Mesele o değil... Ruslara mesaj ; Öyle kafana göre istediğin yeri vuramazsın deniliyor... Mesaj bence Abd'den...
Printable View
Ayrıca hala taşeronluk yaptığımızı anlayamayanlar olmasıda ilginç.
en fazla biraz döviz yükselir okadar
ne savaşı ne nükleeri arkadaşlar naapıyosunuz siz :D
TSK: Kütahya merkez hava üs komutanlığınca 227 adet tam teçhizatlı F-16 ve F-15'ler Karadeniz kıyılarında konuşlandırıldı
TSK: Gölcük Deniz üs komutanlığından 64 adet tam teçhizatlı savaş fırkateyni, Karadeniz açıklarına konuşlandırıldı
TSK: Yaşı 18'i doldurmuş herkes asker sıfatını taşımaktadır. Gerekirse askerliğini yapmış olanlar tekrar çağırılır
https://www.youtube.com/watch?v=Mlr8dAlRKLA
See You dedi , seeyou lar
Efendim o hoşçakal anlamında , Görüşürüz
0:43 0:52 arası
https://www.youtube.com/watch?v=jG38_sOckWY
See You lar anamızı belledi
deriyi almışlar
hee ya tazeee
5 dakikada 10 kez uyarılmış hala ükke topraklarında geziyorsa sende gereğini yapıp indiriceksin bu bukadar basit.
biraz daha bekleyeydik ülkemize gelip namuslarımızda birer çay kahvede içseydi aman ses etme şşşşş..
Yok... Hisse.net'de gördüm... Ama zaten T.S.K. Gerekli tedbirini almıştır.., Çünki Misilleme olabilir , Şimdi bence hiçbirşey olmaz biraz piyasalar sallanır.. Yeni gelişmeler olup yine piyasalar sallanır... Savaş çıkmaz Ruslarla... Suriye'ye birşey diyemem .. Olurda savaş çıkarsa havalar çok soğuk olduğu için ben gelemem... Yani şöyle yaza felan denk gelseydi neyse de.:D
abi sizdede bi iki yüzlülük yokmu adamlar vurmasa sınırlarımız kevgire döndü dersiniz vursa rusya bize kayacak dersiniz. Valla tuhaf bi memleketteyiz. #55 genel durumu açıklamış :D
Güzel kardeşim, Suriye işine hiç bulaşmayacaktık... Ama ses etmeye etmeye son 10 senede Şamar oğlanına döndük ... Pkk mesela? Aman sıcak para kaçmasın , aman borsa düşmesin diye diye alttan ala ala bu hale geldik... Ben baştan sona bunu savunuyorum ... En doğrusu gelen ağam gidem paşam stratejisi idi... Şu anda Türkiye'ye destek var , Suud ve Katar vs. neden çünki çıkarlar örtüşüyor...
osmanlı ocaklarına mensup insalar görüyorum :D:D:D
Büyük ülkeyiz biz diye hala bağıranlar görüyorum...
Allah halimize acır inşallah bu insanlara rağmende...
bu kış günü sobaya geçip odun kömür kuyruklarına girmeyiz...
evet beyler Çanakkale ruhu kalmamış.
Irakta Suriyede Türkmenlerin ezilmesine topraklarından olmasına ses çıkarmadın bunca zamandır geri dönülemez kayıplar oluştu musul kerkük ve onca yer. Bu insanlar kardeşimiz her şeyden önce. Yetmedi orada bir politik unsur. Azıcık güçlü bağımsız olsan oranın iç politikalarına bile karışabilirsin Türkmenler sayesinde ama neyse. At gözlüğü ile olaya bakılıyor burda.
Ruslar çok uzun zamandır oluşmuş devlet geleneği ile yönetilirler. O yüzden aptal değiller, yok Türkiye'ye girecek yok savaş çıkaracak.. Ne olursa olsun karşısında Gürcistan yok Ukrayna yok. Sıcak denizlere bunca yıldır indirilmemiş adamları bundan sonra indirmezler ama canımız yanana kadar da yalnız kalırız.
Zaten daha önce sınır ihlali konusu yaşandı, adam gözdağı vermek için üstümüzden füze gönderip Suriye'yi vurdu. Bu yeterince açık bir mesajdı ve bizimkiler rezil oldu. Eğer Rusya bunun altında kalmayacak olursa savaşmaz vanaları kapatıverir kış arefesinde muma çevirir ülkeyi daha önce Almanya'ya yaptığı gibi.
1 Türkiye yanlız olmayacak derken kimin yanımızda olacağını düşünüyorsun?
2 ABD 3 yıldır sırf Rusyanın desteklediği esad ı deviremedi?
3 Aç karnını doyursunlar dediğin Ruslar şu dakika çıkıp benim uçağımı düşürdün diyip birde üstüne dedikleri gibi uçağın suriye havasahasında gezindiğini ispatlayıp yok sana doğalgaz derse yarın sabah yaşayacağımız krizi düşünebiliyormusun?
http://savunmaturk.net/genel-askeri-...968.16095.html
Askeri açıdan bakmak isteyenler yukarıdaki linki takip edebilirler.. Rus pilotun resmide var....
Elbette Ruslar bir şekilde bize karşılık verecek, Bu savaş Petrol ve Gaz savaşı... Bir tarafta ABD Türkiye Irak Suud Katar diğer tarafta Rusya Suriye İran .... Bilmediğimiz çok detayı var bu işlerin...
Haklısın ama yapacak birşey yok... Suriye'yi Abd gazı ile karıştırdık... Şimdi geldiğimiz noktada ses çıkartmama gibi bir lüksümüz yok , Yani artık dur demek gerekiyor Ruslara... Karşımızda Kürdistan kuruluyor ve bunu engellemek zorundayız .. Eğer engelleyemez isek yarın Pkk-Pyd karşımızda devlet olacak ve bölünme riski iyice artacak Şu anda Mhp-Akp vs. ikisinin görüşüde aynı olacak..