braga26 Nickli Üyeden Alıntı
2014 yılında ben bıraktım hiçte öyle vatan millet sakarya durumu yok subay astsubaya eir verir şu yapılacak diye olay sana patlar neden yapmadın olur.Uzman cavusluktan astsubaylıga geciş var sınava giriyorsun sonra astubay okulunda 6 ay kadar egıtım ve astsubay cavuşsun bizim zamanımızda meslek yılını doldurunca geçebılıyordun ancak yasa cıktı 3 yıl oldu dıye hatırlıyorum(tam emin değilim)maaş 2014 tarıhı ıtıbarı ıle 2300 liraydı.Hasta olursun rapor almaya korkarsın laf söylerler diye.Görevin ve yetkin olmayan bütün üşleri sana yıkarlar (silah sıfırlamak gibi)yapılan işte sıkıntı yoksa başındaki subay takdir ödül vs alır senin adın geçmez.Eğer başarısız bi görev ise yediğin lafın haddi hesabı yoktur yapamıyorsan bırak git derler ağzını açamazsın.Ordu evine giremezsin.Denetlemelerde sporda bi branşta başarısız olursun git limon sat derler ama subay astsubay yapamaz ise spor istirahati al sen derler.Anlatılacak çok kötü yanı var ama iyi yanı sadece düzenli maaş başka hiç bir iyi yanı yok.Eğerki ben uzman çavuş olacam karar verdim sınava girecem dersen branş seçmende yardımcı olurum ulaşırsan