scirocco 122 lik üretimden kalktı 125 ve 150 ps var. teşekkürler. 125 ile 150 arasında 11bin oynuyor.
Printable View
scirocco, golf 7, leon fr gibi yeni araçların yanında,
E92'de bence düşünebilirsiniz, donanım takıntısı yoksa,
o paralara güzel bir araç bulunabilir, hem görünüm olarak,
hemde prestij olarak tatmin eder, yürür olarakta akmasada damlar :)
şu araçlar ilgimi çekti, nedir, ne değildir bilemiyorum :)
Connecting site...
Connecting site...
geçenlerde yeni jazz a bindim ekran dışında resmen midem bulandı arabadan önerilen hemen hemen tüm araçlar mantıklı
ibiza cupra , 208 gti , fn2 typer benim bakacağım araçlar olurdu.
Megane IV'ü bekleyin derim
Kesinlikle fn2 typer ama makyajsiz kasa firtina mavi full rocco da olabilir :D
Düşüncene en uyan araç bence megane coupe.Bende tıp okuyorum ilk arabamdı hiç üzmedi yakıt desen inanılmaz iyi performans istiyorum desende oda bir yazılımla biraz daha tatmin edici oluyor dizelin verdiği tork var sonuçta.Donanımı kullanışı desen onlarda gayet iyi.Renault diye çekinme bence bir bak :)
Renault Megane Coupe 1.6 dci Gt Line
Tıp okuyor olmanla aracin uzmemesi arasinda ki iliski ney?
Abi gercekten anlamadigim 2 trip var bir motorcularin trafikte her zaman hakli olduklari tripleri birde tip okuyan tiplerin girdikleri "en iyi biziz" tripleri.
Neyse, Istanbuldaysan Dr plaka ayarlayabilirim istersen, herkese soylemene gerek yok.
Çoğu arabaya binmişsin bi de type r a bak derim ben imkanın varken. Satmak istesen de rahatça satarsın. Donanım demişsin ep değil fn bak bir de kırmızı oldu mu tadından yenmez
fikir açısından yeni kasa tek kapı a3 düşünülebilir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...43432635/detay
Laf olsun diye konuşma adamın gün içinde ki yoğunluğunu hayatındaki hareketliliği hastane üniversite arasında mekik dokuma projeleri sempozyumlar sunumlara gidip gelmesini vs vs neyse ne yaşıyorsa bende yaşıyorum geçtim o yollardan.Adamın hayatında hem yolda bırakmayan hem de cebinide zevkini tatmin edebileceğini düşündüğüm aracı yazdım.En iyi biziz diye bir trip yok ortada anlayacağın.Anlamadıysan daha açıklayıcı ve kapsamlı bir yazı yazarak daha da açıklayıcı olabilirim.Ayrıca plakaya ihtiyaç duymuyorum gayet memnunum plakamdan teşekkür ederim.
Leon 1.4 tsi ACT DSG 150hp veya Mini Cooper S diyorum bence her türlü tatmin eder ikiside
Tip okuyanlar haric herkes gunde 5 km yol yapiyor, masraf acmasi falan umurularinda degil.
Arkadasim, laf olsun diye "tip okuyorum" diyen konu sahibi ve sensin. bide aciklamaya calismissin, bir tek siz anlayabilirsiniz tip okumayanlar cahil anlamaz gibi.
Bende Mühendis olarak gun icinde okul-santiye-ofis-toplanti vs vs. gidiyorum.
Yada bir esnaf abimiz, kardesimiz varsa onunda ayni hayat yogunlugu var.
Hani demem o ki hayat zaten yogun, herkes az yakan sorunsuz araba ariyor. Bunu belirtmen lise hayatinda inek gibi calisip sosyal bir yasantin olmadigi icin kendini hep universiye girince sosyallesecegim ile avuttun baktin ki tip okuyanlarin %99 u senin gibi adamlar hafif bir pismanlinla ovunebilecegin tek sey tip okuman kaldi her ortamda bahsediyorsunuz.
(nerden variyosun bu yargiya dersen, 30 kisilik sinifta 23 kisinin tip tercih ettigi bir liseden mezunum, etrafimsa 3,4 degil onlarca tip okuyan adam var, coguyla dostlugumuz minimum seviyede, kusura bakmayin ama durum budur.