gecmıs zamanda dsmart uyelıgım vardı. kapattırabılmek ıcın 8 ay aralıksız ugrastım. her gun aradım. fax cekın dedıler cektım, aps yoluyla posta yollayın dedıler yolladım. sıkayetvar a yazdım. kavgalar bagrısmalar psıkolojımı alt ust ettıler zar zor kapattırdım. ustune ustluk ılk basvurupta sıstemıden yaynı durdurdular fakat 8 ay daha para tırtıkladılar her ay bı sekılde kucukte olsa fatura gelmeye devam ettı. lanet olsun dedım ugrasmadım yeterkı kapatın hesabımı dedım.
bedava verseler dıgıturk dsmart vs evıme sokmam aklıma geldıkce sınırleım bozuluyor
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
Vodafone aynısını bana 3 sene önce yaptı. Blackberry kullanırken BIS tarifesi 49 TL olacak dediler. İlk 2 ay 49 geldi. 3. ay bir fatura geldi 160 TL. Sayıyı çok net hatırlıyorum tamı tamına 37 sefer çağrı merkezini aradım. Tabi bu sırada Vodafone'u bırakıp Turkcell'e geçmiştim.
Bu süreçte faturayı ödemedim haliyle. En sonunda 37.sefer arama sonucunda hatanın kendilerinden kaynaklı olduğunu, telefondan internet çıkışımın BIS üzerinden değil Smart Internet üstünden yapıldığını ilettiler. Biz hallediyoruz buradan 49 TL borcunuzu ödeyin yeter dediler. 49'u ödedim.
1,5 ay sonra bilmem ne hukuk bürosu beni aradı. Vodafone'a 110 TL borcunuzdan dolayı yasal takibe alındınız bilmem ne dediler. Derdimi anlatmaya çalıştım bakın böyle böyle diye. Biz sadece parayı tahsil etmek durumundayız detayı Vodafone ile görüşün dediler. Vodafone'u aradım. Böyle böyle olmuş ne iş dedim. Dosya avukatlık olmuş biz detaylı inceleyemeyiz dediler.
En sonunda avukatlık bürosunu aradım. Babacan bi avukat amca çıktı karşıma. Dedi ki: Bak evladım benim en büyük müşterim Vodafone ama bugün aynen bu konu yüzünden konuştuğum belki 10. kişi sensin dedi. Herkese aynı şeyi yapmışlar dedi. Sen öde parayı dedi. Allahından bulsunlar elimden bir şey gelmez dedi. İstersen karşı dava açarız ama ömrün çürür dedi kısaca.
Paşa paşa ödemiştim valla.
Vodafone'u arayın, müşteri hizmetleri hallediyor ve ücret iadesi yapıyorlar. (Diğer ay az ödeme alıyorlar faturadan)
Ailemde ve çevremde çok başına gelen var.
Benim hattımda kontörlü sebepsiz yere internet harcaması yaptınız diye 7tl kesmişlerdi akşama kadar internet bedava yazdılar 2gb harcamıştım çünkü sebepsiz yere idi ondan sonraki gün gene kestiler Vodafone aradım bayan yok internet harcamışsınız filan dedi baya inatlaşma sonra bakalım dedi görürüz dedi sonra özür dileyerek param geri yatırmışlardı benzer olaylar faturalı hatta anneme babama yaptılar şikayet ettiler onlarla paraları geri yattı
Digitürk en büyük dolandırıcı bu ülkede, elini veren kolunu kaptırır. Daha kapısının önünden geçmem, üste para verseler evime sokmam. Maçlarını da çatır çatır kaçak internetten izlerim!
MSN => raymanbu@hotmail.com
Turkcell den vodefone a geçmeyi plnlıyoruz. 11 adet şirket hattı var. Tavsiye edermisiniz? Gelip fiyat verdiler. 6000dk heryöne, heryöne 6000 sms, 6gb internet 66TL.. Turkcell e bunun çok fazlasını ödüyorum..
avea da benim 210 TL mi öyle aşırdı yok şuraya kayıt olmuşsunuz felan filan bahanesiyle Allah'ın cezaları sonuç tabiki de onlar haklı bildiğin devlet gibiler.
dejavu oldum yav. Daha yeni geçtim aynı şekilde 49 yerine 55 gelecek dediler. 71 gelirse orayı kafalarına yıkarım![]()
men dakka dukka.
Gittigidiyor da beni kandırdı. Bedava kargo diye ürün aldık kendilerinden alıcı ödemeli diye göndermişler.
adam gelmiş kargoyu çalışanlara teslim etmiş bide kargo parası almış. Sabah sabah 4 lira para kaybettik.
Ben de vakti zamaninda Red Elite Extra paketine 115tl x12 ay tahattutle abone olmustum fakat o 12 ay boyunca odedigim faturalar hicbi zaman 115 tl gelmedi, aksine 250 bile odedigim oldu fakat tahattutu bozmaya kalktigimda odemem gereken ceza cok daha fazla bi rakama tekabul ediyodu, hattimi kapattirmaya karar verdigimde de cok direttiler fakat bi daha dusunmuyorum vodafone'un yakinindan gecmeyi. En nihayetinde cekmeyen bi operator.
güncelleme yapayım
vodafone self servis üzerinden şikayet maili yazdım
dönüş yaptılar, meğerse daha önce arayıp iptal ettirdiğim 15TL değerindeki internet paketi aktif miş
onu iptal edecekler ve fatura 55-56 tl gibi olacak artık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)