User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: Temmuz balayı tavsiyeleriniz

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben balayinda d-hotel maristeydim.

benim turkiyede kaldigim en iyisiydi (ve en pahalisi )

tavsiye ederim

http://www.dhotel.com.tr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye'deki saçma fiyattansa yurtdışına gitmeyi tercih ederim. Şimdiden alırsanız da uyguna gelir erken rezervasyon ayağına..
    ETS tur a bakmanızı öneririm..

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Eylül balayı için Şubat'tan kendim ayarlamıştım. Yurtdışı yaptık 10 gece (Budapeşte,Bratislava,Viyana,Prag,Almanya) Evet belki 5*lı otellerde kalmadık ama gerçekten çok keyifliydi.

Uçak biletleri, ülkeler arası geçiş, araba kiralama(Prag) ve konaklama dahil 2 kişi için toplam 2300TL ödedik. Ben de eşim de gezmeyi sevdiğimizden bir an bile acaba demedik. Mutluyduk. Sizde gezmeyi seviyorsanız tavsiye ederim.

Ben genelde koştur koştur sevmediğimden kendim giderim, gezerim.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu sene esimle ispanya yaptık.

900 euro otel konaklama

300 euro yeme icme real madrid maçı

Valla oteller uzaktı şehir merkezine ama ulaşım o kadar iyi ki valla günde 20 km kadar yürüyüş yapiyorduk ama koymuyordu.

Kafile 40 euro taksi parasi vermekten heba olmuştu.

3 gunluk ulaşım kartlari var her vilayet için.

Kültür ağırlıklı olduğundan balayı için bence mantikli değil.

4 gun paris yada venedik aşkınızın daha çok pekismesini sağlar

Sehir merkezine yakin otel ayarlayin birde balayi için
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

sinisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence de ilk tercih yurtdışı olmalı ama euro ve dolar yüzünden iki üç sene önce daha mantıklıydı, yurtiçinde kemerde amara wingi öneririm kemer merkeze de yakın akşam çıkıp yürüyebilirsiniz aynı sırada orange county de güzel. yine kemerdeki rixosuda arkadaşlarım çok beğenmişti. voyageların kalitesi de çok iyi ama belek bize kalabalık gelmişti, türkbükünü tavsiye ediyorlar. yurtdışı turlardan seçecekseniz otelin şehrin dışında olmamasına dikkat edin.

sparcoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir otel. Hizmet kalitesi, temizlik, yemekler, her şey ile çok iyi. Bir bak derim. Gideceğin otelin puanına ve yorumlarına otelpuan.com dan bakmanı da tavsiye ederim.
    http://www.etstur.com/Cornelia-Deluxe-Resort
    http://www.otelpuan.com/Cornelia-Deluxe-Resort
    http://www.corneliaresort.com/?gclid...FQbnwgodgOIB6A

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cornelia deluxe mü
    voyage belek mi
    mayısın ilk haftası için

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum hayirlisi olsun oncelikle ende 24 temmuz evleniyorum. Nekadar butce ayirdin bilmiyorum ama biz hatunla cruise gemi turunu sectik
    2 kisi balayi indirimi dahil 2074 euro joly tourda 7 gece 8 gun dusunursen bak. Link ets ama biz ets deb almadik 200 euro daha pahaliydi. Joly linkini bulamadim

http://www.etstur.com/Cruise-Gemi-Tu...ik-Izmir-2016-

Tarih girdiginde fiyat değişiyor haberin olsun. Temmuz rn pahalı ay guzel bi tatil gecirmeniz dilegiyle...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit: ege Adriyatik turu . Hirvatistan italya yunanistan

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurtdışı +1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler Jolly Tur dan uzak durun.
    Arkadaşlarım singapur, phuket, maldivler turu satın aldılar. 40 kişilik kontenjan doldu, Türkçe Rehber var dediler.
    Turda 4 kişilermiş. Rehber yokmuş. Her yeri tek başlarına gezmek zorunda kalmışlar. Rezillleri oynamışlar. Bilginiz olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanliz bu jolynin kendi turu degil msc nin turu joly sadece satis yapiyo gemi 3000 kisilik mi ne organizasyon msc ye ait. Ayrica sehir turlarina katilmayi terch etmiyorum hem pahali hemde gereksiz. Kendiniz onceden fizilibitenizi yapip arastririn gemiden iner inmez taksi ve gezi otobusleriyle rahat rahat kimseyi beklemden gebe kalmadan gezin. Zaman varsa arabada kiralanabilir fiyatlar uygun. Turkce rehber var onceki giden yorumlari okudum msc magnafica gemisinden herkes cok memnun. Joly tur hakkinda sıkıntı olabilir tabiki fakat hepsinde var ets en iyisi derler sikayetvar.coma a girin onlarca sikayet
    Joly
    Ets
    Mika
    Hepsinde mevcut. Bi problem olcagini dusunmuyorum ins. Olmaz . Balayinda abuk subuk problemlerle ugrasip stres olmak istemiyorum

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Uçuk rakamlar verip Cruise seyahati de yapabilirsiniz.

