Ne kadarda dolarcı bir erkek :D :D
Printable View
Türkmenlerin korunması için yapılan her hareketi destekleyenlerdenim ben. Rusya, uzun zamandır bizi sırtımızdan bıçaklıyordu da şimdi mi kendisi bıçaklandı ? Işid adı altında Türkmenler'i bombalıyorlardı. Tabi ki bizi zora sokacak sonuçları olabilecektir ama bazı yerlerde de risk alınması gerekiyor artık sanırım.
http://im.haberturk.com/2015/11/24/v...01_620x410.jpg
bu varya ADAM ADAM
20.YY Dünya Lideri Mustafa Kemal ATATÜRK
21.YY Dünya Lideri Vladimir PUTİN
Adam racon değil kafa kesmeye gelmez İNŞALLAH.
Eğer bu adam Türkiye yi tehdit ederse 2 şey görmüş olacağız.
1- Her durumda birlik beraberliğimizi vurgulayan Türki cumhuriyetlerin Rusya ya tepkisi
2- Her durumda birlik beraberliğimizi bizim vurguladığımız ümmeti Müslüman ülkelerin Rusya yatepkisi
:D Ben çekirdeği ve baya bir Doları aldım beklemedeyim :D
putin kgb kökenli bir insan .. soğuk sert kominist sscb zamanı yetişmiş asker orjinli biri.. bu tür insanların empatisi sempatisi olmaz.. hayatı kıssasa kıssas şeklinde yaşarlar sonuçlarını bedelinide göze alarak.. bakınız gürcistan,ukrayna kırım .. niye bölye işlere giriyoruz anlamıyorum..
Bizde Kasımpaşalıyız ayıktırayım!111!!
Adamlara Rusatom firması ile nükleer santral yaptıracaksın..
Pardon füzyon soğutucusunun fişini kuzenim çekmiş der geçer.
Kaşarlı tost gibi oluruz radyasyondan.
Amma korktunuz, Birde şöyle düşünün Rusya'nın nükler tesisini T.S.K, Ani bir hareketle çok sayıda uçak kaldırarak vursa? Elbette çok hasar alırız hatta kaybederiz ama büyük zayizat verdiririz... Yada başka birşey söyleyim , Hani şu Işid Rusya'da bir sürü bomba patlatsa? Rusya ortadoğuya girmeyecekti.. O kadar korkmayın abiler
İlk cümle şunu aklıma getirdi. :D
http://galeri8.uludagsozluk.com/464/...%B1_707747.jpg
T.S.K. Vurur demiyorum , Elinde kozları var diyorum... Her ülkenin elinde harekat planları olur merak etmeyin T.S.K.'nın elinde de düzinelerce var..
Rusyanın hava savunma sistemi dünyadaki amerikadan sonraki en iyi sistem.. adamlarda S500 a miracle of a weapon olarakda adlandırılan hava savunma sistemi var.. steath adı verilen hiç açıklamadıkları gizli teknolojileri de var.. o iş o kadar kolay değil.. sadece bilinen uydu sayısı 87 rusyanın bilinmeyen gizli askerli uydularla 140 ın üstünde uydusu olduğu tahmin ediliyor..
Ya sizi iyi kandırmış bu RTE yaaaa
Abi Putin savaş kararı almaz ilk önce bizi zantüre eder merak etmeyin....
tezek kömürde bulamayacak şekle sokar
sonrada bizde iç savaş çıkar.
MHP nin yapamadığını Putin yapacak sanırım :D