hahahahahahah h![]()
hazir konu varken araya kaynak yapayim bende![]()
Benim de Ankara-Cesme arasi esya tasimam gerekli , cok buyuk esyalar degil bir ducatoya rahatlikla sigar . Kamyon vsvs zaten arastiriyorum fakat bugun sahibinden de kiralik ducato tarzi araclari gordum , aradim konustum kiralayip tasiyabilecegimi soylediler .
Bu tip araclar icin SRC olmasi gerekiyormus fakat daha cevrilen kimse olmamis vsvs . Bu konu hakkinda bilgisi olan var mi ? Yani kiralik esya tasima belgesi olan bir Ducato ile Ankara-Cesme git gel yaparsam sikinti cikar mi ?
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
abi aynı şeyi yaşadım. hepsi kiralıycaz diyo ardından ne oluyosa kiralanacak araç başkasına veriliyor. inşallah araç bulabilirsin.
Ama tabi yanlış olmasın Annem babam bundan 2 yıl önce ford transit kiralayı buradan bodruma eşya taşıyıp geri dündüler ve kim kimse çevirmedi etmedi ve src kiralarken dahi sorulmadı.
74 model sehpa...
Bayağıdır bir yerlere gitmiyordunuz galiba... Gidin bi' sinir stres atın. -da Oğuz abinin gelememesi felaket. Ahahahaha.
Ayrıca alışılagelmişin aksine, evlilik sonrası aksiyona atılma isteği artan Koray abiyi de tebrik ediyorum. Evlilik %100 yaradı adama.
K.
vallahi yer varsa bende gelmek isterim sırf muhabbetine
hiç uyumadan araba kullanacak şöför lazımsa hahaha![]()
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)