Coskunun turbo131 den cok garip sesler cikiyordu glu glu euheuheu , cok eglenceli gunlerdi sanzimani orda birakanmi istersin baskindan kacmami![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Berkan ağır arşivcisin valla![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
h3000 tekinin arabasiydi guler isikgin evo siyah ise cetinkayanin arabasiydi nos her daim vardi e 106 erhanin arabasiydi bahcelievlerde otururdu motor kzasini hatirliyan varmi ? yolun sonunda duvara patlamisti ekmek kaymonlari cin keranesi gibiydi her yeri sis lambalriyla doluydu![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
eve geciyom
otodrom draglari da cektim resimler var bir coguda geliyordu zaten oraya![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
eskiden vti lar gti lar ve gsi lar vardı merter mc de toplanılıp gözüne kestiren e5 de bi gazlayıp gelirdi, polislerde gelirdi kovulup yine gelirdik güzel günlerdi, o mc deki kahve sigaranın tadı bir başka![]()
bende çok gelirdim çakma evo muz vardı erad tunıng imzalı ben c2yle geliyodum bide ae101 imiz vardı dtm kanatlı hatırlayanlar olur illakineydi o günler be
![]()
TT
23 nisan şenlikleri
Her psiko yan verendir, her yan veren psiko değildir.
Bunları hatırlayanlar
https://www.youtube.com/watch?v=0QJmqfEmK48
https://www.youtube.com/watch?v=BMTARajBB3M
Benimde aklımda kalan astra gsilar fena giderdi 306gti ile kıyaslanırdı, breath nickli Berk arkadaşın gsi i iyi giderdi akıllarda yer etmiş
fom m3 tabiki fena![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Konuyla alakası yok bu videoların. Bahsettiğimiz yıllarda video çekebilen yoktu zira![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
[QUOTE=XoR;7972833]İkitelli kuruyunca havalimanı rollingleri başladıydı![]()
hehheheehe hey gidi günler yaw. Sen vti la ufuk gsi la deneme yaparken abin ve bizim öküz barış benim S70 te video çekmeye çalışıoduk. Heheh. Arabadan atasım geldi. Normalde geçeceğim arabalar uzayıp gidince çıldırıodum.
IN BOOST WE TRUST
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)