User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: 2500-3000 lira nasıl büyütülür ?

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 220T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çorap satabilirsiniz.
    Merterde ben 6 tanesi 5 liradan Siyah çorap alıyorum işte giymek için. 1 çift en az 1 sene yıpranmadan yırtılmadan gidiyor kalitesi çok iyi %100 pamuk. Bu perakende fiyatı toptan alımda çok daha düşük fiyatlara alınır. Reklam olmasın markayı yazmıyorum ama istersen Pm atabilirsin

Buradan alacağın çorapları satabilirsin bence güzel karlarla

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

westalim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oculus rift diye bişey var yurt dışından getirilebilir burda avmlerde 10 liradan müşteriye sunulabilir.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merterde ben 6 tanesi 5 liradan Siyah çorap alıyorum işte giymek için. 1 çift en az 1 sene yıpranmadan yırtılmadan gidiyor kalitesi çok iyi %100 pamuk. Bu perakende fiyatı toptan alımda çok daha düşük fiyatlara alınır. Reklam olmasın markayı yazmıyorum ama istersen Pm atabilirsin

Buradan alacağın çorapları satabilirsin bence güzel karlarla
    Bayan çorabı konusunda da çok başarılılar buarada ek olarak belirteyim. Annemi ziyarete gittiğimizde eşimi götürdüm 15 liraya 1 poşet çorap alınca şoka girdi özellikle kalın tabanlı bayan çorapları süper 3 tanesi 5 liramı neydi hatırlamıyorum iş yerindeki bütün arkadaşları sipariş vermiş bu pazar bize yine merter yolları göründü

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uğraştığın başka bir iş varsa yandan telefon alıp satabilirsin yada akıllı saat.
    Hızlı dönen çok satılan jant lastik takımlarına bakabilirsin bazen çok komik rakamlara bulunuyor.
    Uzun vadede küçük altın düşünebilirsin.

Benden bu kadar yolun açık olsun
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kahramanmaraşta tekstilciyiz kardeşim üretim işletmelerimiz var. Şuan bebek ürünleri dikiyoruz 1. Kalite kumaştan alt üst takım eşofman,bebekler için çıtçıtlı body direk üreticisi olduğumuz için toptancılara satıyoruz istanbulda çok güzel satış yapabilirsin bizden uygun fiyata alıp yardımcı olurum. İstersen gider mağazalara satarsın istersen kendin pazarda satarsın. Ama ne yaparsan yap bayan veya çocuk ürünleri üzerine olsun benim tavsiyem.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forexte kaldıraç kullanabilirsin yada rulet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de Forex derim ama forexde yeniysen başlangıçta biraz kaybetmen lazım.Kaybederek kavrıyorsun işi.Elindekini de hiç edersin biraz daha sağlam teminat oluşturursan forex en ideali.
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnternetten 2.el oto ses sistemi jant aksesuar gibi şeyleri alıp satabilirsin ben hep yapıyorum.hertürlü piyasası olan ikinci el çıkma ürünleri kovala 1.7dtiların katalizör ve son susturucuları bile alınıp satılabilir.oem bmw aksesuarları felan revaçta ben hep ucuz görürsem alırım cep telefonu işi yapıcaksanda sadece iphone kovala...
    Hakkı Can Eryüzlü...

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1800 1900 e iphone 6 düşürüp 2300 civarlarına satabilirsin.. kovalayınca denk geliyor.. yazın ortası falandı 2bin e 6+ denk geldiydi hemen aldım 1 hafta sonra 2700 2800 gibi rakamlara gittiydi denk geliyor yani
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Network - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bankaya koyun, her ay üstüne hem siz ekleyin hem de banka faizini ekleyin, hem bir hedef olur hem de kolay sürdürülebilir bir iş olur
    diğer işlerin sıkıntısını riskini düşünürseniz bankada uzun vadede kafanız daha rahat olacaktır
    buna karşılık kazancı minimum ama sürekli olacaktır

opsiyon: yine uzun vadeli altın - döviz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)