Aynen ben alıcam sıkıntısını bakalım şu hafta geçsin de bi pişkin pişkin anlatıyo bide lavukben daha önce kumandalı evde de oturdum sadece kumandaya para verdik ama anlamamakta ısrar ediyor adam anlatıcam brn ona uygun bi yolla
![]()
Aynen ben alıcam sıkıntısını bakalım şu hafta geçsin de bi pişkin pişkin anlatıyo bide lavukben daha önce kumandalı evde de oturdum sadece kumandaya para verdik ama anlamamakta ısrar ediyor adam anlatıcam brn ona uygun bi yolla
![]()
Tuuttuğunu yakalamaya çalışıoylar işte ,siz onlara bi çıtlatın mahkeme işini bak nasıl bedavaya veriyolar![]()
Olayı tam anlamadım ben, evin alt katındaki kapalı otopark için kumanda parası 100dolar mı istiyolar? Kapının modeli cinsi nedir çok merak ettim? Açık otopark mevcutmu sitede?
Komşunun otopark kumandasını kopyalattırın. Vermeyin para falan.
"100USD vermediğin için aracını park edemezsin" derse o suça giriyor işte.. Avukat aracılığı ile ihtarname çekin.
Ev sahibi ne diyor bu işe?
Komşudan kumandasını şste kopyalattır. 30 lira gibi bir maliyeti var. Kiracısın diye ayak üstü çarpmak istemiş zeki şahıs. Ayrıca taşınmazlarda oluşacak bir sorunda, bakım-onarım ücretini senden değil ev sahibinden almak zorunda. Ev sahibinle sözleşmende bu gibi bir durumda masrafları üzerine alacağını belirtmediysen tabikide.
banada benzeri bişi oldu bizim binayı araya duvar ve otopark kapısı yaparak sitenin dışına attılar ve kapı kumandasını para ile satmaya başladılar alamayanlar gelip bizim kapının önünü doldurdu bizim binanın önü sokak sayıldığı içinde bişi yapamıyoruz baktım bize yer kalmadı bende o sitede oturan bir aile dostumuzun üstünden kendime garaj kapısının kumandasını aldım şimdi onlar bizim kapıya ben onların siteye park ediyorum![]()
o yöneticiye söyle götünü s....
aç kapıyı kullan dostum
bu arada avukatım...
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
tinerci ve 100 dolar mı, sizsiniz abi![]()
ulan bi espri gibi bişey yapalım dedik karı piyasasını tartışıyoruz![]()
hangi şehirdesin?
garajmı bariyermi neyse ünitenin üstünde marka model yazar onu de bana. eğer elimizde ki modellerse üniteden kodlayabileceğin kumada yollarım sana![]()
Benim Oturduğum Apartmanında Kumandalı, 120 Liraya Gidip Yaptır Dediler Üşendim.. Kapının Yanında Düğme Var Basıyorum Açılıyo![]()
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
100 dolar iyiymiş yarım gırtlakmı tam gırtlakmı yapacakmış? Sadece kumanda için istememiştir o parayı.
Tufan has no limits.
Bizim sitede var aynı sistem. Geçen güvenlik dedi istersen garaj kumandası alabilirsin diye.
50 tl idi fiyatı.
Ben aracı sadece hafta sonu kullandığım için almadım. Zaten kapıya gelince plakadan bakıp otomatik açıyorlar kapıyı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)