Abi tası attin kuyuyabirazdan E devlet arkadaşlar gelir Allahtan plaka yok hahahahahha
Bir Denizli'li olarak tanıştık arkadaşlaHer sabah dükkanın ordaki ışıklarda kesişiyoruz
![]()
Ben de alacaktım ama ahşaplı mahşaplı şeyler hoşuma gitmiyor bir de kapıları fazla aile arabası gibiO yüzden F500 Maybach aldım
asdhajskdlş
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Ben fiyatı İş Bankası Hesap numarası sandım 7 haneli görünceTam şube kodunu soracaktım ki kendime geldim
![]()
![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
çalıştıgım şirkette şuanda 2 adet var
ilk önce gece gördüm tırdan indi bizim güvenlikçi bindi arabaya içeriye çekti oha dedim ne cesaret var adamlarda , ben parmaklarımı bile degmedim ilk gördügüm zaman hesap edin siz
sonra showroomda yanında S classe vardı inceledim bikaç ayrıtıdan baska maalesef arkadaslar s claasse'den farkı yoktur![]()
Arkadaşımın babasında var. Hastane sahibi Gaziantep'te. Kendisi aslında çiftçi..![]()
deu, izmir
Benimde arkadaşımın babasında var maximasını satıp almıştı adamcağız aldığına binpişman şimdi satıyor ama sebebini kimseye söylemiyor alıcak arkadaşlar benimle iletişime geçebilir hasar kaydı yok tavan full boyalı (üstünde kedi uyuyomuş çocuklar mahallede torpil patlatınca hayvan o can havliyle tırnaklarıyla çize çize pati çekerek kaçmış) sahibi anlattığına göre titizliğinden boyatmış. yemin de ediyo
Az önce şirkete girerken gördüm. Yandaki galeri de getirmiş.
Gazete kuponla mı dağıtıyor bu arabayı karrrrdeşim.
Connecting site...
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)