dolar düştü fiyatlar düşmedi :D
Printable View
dolar düştü fiyatlar düşmedi :D
Sony Z5 compact öneririm
ip 6s te kampanya yapmışlar bimeks 2899 tl param olsa alırdım :)
İphone 6 ya pek bakmıyorsunuz gördüğüm kadarı ile şöyle bahsedeyim ben :D
Yıllardır android kullanıyorum iphone düşmanıydım yakından telefonları takip ediyordum, iphone alanlara o kadar parayı niye veriyosunuz daha iyi özellikte şu bu vs telefonlar var diyordum, 5-6 ay kadar önce android telefonum takılmaya başlayınca ani bir kararla gidip iphone 6 16 gb aldım. Ne kadar memlun olduğumu anlatamam sana. Yıllarca çile çekmişim androitte gözü ile bakıyorum, cok cok memlunum telefon alıcak kişilere de şiddetle iphone 6s tavsiye ediyorum. O yüzden benim tercihim ip6 almanız olacaktır. Fazlasıyla memlun olursunuz, ayrıca diğer telefonlardan cok daha farklı duruyor, samsung herkeste var ama iphone görünce bi bakıyolar insanlar :D Şimdiden hayırlı olsun diyeyim karar sizin tabiki
ip6 çok akıcı gerçekten. Kardeşimin cep telefon mağazası var kendisi de yıllardır iphone kullanıyor.
Korkutmak gibi olmasında 2 tane cihaz durduk yere bozuldu.
Ben de olsam ip6 alırdım ama htc serilerini de düşünürdüm. Sony z2 var, ben sevemedim.
Düşünürsen note edge var kutulu garantili kart takılmamış cihaz. 1700'e kadar verebilirim.
evet kız arkadaşıma yeni ip 6 plus aldık. Gerçektende çok güzel ama 3.500 tl de iyi bir rakam. Kafam karışık bakalım bu hafta ne alsam diye düşünüyorum.
arkadaşlar 1500- 2000 tl arasında kalsanız lg g4 mü alırsınız s6 mı?
1500 e sifir g4 varken s6 yi dusunmem. S6 hala ara ara kasiyor birde kamera cikintili oldugu icin ben kamera camini ilk dusuruste kirmistim. Beni cok soguttu
teknosa hariç 1500 e varmı sıfırı :D
Htc one m9 oneririm
android cephesinden telefon tercihimde son alacağım marka samsung olur herhalde..
realde çok iyimiş ya sonyden vazgeçtim gibi. lg g4 gözüküyor. tabi o rakamlara bulabilirsem.
varmı başka yorumlar :D
İphone'da Sony z5c'a geçtim. Şiddetle tavsiye ederim. 1.999 tl
Androidlere hiç bulaşmadan 5s alır geçerim şahsi fikrim :)
yok 5s baya eski :)
z5 inceledim. Baya güzel beğendim. Z5 alıcam gibi sanırım... Yarın telefon alıyorum.
sonuç z5 aldım arkadaşlar evkurdan kampanyada varmış hafta içinde elimde olacak hayırlısıyla herkese tşk ederim.
G4 gardaşım güle güle kullan
S6 kullaniyorum cok da memnunum tavsiye ederim, her acidan cok kullanisli bi telefon.
Fiyat performans olarak HTC One M8 derim.1600 civarında.
telefonu aldım. Gerçektende çok iyi bir telefon yapmışlar. Herşey stabil şuanda Mars.6 gelince dahada iyi olacak. Gece kullanımdanmı bilemiyorum karanlık yerde ekran ışığını otomatik kısıyor ve ışıklı ortamda ise ışığı arttırıyor. 1 gün çok rahat gidiyor. Tavsiye ederim.
tşkler camera güncelleme aldı otomatik moddu süper otomatik mod olmuş o bile harika çekiyor. Manueli denerim yarın bakalım nasılmış. Tereddütlerim vardı. Hiç kalmadı iyiki almışım :)
z5 ile kamerada yepyeni bir sensör kullandı sony kamerasının üzeceğini hiç sanmam. hatta ben de z2'ye z5 kamera arayüzünü port ettim odaklaması, shutter hızı falan acayip arttı.
ekran ayarlarından uyarlanan parlaklığı kapatırsanız sabit ışık verir siz açar kapatırsınız her düzeyde, bu ayar açıksa ortam ışığına ve sizin açmanıza göre bir denge oluşturuyor ekran ışığında.
evet baya özellikleri var gerçektende kurcalayamadım bir türlü daha bir sürü özellikleri var.
o paraya her telefon var zaten sen ne arıyosun ki git al istediğini :):):)
note5 derim