Allah rahmet eylesin.evinde verdigi son roportajlarindan birinde arkada ataturk portresi oldugu icin beli kesimler tarafindan dislanan yardim eli uzatilmayan bir sporcu daha aramizdan ayrildi.mekani cennet olsun boğamizin
Printable View
Allah rahmet eylesin.evinde verdigi son roportajlarindan birinde arkada ataturk portresi oldugu icin beli kesimler tarafindan dislanan yardim eli uzatilmayan bir sporcu daha aramizdan ayrildi.mekani cennet olsun boğamizin
allah rahmet eğlesin adaşıma, sewerdik
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun
şimdi tabi burdan direk boks için spor değil demek çok ama çok saçma bende eskiden bu şekilde düşünüyodum. Babam ilgilenmiş zamanında hala daha izler gittim yanına oturdum dedim bu spor değil :) Maçı izlerken anlatmaya başladı. Her vuruşun bir zamanı bir stratejisi var aslında beden kadar akıl işi.
Allah rahmet eylesin. Neden öldüğü şuan benim için önemsiz tek bildigim bize bir çok kez gururlandıran bir insan oldugu.
Allah rahmet eylesin adam gibi adam gitti bundan 8-9 ay önce röpörtaj yaptılar ben öncelik istemiyorum dedi ben sıramı beklicem dedi ölürsemde taktiri ilayi demişti allah rahmet eylesin tekrardan üzücü böyle insanların teker teker göçüp gittmesi
Karaciğeri alkolün yanı sıra kullandığı ilaçlar, amino protein *** püsür de sıkıntı yaşatır. Bu şekilde karaciğerinde sıkıntı yaşayan çok kişi gördüm. Alkol tabi ki tetikleyici bir etken ama bu cüsse ve bir sporcuyu etkileyecek kadar değil diye tahmin ediyorum.
Bana göre kullanılan ilaç vitamin amino vs tetikler...
Mekanı cennet olsun şampiyonun. İçimizden birisi olduğu aşikar, yeri de kolay kolay dolmayacaktır..
Allah rahmet eylesin. En son ropörtajında "sağlığımı kaybettim daha neyi kaybedebilirimki" demişti. Çok üzülmüştüm o gün. Organ nakli için sırasını bekliyordu herkes gibi.
Tamam ciddi alkol sorunu vardı ve kullandığı ilaçlar tetiklemiştir karaciğer ve böbreği. Özellikle vucut geliştirme ve savunma sporlarıyla uğraşanlar çok dikkatsizce bu tür takviyeleri, ilaçları kullanıyorlar. Sonu bir çoğunda olduğu gibi karaciğer ve böbrek yetmezliği oluyor.
13 yıldır aktif olarak uğraşıyorum boksla. Dışarıdan gözüken işin tamamen şov kısmı. Para ve kişisel hırslar için olmadık işler yapan adamlarla dolu malesef. Aslında antrenmanı çok keyifli ve ağırdır. Çok ciddi güç ve kondisyon gerektirir. Gerçekten zevkli bir spordur.
Allah rahmet eylesin :(
Şuan Trt Belgesel'de Sinan Şamil belgeseli var.
Allah Rahmet Eylesin..
Allah rahmet eylesin....
allah rahmet eylesin cok iyi bir boksordu istiklal marşımızı bircok ülkede dinletti herkese..
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Bu arada adam ölmüş gitmiş, hala yok alkoldan öldü yok bundan öldü yok şundan öldü, hiç hoş değil...
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun inşallah.Ülkemizde sporcuya verilen değer üzüyor maalesef.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Supplementleri bu işin içine katılmamalıdır hiçbir supp gıdanın her hangi bir hastalığa sebebiyet verdiği kanıtlanmamıstır . Asıl mesele kullanılan steroid ve peptit kürleridir . 10 senedir işin içindeyim eski milli takım sporcusuyum 10 senedir supp gıda kullanırım ama hiç bir zaman steroid ve türevi kullanmadım bu yüzden eski sporcuyum
Öncelikle allah rahmet eylesin mekani cennet olsun sinan abinin.19 mayis kulubünde boks yaptim yillarca ortak dostlarimiz abilerimiz vardi sinan abiyle yakindan taniyanlar iyi bilirler bu kadar kalender duzgun adam gibi adam gercekten zor bulunur kızılayda asagi yukari 12 13 sene önce calistigimiz spor salonunu ziyarete gelmisti ilk tanistigimiz yillar abilerle beraber önden yüruyordu bizde arkalarindan biseyler icmeye gidiyorduk birden ayagi sendeledi zıplar gibi yapti sonra döndü bana kardesim karincalar yuva yapmis sakin basmayasin dedi hala aklimdadir.böyle guzel bir insandi ama kiymeti bilinmedi tekrardan mekani cennet olsun
Ayrica sampiyon karacigeri bitiren sekliyle streoid takviyesi kullanmadi kullanmasinada gerek yoktu ćunku bransi vucut gelistirme sporu degildi dısaridan bakildiginda da kasli bir yapisi yoktu cok yogun antremanda yapmazdi hani acı kuvvet derler ya bazi insanlarda öyle bir özelligi gucu vardi keske buraya alkol alirdi icerdi gibi yorumlar yazilmasaydi neyse sevenlerine ailesine tekrardan başsagligi dilerim mekani cennet olsun
Abicim o işler öyle olmuyor . Sinan abiyi cok severim ama işin içinde neler oldugunu en iyi ben bilirim . Steroid vb seyler illede büyümek için yapılmaz bir cok kür cesidi vardır her kürün bir amacı vardır büyümek için ayrı güçlenmek için ayrı define olmak için ayrı gibisinden