Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
Printable View
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eğlesin üzüldüm de, ancak Box spor felan değil ve bence yasaklanmalı... Kimbilir o da kaç kişinin karaciğerini zedelemiştir ...
Allah rahmet eylesin, Allah yakınlarına sabır ve dayanma gücü versin, kelimelerin bittiği yer gerçekten. Boks sporunun ilerilere taşınmasında ön ayak olmuş, başarılı sporculardandı.
Bende Boks ve Kıck Boks sporuyla uğraştım, dozunda yaparsan hiçte zannedilen gibi 'ölümcül' bir spor değil. Ölünün arkasından konuşulmaz ama alkol dolayısıyla bi çok kez tedavi görmüştü ve neticesinde karaciğeri iflas etti.
Yeri mekanı cennet olsun spor camiası çok büyük bir sporcusunu kaybetti. Spora, boksa katıcağı daha bir çok şey vardı.
allah rahmet eylesin heycanla izlerdik maçlarını.
Son halini gördükten sonra çok üzülmüştüm bende. Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin.
Çok üzüldüm ya, maçlarını izleyerek boksa başlamak istemiştim küçükken. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun...
Boksör, ilaçlar, ek besinler ve de alkol olunca..
Allah rahmet eylesin :(
Mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin
bende 4 sene kickbox ile uğraştım çeşitli illerde maçlara katıldım rakipten sağlam bir yumruk yeyince feleğin çemberinden geçiyordum resmen.
gözümüzün önünde nakavt olup anlık şuur kaybı yaşayanlar ağzı burnu kanayanlar görüyorduk maç sıramızı beklerken ve dakikalar sonra çıkacağımız yer aynı olmasına rağmen sabırsızlanıyorduk hakikaten akıl işi değilmiş şöyle durup düşündüm de..
Sevdiğimiz bir boksördü o yıllarda Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin. boks kötü bir spor olabilir sevemeyenler olabilir ama sinan aldığı darbelerden ölmedi aşırı alkolden öldü bi oturuşta 1 kasa bira içiyormuş.
Bende bunu söylemeye çalışıyorum ama herkes aldığı darbelerden diyo, Muhammed Ali zamanında boks sporu daha gerideydi ve Muhammed Ali' de böyle bir durum yok, ya da Dünya üzerinde 'karaciğer yetmezliğine' yakalanıp ölen boksör kaç tane? Spor vücuda dosttur, düşman değil. Boks biraz ağır bir spor olabilir, ben çocukluğumdan beri uğraşıyorum ve Allah' ıma şükür herhangi bir problemim yok ve olanıda görmedim. Benimde derecelerim, sayısız müsabakalarım var. Alkol tedavisi görüyordu zaten, tekrar Allah mekanını Cennet eylesin, çok sevdiğim bir sporcuydu. Ama spor öldürmez, alkol yavaş yavaş öldürür.
10 sene önce karaciğerinden operasyon geçirmişti.
ALLAH RAHMET EYLESİN