User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 20 ile 37 arası

Konu: 2.el alinan bir aracta uyusturucu cikarsa

academian97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çift mesaj olacak ama kusura bakmayın;
    Hele hele kiralık arabada çıkarsa sıkıntı daha büyük çünkü bu işi yapanlar genelde takip sistemsiz kiralık araç kullanıyor. Mahkemede kendinizi anlatmak güçleşecektir.
    Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...

aramulusoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilginç bir durum. benzeri bir arkadaşımızın başına geldi konak civarı asayiş arabayı ceviriyor 4 gram esrar yakalıyorlar. Savcı aynı gece saldı bişide çıkmadı sonra. her zaman aynımı işler sistem bilemem.

HG6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aramulusoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilginç bir durum. benzeri bir arkadaşımızın başına geldi konak civarı asayiş arabayı ceviriyor 4 gram esrar yakalıyorlar. Savcı aynı gece saldı bişide çıkmadı sonra. her zaman aynımı işler sistem bilemem.
    4 gram esrar yasal sinirlar icerisinde içiciye giriyor yanilmiyorsam 12 gramdan sonrasi torbaya giriyordu o yuzdendir.

Network - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2. el araç da olsa kiralık araç da olsa tabiki ilk anda ihale sizdedir ve satan ya da kiralayan kişiler bu durumu kabul etmek istemeyeceklerdir.
    Testler vs vs karşılıklı davalarla iş gider, uyuşturucu için son 1 ayda alınsa bile tespit edilebiliyor diye biliyorum

Diğer taraftan hangi araba kiralamacı şerefersizdir, hırsızdır hangisi değildir polis de bunları az çok bilir diye düşünüyorum
    sonuçta özellikle narkotik polisi sizin o malın sahibi olup olmadığınıza dair ince çizgiyi yakalayabilecek durumdadır, nihayetinde hayatı bunun üzerine geçiyor
    ama yine de izahı çok zor bir durum her halukarda...

tabi bunlar eser miktarlar için anlamlı olabilir, çevirmede torpidodan nal gibi 5 kg paket çıkarsa hapishanede emekli olursunuz herhalde...

TLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Network Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. el araç da olsa kiralık araç da olsa tabiki ilk anda ihale sizdedir ve satan ya da kiralayan kişiler bu durumu kabul etmek istemeyeceklerdir.
    Testler vs vs karşılıklı davalarla iş gider, uyuşturucu için son 1 ayda alınsa bile tespit edilebiliyor diye biliyorum

Diğer taraftan hangi araba kiralamacı şerefersizdir, hırsızdır hangisi değildir polis de bunları az çok bilir diye düşünüyorum
    sonuçta özellikle narkotik polisi sizin o malın sahibi olup olmadığınıza dair ince çizgiyi yakalayabilecek durumdadır, nihayetinde hayatı bunun üzerine geçiyor
    ama yine de izahı çok zor bir durum her halukarda...

tabi bunlar eser miktarlar için anlamlı olabilir, çevirmede torpidodan nal gibi 5 kg paket çıkarsa hapishanede emekli olursunuz herhalde...
    Esrar için konuşuyorum, tek saç telinde thc değerine kadar herşey çıkıyor. Alkol gibi değildir 24 saatte kandan çıkar 48 saate kadar temizlenirsin durumu yok. Bildiğim kadarıyla 6 aya kadar kullanılan madde saç telinden anlaşılıyor.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Parmak izi yoksa size kalır iş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı [RaCeR] Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunun ile ilgili bir hikaye duymuştum adamin biri x marka y model bir aracı piyasa fiyatının altinda aliyor sonra biri ben iste eski sahibinin arkadasiyim o aracı çok begeniyorum bana sat diyor ve sehir dışına çağırıyor kar yüksek saticiya mantikli geliyor ve gidiyor.Sehire girer girmez ceviriyorlar adami ve arabasini ariyorlar içinden uyuşturucu cikiyor ve adami hapise atiyorlar. Şehir efsanesi de olabilir ama tasimaciligi da boyle yapiyor olabilirler.
    Araç e46 olarak bende duydum aynı hikayeyi

braga26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aklıma direk bu geldi mutlaka dinleyin

