User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
72 sonuçtan 58 ile 72 arası

Konu: veee Mobil EDS Hizmetinizde (:

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Benim endişem şu; 80km/h yazan yerde sen 81km/h ile geçersin arkandan ceza itelerler. Kenara çekip telefondan trafik durumuna bakarsın yolda giderken telefon elinde görüşme yapıyordu der cezayı iteler.
    10:30'dan önce kamyonlar yola çıkamıyor ama kim takıyor veya kim bunlara ceza yazıyor. Hafriyat kamyonları sol şeridi bırakmıyorlar bunlara hiç ceza yazılıyor mu? Eğer ceza yazılıyorsa bu arkadaşlara kamyonun ağırlığı ile orantılı ceza yazmaları lazım ki canı ve cebi yansın bir daha akıllı uslu kullansın, trafiğin anasını bellememek için trafiğe çıkmaması gereken saatte ortalıkta dolaşmasın. Gidin bakın özellikle Şile Yolu'nda maşallah hafriyat kamyonu hiç eksik olmuyor, 7/24 yoldalar, ve kimsede aga ne işin var trafikte demiyor.
    Adam koşturuyor, en sağdan gelip tam ayrımda önüne saplanıyor, bu herife herhangi bir ceza var mı, bence yok ki yapmaya devam ediyor. Yani demek istediğim özellikle hafriyat kamyonları kameralarda bir şekilde görünmez olduğunu düşünüyorum, artık nasıl görünmediklerinin adını siz koyun. Keza, geçen gün motorsikletli polislerden biri otobanda çekmiş emniyet şeridine, yola arkası dönük şekilde oturmuş motoruna bıd bıd telefonu ile oynuyor, arkasından o saatte trafikte olmaması gereken kamyonlarda vızır vızır geçiyordu. Boncuk gibi dizse hepsini kenara bak bakalım bir daha uyanıklık yapıp çıkıyorlar mı yola.
    Memleketin her yanına kamera koysan yine bir değişiklik olmaz. Sen vaktiyle o ehliyetleri kör topal, cahil cühela ne kadar adam varsa helikopterden dağıtır gibi dağıttığın için bu saatten sonra eds ile falan zor adam edersin. Çünkü, kameranın çalışmadığını süs niyetine konulduğunu da keşfederse yine hıyar gibi kullanmaya devam edecektir. (Taksi şoförlerini izleyin ne demek istediğimi anlarsınız.)

hakandal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sabah Sadabad viyadüğünde, Okmeydanı yönünde park etmiş halde bekliyorlardı.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    uygulama iyi arabalar için geliştirilmiş bir uygulama daha çok.. motor zaten makas falan atamaz.. yapanda ağır trafik canavarıdır her şeyi hakeder..

ben arabada kullanıyorum motorda .. gördüğüm şuki motordan çok korkan binemeyen ve bu korksunu öfkeye nefrete çevirmiş bir kesim var yani bir nevi korkaklığını ben binmeyi beceremiyorum bunlar nasıl biniyor gidip şunu sıkıştırıyım vurıyım gibisinden düşünen insanalrda var bence benim fikrim en azından...

bu insanlar bu nefret ve öfkelerini bir şekilde trafikdede yansıtıyorlar.. kurallara harfiyen riayet etmeme rağmen motorcuları ille zorla emniyet şeridine iten yönelten illa ikişerit arasında görmesine rağmen sıkıştıran illa her tür pisliği yapan insanlarda var..

delikanlıya kaportanın airbaglerin ardından sıkıştırıyor üstüne sürüyor hatta vuruyor kaçıyor.. motorsikletli adamın vücudu eti kaporta..

Araba sürerken özellikle motorcu görürsem artık daha duyarlıyım yol veriyorum bazen geçebiliceği kadar açıklık oluşturuyorum %90 da karşı tarafdan bir teşşekkür mahiyetinde el sallanıyor yada kafa ile selam veriliyor.. aynısını yayalar içinde yapıyorum duruyorum yaşlı teyzeler yada amcalar hamileler geçsin diye arkadan ne kadar kornaya bassalarda umrumda olmuyor aynı şeyi zor durumda bencilce bilinçsizce bir arabaya yol vermeyen sıkıştıranlarada yapıyorum o araca durup yol veriyorum gerekirse onu sıkıştıran arabayı özenle sıkıştırıyorum rahat çıksın diye sokakdan bir garajdan yada artık neresiyse..

