Minnetle, saygıyla anıyoruz..
Mekanı cennet olsun..
Printable View
Minnetle, saygıyla anıyoruz..
Mekanı cennet olsun..
10 kasım'a kadar değil SON KASIM'A kadar...
Büyük özlemle, minnetle ve saygıyla anıyoruz. Nur içinde yat ATAM...
Geçen gün Babala TV'de Oğuzhan Uğur'un bi videosunu izledim, çok güzel bişey söyledi:
İkilemeli lugat bizde çok meşhurdur, sık sık kullanılır. Mesela davul dengi denginedir, ama damlaya damlaya da göl olur. Bazı bazı durumlarda bu ikilemeler BÜYÜK BÜYÜK yazılır.
Biz şuanda cumhuriyetiz, yarın da cumhuriyet olacağız. Geçmişi unutmayacağız, ama geçmişe hapsolmayacağız da. Çünkü cumhuriyet hürdür, geçmişe hapsolmakla değil, dünü sırtlayıp geleceğe koşmakla yükümlüdür.
Şimdi Atatürk'e laf edip, cumhuriyeti inkar eden lavuk; sana son bir ikileme daha:
BİZLER SEVE SEVE, SEN S*KE S*KE CUMHURİYET ÇOCUĞUSUN!
Şükran, gurur ve özlemle anıyoruz..
Saygı ve minnetle anıyoruz..
Çakma değil hakiki başkomutanımız.
Özlemle anıyoruz......
Teşekkür ederim ederim Atam. Sen konuyu biliyorsun.
Büyük özlemle, minnetle ve saygıyla anıyoruz. Nur içinde yat ATAM...
Özlemle anıyoruz ve arıyoruz...
Filli Boya - İlelebet Saygıyla / 10 Kasım 2017 Reklamı - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=DxEdIou-zLc
Düşmanının dahi saygısını kazanabilmiş yüce insan. Mekanı cennet olsun Atamızın.
Her 10 Kasım da okulun önünde 1 dk beklediğimiz o günleri, sirenleri, serin ayazı özledim
Dünyanın saygısını kazanmış yaptıkları kitaplara konu olan hayatı ders olan gerçek başkomutanımızı saygı ve sevgiyle anıyorum.
İzindeyiz ATAM... saygıyla, özlemle
Açtığın yolda,gösterdiğin hedefe,durmadan yürüyeceğime and içerim.
Varlığım Türk varlığına armağan olsun.Ne Mutlu Türk'üm Diyene.
Mekanın cennet olsun ATAM.Sen rahat uyu,seni seven,senin için canını feda etmeye hazır evlatların daima burada..
Sadece ülkemizin değil, dünyanın örnek aldığı bir lider... Saygı, minnet ve özlem ile anıyoruz...
Atatürkçülük bir gün profil fotoğrafı yapıp instagramdan story atmak değil de onun ilke ve inklaplarını yaşam biçimi olarak görüp tüm hayatı boyunca bu şekilde yaşamak gerekir.