masraflarim oldu evet teypli 75e birakirim orijinal teypli 71 felan dusundum
23den 1 tl asagi istemezsiniz ben soyleyim neden mi kirmizi ve o yasa ragmen 3 parca boyali diye. Ve sorumu cevaplayamiyorsunuz bile cunku gelecek tepkiler oha yuh o paraya cupra alirim diyenler cikacakhaklisiniz fiyati sizde kalsin
Konu sapiyor arkadaslar yorumlar icin tesekkurler yardim eden ve etmeyenlere tesekkur ederim. Rakam sizin duauncelerinize uyaraktan cok buldum vazgectim.
Not: bulursaniz 35 36 37 ye boyasiz sanruflu beyaz yada gri mutlaka haber bekliyorum
Şunu merak ediyorum aynı araç burdaki üyelerden birinin olsa ne fiyat isteyecek acaba?konuya dönersek arz talep meselesi. şirkette muhasebeci arkadaşımda vardı.gri es paket boyasız 80 bin civarıydı ilana koymadan 42 ye verdi.Edermi kişiye göre değişir.şuna eminim 42 ye alan yaza 48/50 arası ister.
Tesekkur ederim anlayanin hali baska oluyor 38 39 a alan varmi desem ilk 1 saatte 50 kisi cikmazsa namerdim ama anlatamadim derdimi. Baksana abicim adam 1.4 hondasina fiyat veremiyor laf soylerler diye durum o derece vahim kabullenmiyorlar
Hocam bir araç içine siniyorsa almalısın.arkadaşların örnek verdiği araçlarda güzel bişey diyemem fakat her markanın son 7 yıldır Honda müşteri potansiyeli fazla.Eskiden Hondam com diye bi sitemiz vardı,belki duymuşsunuzdur.O dönemden sonra baya bir revaçta honda.son yıllarda biraz teknolojinin gerisinde kalsada durum bu
evet benim aracımın şu anki piyasaya göre tek avantajı rengi 3 parça boyası ama güvenlik paket yok + otomatik ve sadece klima var okadar. ne uçar ne kaçar gidiyormu gidiyor 3,5sene içinde bakım haricinde sanayi yüzü görmedim ALLAH'a şükür buda bana yetiyor fiyat konusuna gelicek olursak öncedende dedigim gibi satma düşüncem olmadıgı için fiyatda düşünmüyorum.
Kasa sattiriyor zaten ustam. Teknoloji elbette zayif kalir golfume gore ama ben ona bakmıyorum sadece otomatigini sordum bin ah işittim ama haklilar hakli oldukları kadarda haksizlar cunku bu aracin piyasasi 35e var ise ben aliciyim hodri meydan sataniniz varsa satsin diyorum ses yok
otomatik vitesi çok sağlam ve konforludur yakıt olarak lpg de baya az yakıyor. ama performans olarak bişey bekleme 4 ileri vites gideri eh işte. bence vtec 2 nin en babası 35 li rakamlar bence.
piyasa uçmuş bu yüzden accorda biniyorum![]()
Almak yada almamak sorun degil kafama da takmadim 207 ye bile binerim yeterki sanruf olsun bana yeter abs frlan istemem bana sanruf yeter. Mesele otomatigi hantal ve zevk vermeyecegini soylemelerinden vazgectim parasi soeun degil icime sinse sanki kendileri mi veriyor der alirim manuel olsa sormazdim bile alirdim. 1.4 hondaya bile fiyat veremeyen buna yorum yapiyor 2 3 sene once arabasini x paraya satanda fiyati cok buluyor ama araba varsa etrafinizda boyasiz 35 e sanruflu gri yada beyaz bej de olur alayim diyorum orada tikaniyorlar mesele bundan uzadi. 2 sene onceyle bu seneyi kiyaslamak icin cildirmis olmak lazim. Siteler var girsin baksinlar ucuza varmi gorsunler zaten bulsalardi önüme servis ederlerdi. Malesef 35e boyasiz honda yok.
Yuregim tukendifakat otomatigi nasil sorusuna cevaptan cok sizin yuzunuzden piyasasi artiyor diyen oldu. Sanki 2012 3.16i leri 65 70 ten 80 90a en basitinden tofasi 5 6 dan 11 13 e ben yukselttim
![]()
Sorun olmazsa konu kilitlenebilir mi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)