insanlar kişisel ve egosal hırslarını ciddi anlamda hırs yapıp trafiğe yansıtıyor.. işde incir kabuğunu doldurmıycak yol verdin vermedin kavgalarından millet birbirini öldürüyor.. bu eds sistemi en azından insanların biraz daha duyarlı olmasını sağlarsa ne mutlu..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim endişem şu; 80km/h yazan yerde sen 81km/h ile geçersin arkandan ceza itelerler. Kenara çekip telefondan trafik durumuna bakarsın yolda giderken telefon elinde görüşme yapıyordu der cezayı iteler.
    10:30'dan önce kamyonlar yola çıkamıyor ama kim takıyor veya kim bunlara ceza yazıyor. Hafriyat kamyonları sol şeridi bırakmıyorlar bunlara hiç ceza yazılıyor mu? Eğer ceza yazılıyorsa bu arkadaşlara kamyonun ağırlığı ile orantılı ceza yazmaları lazım ki canı ve cebi yansın bir daha akıllı uslu kullansın, trafiğin anasını bellememek için trafiğe çıkmaması gereken saatte ortalıkta dolaşmasın. Gidin bakın özellikle Şile Yolu'nda maşallah hafriyat kamyonu hiç eksik olmuyor, 7/24 yoldalar, ve kimsede aga ne işin var trafikte demiyor.
    Adam koşturuyor, en sağdan gelip tam ayrımda önüne saplanıyor, bu herife herhangi bir ceza var mı, bence yok ki yapmaya devam ediyor. Yani demek istediğim özellikle hafriyat kamyonları kameralarda bir şekilde görünmez olduğunu düşünüyorum, artık nasıl görünmediklerinin adını siz koyun. Keza, geçen gün motorsikletli polislerden biri otobanda çekmiş emniyet şeridine, yola arkası dönük şekilde oturmuş motoruna bıd bıd telefonu ile oynuyor, arkasından o saatte trafikte olmaması gereken kamyonlarda vızır vızır geçiyordu. Boncuk gibi dizse hepsini kenara bak bakalım bir daha uyanıklık yapıp çıkıyorlar mı yola.
    Memleketin her yanına kamera koysan yine bir değişiklik olmaz. Sen vaktiyle o ehliyetleri kör topal, cahil cühela ne kadar adam varsa helikopterden dağıtır gibi dağıttığın için bu saatten sonra eds ile falan zor adam edersin. Çünkü, kameranın çalışmadığını süs niyetine konulduğunu da keşfederse yine hıyar gibi kullanmaya devam edecektir. (Taksi şoförlerini izleyin ne demek istediğimi anlarsınız.)
    geçen cumhurbaşkanı bir törende diyordu şöför bulamamışlar vietnamdan baya bir şöför getirtmişler bu harfiyatlar için.. vietnamlı adamda türk ehliyeti ne arar.. hatta ehliyeti varmıdır acaba o bile meçhul.. vietnam avrupa birliği üyeside değil uluslar arası ehliyetleride olduklarını pek sanmam..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uygulama iyi arabalar için geliştirilmiş bir uygulama daha çok.. motor zaten makas falan atamaz.. yapanda ağır trafik canavarıdır her şeyi hakeder..

ben arabada kullanıyorum motorda .. gördüğüm şuki motordan çok korkan binemeyen ve bu korksunu öfkeye nefrete çevirmiş bir kesim var yani bir nevi korkaklığını ben binmeyi beceremiyorum bunlar nasıl biniyor gidip şunu sıkıştırıyım vurıyım gibisinden düşünen insanalrda var bence benim fikrim en azından...

bu insanlar bu nefret ve öfkelerini bir şekilde trafikdede yansıtıyorlar.. kurallara harfiyen riayet etmeme rağmen motorcuları ille zorla emniyet şeridine iten yönelten illa ikişerit arasında görmesine rağmen sıkıştıran illa her tür pisliği yapan insanlarda var..

delikanlıya kaportanın airbaglerin ardından sıkıştırıyor üstüne sürüyor hatta vuruyor kaçıyor.. motorsikletli adamın vücudu eti kaporta..

