rcz düşünürsen araç bizde
Connecting site...
Printable View
rcz düşünürsen araç bizde
Connecting site...
Alfa Romeo Guilietta Collezione paket 70 civarına alınabilir. En dolusu oluyor sanırım.
170 bg.
Abiciğim bir kere bu arabanın en büyük özelliği VİTEK olması. Ölümsüz motor fabrikadan direk impulse101 yazıp çıkarıyorlar. Bide KOÇ motor böyle kapağı iki oklavalı.. 1318 cc silindir hacmi varki öyle ezik,fakir alt devir vergilendirmelerine girmesin.
2. özelliği yağ yakan,piston eriten,duman atan,haram yazılımlı,bolu bayırlarında bayılan şişen ayılan TSI motor ve 30.000 kilometre de bir kavraması biten,dansöz gibi titreyen köçek gibi şakırdayan arada kafası karışan DSG'ye sahip bir polodan sadece 3000TL cik daha pahalı.
3. özelliği abi arabada donanım akıyor böyle kapısını açıyorsun akıyor bildiğin. İşte geri görüş kamerası, PADDLE SHIFT (heyt be), sihirli koltuklar, Elektrikli ve tek dokunuşla açılabilen ön camlar! , efendime söyliyim arka silecekler falan filan tam yazamıyorum donanımları sitede gözükmüyor bu ara. Arkadaşlar çözecek ama en kısa zamanda..
4. özelliği mükemmel CeVeTe şanzımana sahip böyle bastın mı motorun en yüksek güce sahip olduğu devir bandında tutuyorki süper hızlansın mükemmel zeka geleceğin teknolojisi sorunsuz..Üstelik manuel şanzımandan sadece 1 sn daha yavaş..
Kısaca Honda hayat Onda
verdiğiniz tavsiyeler için teşekkürler. her zaman 106 gti sahibi olmak istedim. o ruhun vermiş olduğu fanatizim sebebiyle Peugeot rcz 208 gti, allure falan baya ağır bastı.
ama benim bakış açıma göre geleceğin 106sı olan hatta olduğunu bile düşünüyorum scirocco da çok fazla ağır basıyor.. cooper s teknik verileri görünüşü falan olsun beni benden alıyor.. pro ceed kasası da içi de donanımları da gayet güzelmiş. belki 1-2 oynamayla çok güzel durabilir difüzör coilover vs ama yine de astra golf gibi araçlar düşünmüyorum..
şu an bir araç daha keşfettim e90 lci 318d 2009 model. fiyat/performans açısından gayet tatmin edici gözüküyor.. ne dersiniz.
bana sorarsan git zorla biraz e90 320d bak. torkta var, sağda solda ufaktan yanlarsın:) ilan fiyatlarına bakma millet şaşırmış. 75 e güzel bulursun e90 320d
w204 kasa amg c serisi
o ki donanım umrunda değil,
Connecting site...
Connecting site...
öylesine bunlara baktım.
hatta yukarıya e39 530 yazmışsında, o paralara e60 530D alabiliyosun. bence torkuyla gücüyle tatmin eder epey:)
Yaşına ideal ve yeni, düşük km'li, düşük yakıt ortalamalı ve süratli.
Donanım olarak hayli yüksek, cam tavan, full led far teknolojisi, 5.8 büyük ekran, 18 jant, alcantra koltuklar vs hepsi orjinal.
Coupe araçlardaki sıkıntıyı da yaşamazsın, 4 kapılı ve spor otomobil, günümüzde çok tercih edilen bir seçenek oldu FR. Sürüş modu seçeneğini spor'a aldığında, 6. viteste dahil dokunma tepkimelerini hissedebiliyorsun.
İlandaki aracı incelemeni tavsiye ederim, konum olarak da sana yakın.
Connecting site...
200sx olabilir (s14) blobeye kasa sti bakabilirsiniz,s3 ayarlanabilir sanirim,typer alinabilir,5 kasa bmw ler biraz agir kacar gibi universitede,3 kasalara bakabilirsiniz,yukaridaki araclar aklima geldi ve yazdim,yakit olarak asagi yukari ayni yerlerde gezerler,bu secim epey zorlar,kolay gelsin :)
Leon Fr mantikli
jcw kitli guzel bir mini alirdim yerinizde olsam.
Ben tercihimi FN2 Type r'dan yana kullanirdim, rx8'de olabilir temizi uzmez ama gunluk binilir mi orasi tartişilir
arkadaşlar sıfır km vw scirocco 1.4 tsi 125 ps bluemotion + bixenon + cam tavan + hız sabitleyici + beyaz renk
82700 tl almayı düşünüyorum bayiyle konuştum. ama hala kararsızım.
0 km iyidir.
hocam 122lik scirocco performans istiyorsanız sizi tatmin etmez. 2. elde 160lığa göre daha ağır gider yakıt konusunda 160 ile arasında çok fark olmaz kullanmanıza bağlı olarak.
Connecting site...
Yine bu araci onerecegim