her ikisini de kullandım, faydasını gerçekten gördüm
asansör meşgulken beklemek yerine yürüyerek çıkıyorum bunları aldığımda
bir de idrar rengi çok koyu oluyor kullandığım zamanlar
Ne mutlu Türküm diyene
Pharmaton iyidir. Bende aralıklarla kullanıyorum gerçekten çok yoğun çalışmama rağmen dinç tutuyor. Ayrıca dikkatimin de biraz arttığını fark ettim.
Yan Etkileri hakkında bir yazı buldum
1-kalsiyum duzeylerinin yukselmesi veya kalsiyum atiliminin artmasi $eklindeki kalsiyum metabolizmasi bozukluklari .
2-gidalarla birlikte fazla miktarda a vitamini ve d mitamini alinmasi .
3-a vitamini ya da d vitamini iceren diger ilaclarin kullanilmasi .
4-bobrek fonksiyon bozukluklari .
5-retionoidlerle (sivilce ilaclari) yapilan tedavi .
6-pharmaton kapsulun icindeki maddelerden birine veya birkacina karsi a$iri duyarlilik .
gibi durumlarda yan etkide bulunan ilac .elde kizarikliklar , dikkat kaybi , gorme zayifligi vb bozukluklar benim ke$fettiklerim .
Pharmaton bende kilo aldırdı ve hemen bıraktım 15 gün cok iyi oluyorsunuz psikolojik olarak ama sonra bir etkisi yok
bence yenilen besinler daha önemli atıyorum her oglen ekmek arası yerine sebze meyve tarzı yendımı zaten enerji oluyor
http://tabiashop.com/products/detail...0-mg-80-Kapsul
Dayımlar kullanıyorlar bundan gayet memnunlar, ben de denicem..
bunları uzun süre kullanımlarında vucut dısarıdan vitamine alıştıgından enzim yapmıyarak hazır bekliyormus oyle bir yazı okudum ne derece dogrudur bilemiyorum
Supradyn kullanıyorum bi *** fark etmedi ya da ben anlamadım.
Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkür ederim aslında bu tarz ilaçlara sıcak bakan inanan biri değilim ama pharmatonla ilgili çok iyi yorumlar duymuştum One A day denilen takviyeyi 1 hafta kadar kullandım 3 sene önce çok memnun kalmıştım ama mideme dokundu aşırı yanma ve hafiften bulantı yapmıştı dayanamayıp bıraktım..Aklımda meyve ve kuruyemiş iç ceviz ve fındık takviyesi var.Dünden itibaren ceviz ve fındık ile başladım çok çok az meyve tükettiğimin farkına vardım dikkat edince beslenmeme,şimdilik dediklerimi artırıp Su tüketimini fazlalaştıracağım umarım işe yarar fikirlerini esirgemeyenlere teşekkür ederim..
ALLAH VAR GAM YOK..
Özellikle kış aylarında çabuk hasta olan biri olduğum için önceleri supradyn kullanıyordum biraz olsun destek olsun diye.. Supradyn çok acıktırıyor ve ciddi anlamda kilo aldırıyor ve düzensiz içtiğimde uyku düzenimi alt üst ediyordu. yinede faydasını biraz görmüştüm. Solgar Male Multiple kullanıyorum 25 gün felan oldu saat düzeniyle içiyorum kahvaltıdan hemen sonra.. solgar gerçekten farklıymış ne uyku düzenimi etkiledi nede açlık hissi ve kilo aldırma durumu oldu. Ayrıca 1 haftadır hasta olmama rağmen direk ayakta geçiriyorum hastalığı ne bi kırgınlık nede öksürük vb. bişey oluyor. Ayrıca psikolojik olduğunu düşünmüyorum ben şahsen unutkanlık ve dikkat toplama konusunda biraz faydası oldu diyebilirim. Solgar iyidir. Yalnız gün içinde baya bi su tüketmek lazım bunları içtikten sonra..
Hep boyle boyle sagligi bozuyorlar. Kendini dinc hissetmek icin tuketecegin haplarin yarim sayfa yan etkisi var. Kuru uzum kavrulmamis findik ceviz tuketin yeter bence. Kolayimiza geliyor yarim bardak su bi hap is bitti.
Animal pak cidden insan işi değil çok başarılı ama pahalı
Pharmaton ise bende kullanıyorum ama şu şekilde.
İlk 1 hafta aralıksız alıyorsunuz.
2. hafta 2 günde 1 alıyorsunuz.
3. hafta 3 veya 4 günde 1 alıyorsunuz.
Diğer ilerleyen haftalar haftada 1 veya kendinizi yorgun hissettiğiniz zamanlar.
Bu vitamin emilimli vitamin olduğundan vücutta hemen salgılanıp atılmıyor o yüzden her güne abanmanıza gerek yok.
Yan etkisi bence çok çişim geliyor bunu içtikten sonra![]()
Benimde kuzenim kullanıyordu fakat fazla yararını gördüğünü düşünmüyordu psikolijik galiba diyordu![]()
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Ben böbreklere ciddi zararı olduğunu düşünüyorum, hatta Solgar kullandıktan sonra idrar rengini Hulk yeşili olarak görünce bırakmıştım.
abi bence sen git bi detaylı kan tahlili yaptır en azından bozuk, eksik malzemeyi görüp direkt ona göre bi ilaç kullanırsın pharmaton u ne zamana kadar kullancaksın yoksa belli değil geçmiş olsun bu sırada
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
Yaklasik 1 ay Pharmaton kullandim faka fazlasiyla istah acici oldugu icin kestim hemen. GNC'den St. John's Wort isimi bitkisel bir ilac aldim, ana maddesi sari karnaton ve siddetle tavsiye ediyorum. Kullanmaya baslayali 1 ay oldu, oncesinde yapmaya usendigim seyleri simdi bi istekli ve enerjik yapiyorum. Ayni zamanda kafadaki olumsuz dusunceleri de minimuma indirgeyen bir arkadas kendisi. Kutusu 79 tl, 60 tane hap var icinde.
ayı sarımsağı tentürü kullanın, aktarlara yaptırın veya yapanını bulmaya çalışın (ben Urla da temin ediyorum çok rahat) ve farkı görün... şaka değil, sağlık bu...
her zafer acı ister...!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)