eskiden dogal gaz mı vardı :heyoo::heyoo::heyoo:
Printable View
TSK'nın sayfasını açıp girebilen var mı?
Allahın sevdiği kuluyuz da havalar sıcak tshirtle gezioruz hala.
Elektriğin büyük bir bölümüde doğalgaz ile üretiliyor termik santrallerde. Hertürlü muhtacız o gaza
Beyler şu sınır ihlali ile ilgili yayınlanan radar izini inceleyen var mı ? Ben biraz bakındım Google earth vasıtası ile. Sınırın ihlal edildiği görülen mesafe yaklaşık 3 km , belki 3,5 olabilir.
Yani sınıra girdiği andan itibaren 5 dk boyunca 10 defa uyarıldı kısmı biraz hatalı çünkü bir savaş uçağının düşük süratte bile gitse 3-4 km mesafeyi kat etmesi muhtemelen 1 dk civarında sürüyordur ( 200 km hızla gitse bile)
savaş uçağı 5 dakikada 100 km civarı gider ses hızında uçarsa. Bizimkilerin söylediğine göre uçak bildiğin bizim toprakları tavaf etmiş demek olur.
Tsk aciklamis sinir ihlali var diye ve bence vurmalari cok mantikli artik batinin bizim bu tarz davranislarda sessiz kalmicagini ogrenme vakti geldi. Turkiye Cumhuriyeti kimsenin babasinin ciftligi degil kafasina esen sinir ihlali yapamaz.
Yeni Kabile açılandı... Dolarcılar yaşadı :D
Dövize müdahale ediliyor... Yeni kabine etkileri azaltılması için..
bana hiçbir şey olmayacak hayat normal devam edecek gibi geliyor. Radar izini ilk yayınlamamız iyi oldu. Rusya'dan da sert bir açıklama yok ölen falan da yok Türkmenler biz vurduk diyor Rusya da karadan vurulduk diyor. İş oldubittiye gelecek gibi çok karmaşa var.
Düşen uçakla ilgili, rus millet vekilinin biri meclisi duma ya, türkiyeye ticari uçuşların durdurulmasını önerdi.
Bazı arkadaslar direk savaş, nükleer atma gibi konulara girmiş, uçmuşlar resmen.
Ne olur biliyormusunuz? Mısırda düşen metrojet uçagından sonra sharm el shek gibi antalyaya olan uçuşları durdururlar.
Yine antalya başta olmak üzere sebze meyve ithalatını baltalarlar. Sakın aç kalırlar zannetmeyin. 5 günde güney amerikadan mal giriyor st petersburga.
İstanbulda ukrayna kirizinden bu yana tekstil sakat. Daha da derbe yer
Rönesans enka gibi büyük firmalar drv ihaleler alıyorlardı artık nah alırlar.
Benim evde Doğalgaz yok umrumda olmaz. Havalar güzel Alperin dediği gibi tshirt le geziyoruz. Zaten hanımda kıskanç Rus ablalar ile muhabbete izin vermiyor. Savaş çıkmassa aq...
bu hareket hic iyi hareketler dogurmayacak gibi.
Adam sirtimizdan bicaklandik dedi.
Putin Sırtımızdan bıçaklandık dedi.
Doğalgazla sadece ısınıyoruz değilmi :)
Ülkemiz satın aldığı elektriği bir kenara koyarak ürettiği elektriğin %70 ini üretemez halegelir doğalgaz kesilirse.. Gerçi olay zaten Doğalgaz yüzünden tırsmaktan ziyade Rusya ya bile ne kadar muhtaç olduğumuzu vurgulamak.. Rusyanında bizimle savaşmaktansa elindeki kozu kullanabileceğini anlatmak.. ;)
http://www.ensonhaber.com/tsk-rus-uc...015-11-24.html
İz analizi yayınlanmış.
ruslar bir şey dememiş diyenler esas tehlikeli yanı zaten bu.. keşke bir nota falan verselerdi bir rus yetkili açıklama yapsa hatta çok sert yapsa o gazı ufak ufak alır ama susmak hayrı alamet değil..