Slammed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HG6161 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 gram esrar yasal sinirlar icerisinde içiciye giriyor yanilmiyorsam 12 gramdan sonrasi torbaya giriyordu o yuzdendir.
    3 içici 4 dahi olsa satıcısın

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı [RaCeR] Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunun ile ilgili bir hikaye duymuştum adamin biri x marka y model bir aracı piyasa fiyatının altinda aliyor sonra biri ben iste eski sahibinin arkadasiyim o aracı çok begeniyorum bana sat diyor ve sehir dışına çağırıyor kar yüksek saticiya mantikli geliyor ve gidiyor.Sehire girer girmez ceviriyorlar adami ve arabasini ariyorlar içinden uyuşturucu cikiyor ve adami hapise atiyorlar. Şehir efsanesi de olabilir ama tasimaciligi da boyle yapiyor olabilirler.
    Akla bak ya kırk yıl düşünsem aklıma gelmez
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

[RaCeR] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    boyle saka mi olur hadi da onu gectim herif 2 dakikada arkadasini satti
    Alıntı JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
    ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakalanan miktara gore deisir 2 yildir narkotik subedeyim isleyis su sekilde diyelimki eroin cikti size ait degil ancak sizin aracinizda sordular benim degil dediniz gunun nobetci savcisina bilgi verilir yuzde 99 gozalti talimati verir ertesi gun maddenin uzerinde parmak izi tesbiti yapilir 2.olarak sizden veya arabadakilerde idrar testi yaptirilir sonuc olarak kullanmadiginiz testte zaten cikacaktir ayni zamanda parmak izide ayni sekilde sadece 1gun nezarethanede kalmis olursunuz

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maskman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakalanan miktara gore deisir 2 yildir narkotik subedeyim isleyis su sekilde diyelimki eroin cikti size ait degil ancak sizin aracinizda sordular benim degil dediniz gunun nobetci savcisina bilgi verilir yuzde 99 gozalti talimati verir ertesi gun maddenin uzerinde parmak izi tesbiti yapilir 2.olarak sizden veya arabadakilerde idrar testi yaptirilir sonuc olarak kullanmadiginiz testte zaten cikacaktir ayni zamanda parmak izide ayni sekilde sadece 1gun nezarethanede kalmis olursunuz
    Sonuç ; normalde kullanıyorsa ve arabadaki başkasınınsa avuçladın demektir le pompa le pompier
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir nevi kullaniyor olmasi yinede o maddenin ona ait oldugu anlamina gelmez bu durumda parmak izine ve daha onceden bu suctan kaydinin olup olmamasina bakilir

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İhale araç sahibine kalır hatta babam çok samimi tanımadığın adamı arabana bindirme der. Adamın cebinde çıksa yine sıkıntı

KaanBRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuç ; normalde kullanıyorsa ve arabadaki başkasınınsa avuçladın demektir le pompa le pompier
    Ulan ilk aklıma bu geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 sene önce 106 gti almıştım aracı komple sarı yapmak için soyarken arka çamurluk içinden 1 kiloya yakın esrar çıktı . heralde bi 10 senedir duruyor gibiydi orda dışındaki kağıt bile çürümüş . hemen sobada imha ettik ama o halde polise yakalanılsa ne yapılırı bende düşünemedim şuan =)
    Just Avoiding

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Özellikle yurt dışından gelen yabancı plakalı araçlarda oluyormuş böyle durumlar..
    Tatil günü arkadan çarpıyorlar, kendi ustalarına götürüyorlar.. Usta tamponu tamir ederken bir köşeye malı yerleştiriyor
    Araç ülkesine geri döndüğünde ya arabayı çalarak ya da satın alarak malı geri alıyorlar

ücretsiz kurye hizmeti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)