Çift mesaj olacak ama kusura bakmayın;
Hele hele kiralık arabada çıkarsa sıkıntı daha büyük çünkü bu işi yapanlar genelde takip sistemsiz kiralık araç kullanıyor. Mahkemede kendinizi anlatmak güçleşecektir.
Çift mesaj olacak ama kusura bakmayın;
Hele hele kiralık arabada çıkarsa sıkıntı daha büyük çünkü bu işi yapanlar genelde takip sistemsiz kiralık araç kullanıyor. Mahkemede kendinizi anlatmak güçleşecektir.
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
ilginç bir durum. benzeri bir arkadaşımızın başına geldi konak civarı asayiş arabayı ceviriyor 4 gram esrar yakalıyorlar. Savcı aynı gece saldı bişide çıkmadı sonra. her zaman aynımı işler sistem bilemem.
2. el araç da olsa kiralık araç da olsa tabiki ilk anda ihale sizdedir ve satan ya da kiralayan kişiler bu durumu kabul etmek istemeyeceklerdir.
Testler vs vs karşılıklı davalarla iş gider, uyuşturucu için son 1 ayda alınsa bile tespit edilebiliyor diye biliyorum
Diğer taraftan hangi araba kiralamacı şerefersizdir, hırsızdır hangisi değildir polis de bunları az çok bilir diye düşünüyorum
sonuçta özellikle narkotik polisi sizin o malın sahibi olup olmadığınıza dair ince çizgiyi yakalayabilecek durumdadır, nihayetinde hayatı bunun üzerine geçiyor
ama yine de izahı çok zor bir durum her halukarda...
tabi bunlar eser miktarlar için anlamlı olabilir, çevirmede torpidodan nal gibi 5 kg paket çıkarsa hapishanede emekli olursunuz herhalde...
boyle saka mi olur hadi da onu gectim herif 2 dakikada arkadasini satti
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Yakalanan miktara gore deisir 2 yildir narkotik subedeyim isleyis su sekilde diyelimki eroin cikti size ait degil ancak sizin aracinizda sordular benim degil dediniz gunun nobetci savcisina bilgi verilir yuzde 99 gozalti talimati verir ertesi gun maddenin uzerinde parmak izi tesbiti yapilir 2.olarak sizden veya arabadakilerde idrar testi yaptirilir sonuc olarak kullanmadiginiz testte zaten cikacaktir ayni zamanda parmak izide ayni sekilde sadece 1gun nezarethanede kalmis olursunuz
Bir nevi kullaniyor olmasi yinede o maddenin ona ait oldugu anlamina gelmez bu durumda parmak izine ve daha onceden bu suctan kaydinin olup olmamasina bakilir
İhale araç sahibine kalır hatta babam çok samimi tanımadığın adamı arabana bindirme der. Adamın cebinde çıksa yine sıkıntı![]()
1 sene önce 106 gti almıştım aracı komple sarı yapmak için soyarken arka çamurluk içinden 1 kiloya yakın esrar çıktı . heralde bi 10 senedir duruyor gibiydi orda dışındaki kağıt bile çürümüş . hemen sobada imha ettik ama o halde polise yakalanılsa ne yapılırı bende düşünemedim şuan =)
Just Avoiding
Özellikle yurt dışından gelen yabancı plakalı araçlarda oluyormuş böyle durumlar..
Tatil günü arkadan çarpıyorlar, kendi ustalarına götürüyorlar.. Usta tamponu tamir ederken bir köşeye malı yerleştiriyor
Araç ülkesine geri döndüğünde ya arabayı çalarak ya da satın alarak malı geri alıyorlar
ücretsiz kurye hizmeti![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)