2325 Tl'ye geliyor.
Ticari Kredi Kartına sahipseniz 9 ay taksitle gayet cazip hale geliyor.
http://urun.n11.com/cep-telefonu/sam...fonu-P74086085
Printable View
2325 Tl'ye geliyor.
Ticari Kredi Kartına sahipseniz 9 ay taksitle gayet cazip hale geliyor.
http://urun.n11.com/cep-telefonu/sam...fonu-P74086085
lg g4 al bence
LG'nin efsanevi bi kamerası var bide :D
S6 edge plus diyorum bir note 4 kullanıcısı olarak.. s6 edge yakışıklı ama küçüktü şimdi plus çıktı ilk alıçağım cihazdir
lg nin kamerası s6 dan biraz kötü. Zor tercih S6 , Z5 , İP6 Note serisi baya büyük taşıması zor :)
araştırmaya devam sanki araba alıyoruz :D
LG g4 Gerçekten güzel mi ? yani telefon alacağıım *****,bir arayış içindeyim :) gönlüm iphone'dan yana ama cebim G4 diyor :D
g4 ün resim karşılaştırmasını izledim s6 ve htc m9 dan kötü idi
bu aralar benim gönlüm lenovo vibe z2 pro'dan yana
lg g5 ne zaman çıkacak acaba :D s7 şubat ayında tanıtılacakmış :D
G4 derim.
G3 kullanicisiyim 1,5 senedir kullaniyorum hala gunu cikartiyor pilim.
bu referans olur sanirim G4 icin
hoş geldin m5 1.499 tl fiyatı ile g4 zorlar artık :) bugün z5 bakacağım hayırlısıyla :)
aynen bence bu paraya en iyi telefon gözüküyor. Çok mantıklı telefon özellikleri baya var.
xperia m5 ile lg g4 nasıl olur acaba :D kim üstün gelir.
yokmu başka kullanıcı yorumları :D
z5 inceledim. Çok iyi telefon gerçektende. Büyük ihtimalle bu hafta almayı planlıyorum.
G4 real de 1500 olmus aklinizda olsun :)
Fiyat 2.5000 evkurda kampanya var peşin fiyatına 10 na bölüyor. Yada 15 ay 2700 bölüyor. LG güzelde 2000 lira üstü her yerde.
M5 mi g4 mu diye sormustum ama zor karar tabi burda olsa LG dusunebilirdim.
m5 pişman etmez. z5 ise ihya eder.. arkadaşıma bırak bunları c5 ultra aldırdım note 3 den sonra arkamdan duacıydı. geçen telefonu değiştirmiş htc m8 almış neden sony almadın memnun kalmadın mı dedim, babama telefon lazım oldu benimkini verdim m8 aldım ellerinde yokmuş acil ihtiyacım vardı m8 aldım dedi yoksa z3 ya da z3+ alacakmış.
kısacası sonynin yeni telefonları şarj, yazılım desteği ve diğer konularda oldukça iyi. kullanan da kolay kolay vazgeçemiyor. bir tek şaka gibi bütün markalara kamera sensörü satmasına rağmen kamera yazılımında bir sıkıntı vardı. m5 ve z5 ile yeni sensörler kullanmaya başladı o sıkıntıyı da yaşatacağını sanmıyorum artık açık ara en iyisi diyorlar kamera için.
tavsiyem z5 alırsan yanına gürültü engelleyici kulaklık al telefon bunu donanımsal olarak destekliyor. böyle bir deneyim yaşamak için 100 tl ye değer. etraftaki otobüs, metro, motor sesi gibi şeyleri tamamen kesip sadece sesle başbaşa kalıyorsunuz..
İ6 aldım bende aynı aralıkta ikilemlerde kalmıştım önceki telefonum z2idi daha önce 3gs kullanmıştım appleın tadı başka kesinlikle i6 almalısınız hatta grçen kipada kampanya vardı 2099tl idi sıfır.bu arada ios 9da bazı hatalar var evet ama şöyle söylyüm çok takılcak şeyler değil mesela benim gözlemlediğim i6 için instagramda foto paylaştıktan sonra uygulamadan atıyor google chromedada aynısı oldu bde sahibinden comda ama kısa sürede hallederler diye düşünüyorum
Bende aynı sıkıntıdaydım ip5 kullanıyordum merdivenlerden yuvarlanması ve ardından 2. kattan zemin kata çakılmasından dolayı ekranı kırıldı. :D avea faturaya taahütlü 6 plus aldım,şarj olayı şaşırttı biraz beni açıkcası ip5'i günde 3-4 kere şarja takarken aynı şekilde aynı uygulamaları kullandım bütün gün boyunca öğlen 12 gibi şarjdan çektim şu an saat 03.20 ve şarjım %36 biraz büyük telefon ama tavsiye ederim.
iphone 6s nasıl beyler alınır mı?
Lg g4 dün Teknosa'da 1800 Liraydı. Avea hattınız varsa 59 tl'lik bi tarifeye taşıyorlar sizi 1500 dk 1500 sms 7gb internet veriyolar telefonuda 1525 tl gibi bi fiyata veriyolar yanında istersen bi bak :)
http://urun.n11.com/cep-telefonu/son...idir-P84419292
70 TL indirim var.
Ben bütün cihazları netten alıyorum artık, firmalar satıştan aldıkları komisyonları indirim adı altında düştüğü için yine de dışarıdan uyguna geliyor.
netten almak çok güzelde okadar nakit olsa iyi olur :)
aynen haklısın. Hem indirim hem de kredinin faizini eklerseniz 500 tl karlı oluyor.
Samsungun her modelini seviyorum :)
Samsung güzel gerçektende...
son günceller bu hafta alıcam :)
Dün burda 6s sordum.
2600TL fiyatı var. Pass varsa sadece harç parası yatırırsın..
fena rakam değilmiş. 150 de pass gitse 2899 tl 2 yıl garantili satıyorlar az daha düşmesi lazım :D 2200 fln olsa :D
Lg g3 kullanıcısıydım ekrandaki kronik sarı lekeden dolayı servisle 3 ay gibi bir sıkıntım oldu telefonu teslim etmedim servise servis parça getiremedi (Küçükyalı Şengüller) ve 3 ay sonunda isyan çıkartınca telefonu getirin değiştirelim dediler telefonu verdim 1 hafta sonra g4 verdiler g3 le kıyaslanacak olursa şarj harika g3 le akşamı edemiyordum g4 beni akşama kadar rahat götürüyor kamerası kesinlikle samsung s6 ve note 5 ile yarışır ekran ppi ı note 5 den yüksektir tabiki s6 ve note 5 8 çekirdek kullanıyor ama ona görede şarjı var ben s6 alıp şarjından memnun olan duymadım ama note 5 aldım kardeşime çok memnun şarj konusunda hız kamera konusunda eksik yanı yok denebilir sony ile ilgili bilgim yok ama z5 övülüyor baya bir.Benim önerim bütce kısıtlı ise g4 al büten var ise sırası ile note5 ve s6 dan birinini alabilirsin iphone 6s çıkardı güzel özellikleri var ama hala 8 çekirdek yapamadı kamerayı 4k ya uyarladı ama pekte farkı yok ppi hala düşük çözünürlükler zayıf işlemci düşük açıkcası o paraları hak etmiyor yazık günah
evet haklısın iphone pek bakmıyorum. Fiyatları 2500 a doğru düşecek gibi geliyor. Sony'in kamerası hızlı çekip odaklaması kafamı kurcalıyor. 1 sene sonra 2000 tl bu telefonda. 2.ci elini pek düşünmüyorum fiyatını o yüzden aileye veririm :D