Abi gel sana bi kangal ayarlayalim mis gibi olurgerci o havladiginda evde durulurmu,sagi solu yikarmi bilemem
![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
PM den bir numara yollıycam size bursa da kendisi fiyatlar konusunda bilgim yok ancak alman çoban köpeği olarak güzel koliniye sahipler fiyat ne derler bilmiyorum
imza...
lan koray bildiğin Ares e eş bulmuşunoğlumuz Alman kurtlarının en cana yakın olanıdır, sizle sohbet eder, oyun oynar tam bir dosttur. yabancılara spor gazetesi dedirdir
![]()
74 model sehpa...
German Kaburga Şapırd Şupurd![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
daha 2 gün önce bir arkadaşım için buldum. petshop sahibiyiz. hayvan satışımız yok ama isteyenlere eşe dosta bildiğimiz düzgün insanlardan faydalanmalarını sağlıyoruz. yerimiz ankarada.
yeni doğdular. baba siyah, anne resimlerdeki gibi. şuan sütten kesilmesini bekliyor üretici. aramız iyidir. isterseniz bir sorayım gönderme yapar mı ?
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
kardeş bizim servisçi abiye sordum 3 aylık dişi var türkiye şampiyonalarına katılmış dişi hayvan kendi evinde beslediği
eğer daha da ırk isterse babası avrupa şampiyonu olmuş 2 aylık getiririm macaristandan diyor
sahiplenmekten kastınız ücretsiz ise eğer, working bir alman kurdunu sahiplendircek insan sayısı çok azdır. ücret karşılığı alabilirsiniz ama.
pm attım ama buradan da yazayım 2000-3000 tl aralığında olucak yavrular. sütten kesilmeden sahibi net bir rakam belirlemiyor malesef. ama bahsettiğim aralıkta olucakmış.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
iki tane hekimbası barınagında vardı biri orjinaldi alınmadıysa bakın derim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)