Er gazinolarının vazgeçilmeziydi
Er gazinolarının vazgeçilmeziydi
En azından konusu aşk olmayan tek dizi tv de
kimin kimi ..ktiği belli olmayan dizilerden çok daha iyi bence. en azından memlekette yaşanan güncel olaylara el atıp konu yapıyorlar.
Yalan Rüzgarının yerli rakibi![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
okadarda itin bilmemneresine sokulacak dizi değil tamam sacmalık cok ama daha sacmalarında gördük/görüyoruz akasya duragı vs. gibi suan aklıma gelmeyen. Kanıt kıvamına falan gelse keşke yada kanıtta daha bilindik oyuncular olsaydı keske
1881 - 193∞
ya bunlar sürekli zoom yapıyorlar kamera sallanıyor falan ya gözlerim takılıyor benim huzurla izleyemiyorum bunları ...
dünyanın en traji komik dizisi aksiyon sahneleri en dandik dizisi ama açıkçası ben izlerken zevk alıyorum. Nedeni de adamların dizideki birbirleri ile olan ilişkileri. Aksiyon sahnelerinden 1 saniye zevk almıyorum ama birbirleri ile olan ilişkileri dalga geçmeleri vs gerçekten beni eğlendiriyor.
Bu arada dizi sona ermedi sadece Kanal D yerine ATV de yayınlanacaktı. Sonra grubun arada bir içkili masabaşı sahneleri ve Atatürkçü yaklaşımları nedeni ile anlaşılamadı ve FOX tv ye geçecekti. Bugün Kanal D ye geri döndüğünü öğrendim. Yoksa 18 eylül den beri bölümler yeniden çekiliyor. Dizide oynayan oyuncular gerçekten de abi kardeş gibiler gerçek hayatta. Kaç kere nevizadede beraber kafa çekerlerken rastladım.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)