Off böyle bir şey yok ya
üzerinde kamyon/çekici lerde kullanılan turbo motor v8 var turbo dizel. yani ortalama 500 lt ye %30 civarı yakacaktır. yakıt deposuda 500 lt civarındadır zaten. az değil ama çokta değil yakıt. şehirler arası ülkeler arası yolculuk yapılacağını göz önünde bulundurursak keyfi yakıtından daha güzeldir. Hayali bile güzel valla.. Düşünsene eşin çocukalrın anneler babalar. Off diyorum.
*On3r*
extra bilgi olarak mercedes in 2542 modeli. yani 25 ton 420 hp. üzerindeki ağırlık o aracın motor gücüne devede kulak kalır. 10 araba koy daha yokmu der
Uzun ve düz yolda da aero dinamik yapısı önemli olduğu için 75 km yi geçmezse yakıt sarfiyatı artmayacaktır.
*On3r*
taharet musluğunun basıncı iyi değilse almam![]()
Aslında mantıken çok yakmaz.. neticede bu bir ev olarak tasarlanmış .. zırt pırt şehir içinde ordan buraya gidemessiniz zaten yıl içinde uzun süre sabit belli bir yada iki üç nokta arasında gider gelirsiniz.. belki yazları bir ege akdeniz yaparsınız.. bu zaten şehir içinde sürülmez gece geç vakit trafik bomboşken çıkmak lazım![]()
kısaca normal araba gibi kullanılmıycağı için bence çok yakıtı yormaz. ama güzel yanı şu olur boğazdada bir evin olur denize nazır ,bodrumdada , uludağdada, yaylada her yerde.. netice evin yanındao yandan düşünülse hani fiyatı makul olsa aslında parasını uzun vadede amorti bile eder..
boğaza nazır villalar bu gün 15-20 milyon dolara satıyorlarartık ordan düşünün..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yakıtı normal yüke vurulduğundan daha az yakacağını düşünüyorum. Üzerindeki ağırlık normalde 10-20 ton arası taşıdığı yükten daha hafiftir yani. Az yakar bide yazılım yaptırırız dr.ecu da misss
Çok iyi be al başına git işte bunla heryere ama benzini sıkıntı![]()
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Çok güzelsin be. Alacaksın bunu koyucaksın hot-hatch'i altına, o pist senin bu pist benim gezeceksin.
Zengin olmak lazım.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
https://www.google.com.tr/search?q=t...CDUcjGFDHSg%3D
biz bunlarla yetinirik ancakk...
o değilde çok güzel yapmış adamlar helal olsun.
Mükemmel olmuş paramız olsa da alsak![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Okumadan imzalamam.....
çayır çimen gezicen bunla .O değilde mersonun veya man `in arıza durumunda kupa kaldırmadan nasıl bakım yapicaklar. Ben oraya tutuldum
vay anasını şıtrayzee bee hem zengin hemde zevkli olunca alınıp sahibi olunan bir oyuncaklardan buda ancak bu işler bizim mizacımıza milletçe genelde uymuyor evden tv kumandasını bırakıpta çıkamadığımız için kafa geriden basıo bizim![]()
ef sedan squad-
old is cool!
Volkan konak ağır karavancıdır. Çok konserine karavanını kendi kullanıp, çöförünü uçakla yollamış..
Avrupa bütçelerine normal gelsede türkiyeye göre pahalıdır. Tr için çözüm splinter arkası scooter harikadır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)