkıntısını bakalım şu hafta geçsin de bi pişkin pişkin anlatıyo bide lavukben daha önce kumandalı evde de oturdum sadece kumandaya para verdik ama anlamamakta ısrar ediyor adam anlatıcam brn ona uygun bi yolla
![]()
Tuuttuğunu yakalamaya çalışıoylar işte ,siz onlara bi çıtlatın mahkeme işini bak nasıl bedavaya veriyolar![]()
Olayı tam anlamadım ben, evin alt katındaki kapalı otopark için kumanda parası 100dolar mı istiyolar? Kapının modeli cinsi nedir çok merak ettim? Açık otopark mevcutmu sitede?
Komşunun otopark kumandasını kopyalattırın. Vermeyin para falan.
"100USD vermediğin için aracını park edemezsin" derse o suça giriyor işte.. Avukat aracılığı ile ihtarname çekin.
Ev sahibi ne diyor bu işe?
Komşudan kumandasını şste kopyalattır. 30 lira gibi bir maliyeti var. Kiracısın diye ayak üstü çarpmak istemiş zeki şahıs. Ayrıca taşınmazlarda oluşacak bir sorunda, bakım-onarım ücretini senden değil ev sahibinden almak zorunda. Ev sahibinle sözleşmende bu gibi bir durumda masrafları üzerine alacağını belirtmediysen tabikide.
banada benzeri bişi oldu bizim binayı araya duvar ve otopark kapısı yaparak sitenin dışına attılar ve kapı kumandasını para ile satmaya başladılar alamayanlar gelip bizim kapının önünü doldurdu bizim binanın önü sokak sayıldığı içinde bişi yapamıyoruz baktım bize yer kalmadı bende o sitede oturan bir aile dostumuzun üstünden kendime garaj kapısının kumandasını aldım şimdi onlar bizim kapıya ben onların siteye park ediyorum![]()
o yöneticiye söyle götünü s....
aç kapıyı kullan dostum
bu arada avukatım...
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık