User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
86 sonuçtan 77 ile 86 arası

Konu: 75.000 TL araç tavsiyesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kesra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düşüncene en uyan araç bence megane coupe.Bende tıp okuyorum ilk arabamdı hiç üzmedi yakıt desen inanılmaz iyi performans istiyorum desende oda bir yazılımla biraz daha tatmin edici oluyor dizelin verdiği tork var sonuçta.Donanımı kullanışı desen onlarda gayet iyi.Renault diye çekinme bence bir bak
    Renault Megane Coupe 1.6 dci Gt Line
    o arabada o direksiyon beni sogutuyor kendisinden. insan altı kesik falan güzel biraz ufak bi direksiyon koyar sagolasın

Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tip okuyanlar haric herkes gunde 5 km yol yapiyor, masraf acmasi falan umurularinda degil.
    Arkadasim, laf olsun diye "tip okuyorum" diyen konu sahibi ve sensin. bide aciklamaya calismissin, bir tek siz anlayabilirsiniz tip okumayanlar cahil anlamaz gibi.
    Bende Mühendis olarak gun icinde okul-santiye-ofis-toplanti vs vs. gidiyorum.
    Yada bir esnaf abimiz, kardesimiz varsa onunda ayni hayat yogunlugu var.
    Hani demem o ki hayat zaten yogun, herkes az yakan sorunsuz araba ariyor. Bunu belirtmen lise hayatinda inek gibi calisip sosyal bir yasantin olmadigi icin kendini hep universiye girince sosyallesecegim ile avuttun baktin ki tip okuyanlarin %99 u senin gibi adamlar hafif bir pismanlinla ovunebilecegin tek sey tip okuman kaldi her ortamda bahsediyorsunuz.
    (nerden variyosun bu yargiya dersen, 30 kisilik sinifta 23 kisinin tip tercih ettigi bir liseden mezunum, etrafimsa 3,4 degil onlarca tip okuyan adam var, coguyla dostlugumuz minimum seviyede, kusura bakmayin ama durum budur.
    tıp okuyorum benim mi sosyal yaşantım yok? bak ckrc şu hayatta erken kalkan yol alır sen vaktini düzenli ayarlarsan, sorumluluk her şeye vakit var merak etme. konuyu açarken de yaşımı, nerede yaşadığımı, sosyal statümü belirttim ki insanlar ona göre daha makul tekliflerde bulunsunlar diye. 30 kisilik sınıfının 23ü tıp kazanınca sana dert oldu heralde. her neyse daha fazla gerek yok konuşmaya.
    deu, izmir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dRhkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o arabada o direksiyon beni sogutuyor kendisinden. insan altı kesik falan güzel biraz ufak bi direksiyon koyar sagolasın

tıp okuyorum benim mi sosyal yaşantım yok? bak ckrc şu hayatta erken kalkan yol alır sen vaktini düzenli ayarlarsan, sorumluluk her şeye vakit var merak etme. konuyu açarken de yaşımı, nerede yaşadığımı, sosyal statümü belirttim ki insanlar ona göre daha makul tekliflerde bulunsunlar diye. 30 kisilik sınıfının 23ü tıp kazanınca sana dert oldu heralde. her neyse daha fazla gerek yok konuşmaya.
    imzana yazdigin yerin daha batisinda tip puanlari aldim, hic de dert olmadi.
    Okudugum okulu imzama yazacak kadar, aldigim arabayi secerken belirtecek kadar kisisel ozguvensiz olmadim hic.
    Neyse, kimlik bunalimidir, normaldir. cunku tip okumassan sana tuplu sahin al neyine senin 75 binlik araba diyecekti bu forumdakiler.
    Kolay gelsin.

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @dRhkn nick in güzelmiş güle güle kullan.Yönetime gelicek muhtemel nick değişim talepleri;
    uzmandrhkn
    yardoçdrhkn
    doçdrhkn
    profdrhkn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birisini doktoruz diye kucuk mu gorduk hakaret mi ettik kendimizi yuceltip diger insanlar kotu mu dedik neyin kompleksindesiniz anlamadım durduk yere söylenmeye başlamışsınız komik okuyor yapmayın daha da polemiğe girmeyeceğim.
    deu, izmir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dRhkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birisini doktoruz diye kucuk mu gorduk hakaret mi ettik kendimizi yuceltip diger insanlar kotu mu dedik neyin kompleksindesiniz anlamadım durduk yere söylenmeye başlamışsınız komik okuyor yapmayın daha da polemiğe girmeyeceğim.
    "Birisini doktoruz diye kucuk mu gorduk hakaret mi ettik kendimizi yuceltip diger insanlar kotu mu dedik"

Kafalar çok güzel güle güle kullanın doktor bey.

Ergün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dRhkn'ı ben dorukan okudum eğer doktor hakan ise ckrc nin tespitleri çok yerinde olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm yorumlara bakamadım ama tıp öğrencisi olmakla alakalı bir aşırılık göremedim ilk yazıda , Ama yine de doktor ya da inşaat işçisi diye ne kendimizi ne de başkasını toplum içinde sınıflandırmamak lazım samimi olmuyor bence .

srknzfr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunlara da bir bak derim

Connecting site...

Connecting site...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2007-2009 audi tt kesinlikle adaylar arasında olmalı..

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaan bey ne yapıyorsunuz ?
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)