srdralc Nickli Üyeden Alıntı
parayı geri çekmeyle alakalı başımdan geçen bir olayı paylaşayım.
bundan yaklaşık 7-8 yıl önce thy ödemesi yapmak için x bir bankaya gittim,
ramazan ayıydı o zamanlar bankaları bilirsiniz saatlerce sıra var, bekliyorsun herkes gergin vs.
benden 3-5 önce ki müşteri banka çalışanlarıyla tartıştı, kavga etti, küfür-tehdit derken güvenlik geldi işlemi yapıldı çıktı adam.
sıra bana gelince oruçlu olmanın da vermiş olduğu miskinlikle THY'ye ödeme yapacağım dedim parayı uzattım ve yatırdı dekontu kontrol etmeden ofis geldim iftar için çıktık.
o zaman sistemler bu kadar hızlı değil, şimdi 1 lira eksik yatırsan ertesi gün yazı gönderiyorlar.
yaklaşık 1 hafta sonra thy'den telefon geldi ödemeniz yapılmadı, sebebi nedir bla bla.
dosyadan dekontu çıkardık ve para başka bir hesaba gönderilmiş.
bankaya gittik, müdüre durumu anlattık bizim THY için ödeme yapacağımız belirtmemize rağmen personel hatasıyla başka hesaba para aktarılmıştı.
müdüre yazı yazdık bla bla derken, para yatırılan hesap Aktif bir hesap değilmiş adamın hesabından parayı çektiler ödemeyi yapmadığımızdan dolayı oluşan faizi de banka müdürü personelin maaşında keseceğiz diye THY hesabına yatırdı.
paradan adam 1 lira çekse dahi işlem yapamayacaklarını söylediler.
şimdilerde öyle bir şey olacağını sanmıyorum ama, siz siz olun böyle bir şey olursa bile hemen kredi kartı vs. 5-10 tl ödeme yapın.