yahu 17-bin verilir mi buna
Connecting site...
bu çok daha iyi
yahu 17-bin verilir mi buna
Connecting site...
bu çok daha iyi
Everyday I ** çapuling...
Kuralkanları yakından tanırım ailem sürekli görüşüyorAncak saçma bir girişim olmuş bence.
Scorpion TypeR
Hatta bu da benim Amsterdamda fotoğrafını çektiğim arabalardan. bunlar 2 kişilikti.
74 model sehpa...
bence kafadan biraz basılması lazım
600 kilo için 200cc çok az geldi 200lük motorlar bile 100-150kg en azındAn bu aracn 300-350kg olması lazm ki sürerken zevk versin
Brandada kapi camlari yapmislar
Tavani mikadan kaplamislar
Iyi motor yerinede midilli koymamislar
Hint fakiri universite tezi olmus bu
Bunu alacak insan var bu arada![]()
Görünüm cuzzi şekilde biraz iyi olsa alırdım. Ama sacnasapan bir tipi var
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Arkadan çekermiş, yakında hayabusa makinası koyarlar buna.
Mevcut hali ile yakıtı 35km/1lt, 3 litreden az 100km'de.
paket servisi denmişde restaurantların motorsiklet kullanmasının nedeni ekonomi değil en azından öncelik ekonomi değil..
yemek soğumadan hızlı servisdir trafiğe takılmadan.. çünkü soğuk yemeği herzaman müşterinin iade hakkı vardır.. hatta bazı pizzacıların 45 dakika gibi süreleri vardır bu sürede pizzanız gelmesse geç gelirse para vermeden bedava yersiniz.. yani burda önemli olan zamandır ekonomi ikinci plandadır restaurant sahibi için.. motor aradan dereden kaldırımdan ordan burdan gider yemeği teslim eder..
bu araçla gene trafiğe takılırsınız bu öyle aralardan derelerden motorun geçebiliceği yerlerden geçemez.. o üstündeki motor ve kiloylada motorsiklet giib atik kıvrak hızlı olabiliceğini sanmıyorum..
satılmazmı belki yazlık yerlerde yazlığı olan insanlar yazlık araç olarak kullanmalık alabilir.. yazlıkda bırakır orda kışlığına geri döner o tip lükse kaçan işlerde kullanıla bilinir.. yada dümdüz ufak trafiğin hiç olmadığı şehirlerde tıngır mıngır gitmelik iş görür.. aklıma başka bir sektör alanda gelmiyor.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)