S60 Sıkıntısız Volvolardan biridir. Aracın eğer ki şanzımanında problem yoksa alınır ve binilir. Şanzıman %90 kullanıcı % 10 da şans işidir. Şanzıman eğerki stop edilmeden önce boşa alınıp aracın ağırlığı frenlere bindirilip sonrasında park konumuna alınarak kullanıldı ise şanzıman sıkıntı kolay kolay çıkartmaz ama dediğim gibi %10 da şansa bağlı sonuçta araba dediğin 1 kutu cıvata ve sonuçta 2 el. Bunun haricinde kronik pek fazla sorunu olmayan bir araç.
Aracın bakımları zamanında yapıldıysa 240 bin km triger seti değişimi gerekir. Dönüş çapları BMW ve ya Mercedes kadar değildir ama rahatlık konfor ve sürüş açısından kullanıcısını memnun edecek bir araçtır.
7 sene kullandık 2004 s60 2.0t Sadece şanzuman ile problem yaşadık c selenoidleri değişti 1500tl ödedik mis gibi oldu. Korkulacak bir araba değil 120.000kmde aldık 230.000de sattık.
arkadaşlar araç arkadaşımın. 30bine bırakıyor bana. içime sinen bir araç bulamadığım bu aralar bu aracı alıp binsem. neden tavsiye edersiniz neden tavsiye etmezsiniz ? piyasası hızlı diye düşünüyorum. yarın öbürgün satarken zarar etmem diye düşünüyorum. sizin fikriniz ne olur ???
Connecting site...
Bahadır Ustaoğlu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)