Biz Royal Caribbean distribütörüyüz. Çok güzel turlar olabiliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Eylül balayı için Şubat'tan kendim ayarlamıştım. Yurtdışı yaptık 10 gece (Budapeşte,Bratislava,Viyana,Prag,Almanya) Evet belki 5*lı otellerde kalmadık ama gerçekten çok keyifliydi.

Uçak biletleri, ülkeler arası geçiş, araba kiralama(Prag) ve konaklama dahil 2 kişi için toplam 2300TL ödedik. Ben de eşim de gezmeyi sevdiğimizden bir an bile acaba demedik. Mutluyduk. Sizde gezmeyi seviyorsanız tavsiye ederim.

Ben genelde koştur koştur sevmediğimden kendim giderim, gezerim.
    Eren abi baglantiyi kendin mi yaptin yoksa turla anlasip gezileri kendinmi.organize ettin. Vallaha super fiyata cikarmisin. Hep hayalimizdi gemi turu evet biraz pahali ama yorumlari okuyunca iyiki almisiz diyorum. Suanki kurla 6500tl gibi biseye geliyo hem koşturmaca olmamasi hem mavi tur olmasi valiz tasi hediyelik alican giris vikis gumrukle ugras rötar olur ucak bekle siraya gir acikcasi bu olaylardan sikildigim icin gemi olayi mantikli geldi. Yanliz seneye icin sana bikac sorum olabilir bu konuda mesajimiz olsun. Bizde nisanlimla cok seviyoruz. Kaldigimiz yere takilmiyoruz ic kabin aldik illa suit balkonlu olsun demedik cunku cok sacma. Gezen adamin suit odayla ne isi olur ? Gezen insan yatmadan yatmaya gelir temiz olduktan sonra 3 yildizda olur. Ben luks otel yerine daha cok gezelim görelim kulturleri taniyalim kafasındayim sahsen

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mehmet üntar ın antalyadaki oteli gayet güzel kumköy müydü ne tavsiye ederim heleki mutfagı on
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eren abi baglantiyi kendin mi yaptin yoksa turla anlasip gezileri kendinmi.organize ettin. Vallaha super fiyata cikarmisin. Hep hayalimizdi gemi turu evet biraz pahali ama yorumlari okuyunca iyiki almisiz diyorum. Suanki kurla 6500tl gibi biseye geliyo hem koşturmaca olmamasi hem mavi tur olmasi valiz tasi hediyelik alican giris vikis gumrukle ugras rötar olur ucak bekle siraya gir acikcasi bu olaylardan sikildigim icin gemi olayi mantikli geldi. Yanliz seneye icin sana bikac sorum olabilir bu konuda mesajimiz olsun. Bizde nisanlimla cok seviyoruz. Kaldigimiz yere takilmiyoruz ic kabin aldik illa suit balkonlu olsun demedik cunku cok sacma. Gezen adamin suit odayla ne isi olur ? Gezen insan yatmadan yatmaya gelir temiz olduktan sonra 3 yildizda olur. Ben luks otel yerine daha cok gezelim görelim kulturleri taniyalim kafasındayim sahsen
    Bizde öyle gezen ve otele yatmadan yatmaya giden bir çiftiz. Bu kafayla planlamıştım herşeyi.

Otelleri booking.com üzerinden
    Ülkeler arası geçişi otobüsle (eurolines) (ülkeler çok yakınlar diye tren değil otobüs tercih ettim. Daha makuldü)
    Uçak biletleri Pegasus (Pegasus'ta bir destinasyon'a bir yön çok ucuzken diğer yön THY fiyatı oluyor genelde. Böylece denge sağlıyorlar akıllarınca. Ben Gidiş-dönüş farklı destinasyon yapınca fark etti)
    Araç kiralama: Budget

Herşeyi kendim planladım. Planlama yaparken tur şirketi programlarına göz atıp Google maps'ten haritadan bakabilirsin.

Bu sene ramazan bayramı içinde benelux+Almanya yapacağız kısmetse. 2 ay önce uçak biletlerini aldım. Almanya içi uçağa (Köln-Berlin) 23+8kg bagajla beraber kişibaşı 53 Euro verdim mesela Yada Pegasus'la Belçika'ya gidişe kişibaşı 140TL Çok erken davranıp, yakaladığın an bileti alman lazım.

Konuyu sürekli takip edemeyebilirim. Merak ettiğin konularda bana pm atarsan daha rahat yardımcı olabilirim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)