Bugün maslak yolunda yanından 200 üstü geçtim siren yaktı :) bende diyorum bu ne :(
Printable View
Bugün maslak yolunda yanından 200 üstü geçtim siren yaktı :) bende diyorum bu ne :(
Trafik kurallarına uyan insanları kesinlikle bağlamayacak bi uygulama. Bence güzel olmuş makas atarken kaza yapanlara burada demediğinizi bırakmıyorsunuz, suçsuz insanların arabasına çapıp kaçanlara sövüyorsunuz, peki bunları tespit edecek kamera ile kanıtlayacak yedekleyece ve ceza kesilmesini sağlayacak uygulamaya neden geçirme soygun vb yaftalar yapıştırıyorsunuz ben de bunu anlamıyorum ? Adam herşeyi kamera ile çekip öyle ceza kesecek zaten sen haklıyken haksız yere kesilmiş bir ceza varsa açarsın mahkeme istersin görüntüleri fazlasıyla karşılığını alırsın.
TEM'de de gezsinler bir zahmet.emniyet şeridindekileri fişlemekten yoruldum artık.
E5te hız kameraları var kaç tane , kaç kişiye ceza gitti acaba ? Ben geceleri 80 ile en sağda giderken millet basa basa gidiyor. Umarım eşit adaletli şekilde çalışır , belki trafik düzene girer.
e5 de yan yol dışında, ana yolda yolcu indirip bindiren servislerede bir çözüm bulunmalı.direkt kaza sebebi.
istanbulu bilemicem ama izmirde cidden böyle bir ihtiyaç var. dolmuşcu ankara yolunda durup yolcu indirebilio, adam kangoyla tünel içinde durup telefola konusabilio, park etmeyi bilen hic yok zaten sadece insanların aptallıkları yüzünden trafik oluo izmirde
Bende sahil yolunda gördüm bugun :D Trafikte kaldık :D
Adamlar trafiğe çözümu bulmuşlar:)
istanbulda araba devri bitti.. eskiden 90 lılarda 2000 lilerin başına kadar istanbul da araba süren sürüyordu..
ne eds ne kameralar ne hız radarları vardı nede denetlemeler bu kadar sıkıydı hepsini geçdim bu kadar araba trafik yoktu.. millet kırmızıda geçerdi makasını atardı herşeyi yapardı.. o zaman gazlıyanlar şanslı bir nesildi.. şimdi o abilerine özenen bir yeni nesil var ama yapamıyorlar yapamazlarda devir değişdi çünkü..
her yer kamera, hız radarı, sabit eds , gezen eds onu bunu geç vatandaş bile telefonundan resmini çekip direk android yada ios üstünden trafiğe yollayabiliyor yani vatandaş bile bir nevi fahri müfettiş oldu.. o yüzden bitti o devirler herkes uslu uslu yolunda gitmeli bence..
istanbulda keyif motorsikletle çekilir bu saatten sonra.. hem trafiğe takılmıyorsunuz hem park yeri derdiniz yok hem radar eds falan fazla derdiniz yok..
Dünyaları yakan connect yerine daha ekonomik bir araç seçselerdi keşke.
Ben nedense radar, eds, yüksek ceza bunları seviyorum. Çünkü insan gibi kurallara uyun deyince insanoğlu anlamıyor.
Bunlar Solak Atölyede yapıldı. İlk geldiklerinde komik haldelerdi. Bi tane mouse ve normal klavye vardı. Araba viraja girdiği zaman monitör bi tarafa mouse bi tarafa klavye bi tarafa uçuyormuş. İhaleyi verdikleri adamlar bu şekilde teslim etmişler. Daha sonra projesini Halil yaptı tamamladı ilk arabayı verdi. Mouse yerine trackball ve ankastre klavye falan yaptı. Bayaa teknolojikti içerisi.
Güzel uygulama bayadır bende görüyordum.
Neden sivil araç görünümlü yapmamışlar merak ettim bunları gören makasçılar gaz keser emniyet şeridinden çıkar.
Umarım bilinçli görevliler kullanır saçma sapan ceza kesmezler.
Bunlar aslen güzel uygulama çok hoşumuza gitmesede ( :) ) tabikide yaygınlaşmalı
Ama benim gözlemlediğim bu uygulamaların asıl amacı trafik düzenini sağlamaktan çok para kaynağı yaratılması
Bakın halen emniyet şeritlerine çare yok bağlantı yollarında sağda solda kaynak yapanlara çare yok
Hele hele şu emniyet şeridine girenler yok mu onlar..
Kesinlikle çözülmesini istemedikleri açık ve net çünkü mutlaka ucu bu işi çözene çıkıyor..
araç trafiğine yeşil yanarken koştur koştur karşıya geçmeye çalışan kendisini metal zanneden yayalarıda çekermi acaba
ceza kesmesinler ya videosunu yayınlasınlar yeter