hepiniz yasini basini almis insanlarsiniz nasil seyler konusuyorsunuz aklim almiyor.Ne savasindan bahsediyorsunuz , bu ülkenin savasa girebilcegine inanabiliyormusunuz ?
hepiniz yasini basini almis insanlarsiniz nasil seyler konusuyorsunuz aklim almiyor.Ne savasindan bahsediyorsunuz , bu ülkenin savasa girebilcegine inanabiliyormusunuz ?
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
1-2 ay önce insansız hava araçlarından dolayı Rusya'ya uyarıda bulunuldu zaten.defalarca ikaz edilmiş ihlal yapıldığı nihayetinde vurulmuş.Türk Jetleri Rus hava sahasına girsin bakalım çıkabilecek mi oradan.Yok götümüzden kan alırlarmış yok siki tutmuşuz.Yavşak putinde hemen terörist ilan etti bizi.Senelerdir Teröristleri el altından besleyen başka ülke sanki.Nihayetinde bir göz dağı verildi.Belkide Ruslar bilerek ihlal etti bizim hamlemizin ne olacağını tespit etmek için.İyi oldu istedikleri gibi at koşturamazlar
Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.
Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !
@Hakotech
Benmi seçtim başımızdakileri de öyle diyorsun... Geldiğimiz durum bu ... Defalarca söyledim sıcak para ile yaşıyoruz ve illegal işler yapıyoruz yapıcak birşeyde yok..
Abd kıvırdı abiler... Pentagon açıklaması " Olay Türk ve Rus tarafını ilgilendirir" diye..
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Pentagon açıklaması " Olay Türk ve Rus tarafını ilgilendirir. Abd kenara çekildi.
Benzer bir duruşu NATO'dan da bekliyorum çok kısa süre içerisinde.
Lavrov Türkiye ziyaretini iptal etti.
denenmişin denemesi olmaz. nabız yokladılar. ters tepti. özür dileyecek bir ülke değil rusya. putin'in açıklamaları çok olağan. çok iyi oldu hakettik valla sınırı ihlal ettik özür dileriz bi daha olmaz diyecek hali yok tabi. ama dediğim gibi farkındalar. biz doğru bir hamle yaptık. suriye, iran, ukrayna ile aynı olmadığımızı anlamışlardır. evet ellerin çok koz var ama onlar da bizimle düşman olmak istemez. ikili görüşmelerle düzelecektir bir müddet sonra. bu arada çok takmayın kafanıza. elbet bir gün öleceğiz. savaşarak ölmek de bir seçenek. amaca hizmet etmiş olursunuz hiç yoktan.
https://www.instagram.com/rr_ek_project/
inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.
Başında x parti olsaydı,yada senin sectiğin parti..ne fark edecekti ? Yine vuracaktı dimi ? Ya da bu adamlar delikanlılık yapıp vurduda senın partın kuyrugu kıstırıp vurmayacakmıydı ? Az önce destekcılerımız var dedin şimdi amerıka türkler ile ruslar arasında dıye bısey paylasmıssın.. noldu destekcımızeneyse abi ben hakaten tartışmak istemiyorum.. ama cidden karşımızdaki kim olursa olsun hafife almayın..
Yeni bir suriye,ukrayna,irak ornegi olma yolunda emin adimlarla ilerliyoruz.
Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
Porsche Cayenne 4.2 Diesel S
izmir manisa üstünde uçan yunan savaş uçaklarına bir laf yok sanırım.. adamlar 12 mil muhabetinden devamlı türk kara sahanında geziniyorlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun . Savaş çıksa ben Rus tarafında yer alırım diyecek insanlar var bu memlekette ama unutmayalım ki TÜRKLER size dokunmadıkça sizde TÜRKLERE dokunmayınız. Zira onlar çok sert ve haşin tabiatlı insanlardır (el-Cüveyni) denilmiştir ..
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
KAP'a düştü bu
ABD ASKERİ SÖZCÜSÜ:TÜRKİYE'NİN UÇAĞI DÜŞÜRMEDEN ÖNCE RUS PİLOTLARI UYARDIĞINI, PİLOTLARIN CEVAP VERMEDİĞİNİ DOĞRULADI
Everyday I ** çapuling...
Bizim temel sorunumuz bu zaten, kadercilik.
Elindekini iyi yönetme, küçük hesaplar yaparak dış politikanın içine et.
Şamar oğlanına dön, sonra kaybettiğin itibarını geri kazanmak için çok daha evvel atman gereken adımı şimdi at.
Sonra da forum ortamında alimlerin cümlelerinden alıntı yaparak millete göz dağı ver.
Kusura bakma ama hayal görüyorsun. Dünya 900 sene önceki alimlerin devrindeki gibi dönmüyor (lafım alimlere saygısızlık mahiyeti taşımıyor)
farklı gerçekler / çıkarlar var. Gözleri açıp görmek lazım, umarım sen de görürsün.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
memleket vatan aşkına savaşmak ayrı bir şey.. birilerinin çıkarları uğruna savaşmak ap ayrı bir şey.. Türkiye bazında değil genel anlamda diyorum bunu..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
hahah savaş muabbetine girilmiş hemen, şaka gibiKim neyle savaşıyor ne oluyor yahu, bu olayda kaybeden Türkiye olur uzun vadede
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)