Araba sürerken özellikle motorcu görürsem artık daha duyarlıyım yol veriyorum bazen geçebiliceği kadar açıklık oluşturuyorum %90 da karşı tarafdan bir teşşekkür mahiyetinde el sallanıyor yada kafa ile selam veriliyor.. aynısını yayalar içinde yapıyorum duruyorum yaşlı teyzeler yada amcalar hamileler geçsin diye arkadan ne kadar kornaya bassalarda umrumda olmuyor aynı şeyi zor durumda bencilce bilinçsizce bir arabaya yol vermeyen sıkıştıranlarada yapıyorum o araca durup yol veriyorum gerekirse onu sıkıştıran arabayı özenle sıkıştırıyorum rahat çıksın diye sokakdan bir garajdan yada artık neresiyse..

insanlar kişisel ve egosal hırslarını ciddi anlamda hırs yapıp trafiğe yansıtıyor.. işde incir kabuğunu doldurmıycak yol verdin vermedin kavgalarından millet birbirini öldürüyor.. bu eds sistemi en azından insanların biraz daha duyarlı olmasını sağlarsa ne mutlu..
    Motor kullanmayı becermediğim için mi bu kadar laf ettiğimi sanıyorsun

Dervişin fikri neyse zikri de oymuş olmuş bu seninkisi..

Bu sığ düşüncen için kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum.. Tebrikler!

ZZR 1100 lerden, ZX-12R lardan ineli 15 yıl oldu.. Bıraktım o işleri.. Yanlış hedefim ben

Benim ne yazdığımı gayet güzel herkes anladı.. Ama senin de işine gelmiyor demek ki anlamak..

O değil de plakanın üzerinde mi kilit var, yoksa emniyet şeridini motosiklet şeridi sananlardan mısın?

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu mobil eds nin kamerasi cikiyormus niye demediniz yahu
    Sabah hasdaldaki ust gecide ufo inmis sandim megersem mobil eds nin mobil kamerasini cikarip ust gecite koymuslar
    Donustede yere koymuslardi
    Istanbulda bu kadar sıkı takip edilen ( ayni anda sabit radarlar gezici radarlar ve mobil eds)baska nokta varmi ?

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafikte seyir halinde giden araclarda bebekler cocuklar var,tapagaz giden egzozlu araba ve racinglerden cikan sesten korkuyorlar onu nasil yapcaz?

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bu motorcu tripleri artık çok sıkıcı ve komik olmaya başladı, astronotlarda yok bu kibir.

Blackbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugun öğlen mobil EDS aracıyla tanıştık, Kadiköy den başlayıp minibüs yolu boyunca sağ tarafta park halinde olan tüm araçların fotoğrafını çekerek Bostancı gösteri merkezinden aynı şekilde geri dönerek alayının fotoğrafını çekti, ben söylecek birşey bulamıyorum artık.

sercanaktasss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alibeyköy yeşilpınar küçükköy yolu üzerinde yanı vialand yolunda kosede pusuda gordum 3gundur ust uste eger o yolu kullanan varsa lutfen dıkkat edınız

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilsem ki hakkıyla yapacaklar bu işi kimseye müsamaha göstermeyecekler o zaman eyvallah.. Ama yok plakaları kayıtlı araçları kayırıp, taksicilerin minibüsçülerin şerit ihlallerini görmezden gelip, kamu araçlarının sanki ambülans gibi siren yakıp emniyetten devam etmelerine ses çıkartmayıp, tüm kurallara uyduğu halde 80le giden adama ceza göndereceklerse küfür küfür küfür.

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soyak yenişehirin alt tarafındaki şenol güneş bulvarına da ara ara bu yol mobil eds ile izlenmektedir yazan tabela koymuşlar. O yolun nesini izliyorlarsa acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Minibüs yolu üzerine park edenlere ceza yazması iyi olmuş artık oranın cıvısı çıktı 8kmlik yol 1 saatte bitiyor.

emresener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valelere verdiğiniz arabaların nereye park edildiğine dikkat edin arkadaşlar.
    Genelde kaldırım üstlerine park ettikleri için bu Mobil Eds haracı hiç acımadan yazıyor. Park ihlali ceza yediğiniz yerde bir de vale ücreti ödemeyin..
    Etiler bebek leventte çok raastlıyorum bir ince tavsiye benden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emresener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valelere verdiğiniz arabaların nereye park edildiğine dikkat edin arkadaşlar.
    Genelde kaldırım üstlerine park ettikleri için bu Mobil Eds haracı hiç acımadan yazıyor. Park ihlali ceza yediğiniz yerde bir de vale ücreti ödemeyin..
    Etiler bebek leventte çok raastlıyorum bir ince tavsiye benden
    Ben 3 senedir valeye arac birakmiyorum, arabama cok kiymet verdigimden degil, vale hizmetinden para kazananlarin haksiz kazancindan dolayi.
    Herkes bu mantaliteye gelse vale denen igrenc sistem ortadan kalkar sahil yolu trafigi rahatlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)