User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
42 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Mini coopers r53 otomatik şanzıman sıkınıtı

HellRot06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GuneyOnur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen yaz 2008 Cooper S' im vardı.Motor arıza ışığı hiç sönmedi yanıyordu aracı JCW yapmışlar,düz boru,egzoz sistemi felan sonra orjinale çevirmişler vs. 120.000 deydi araç 3. Vitesten yukarı çıkmıyordu.O şekilde maslağamı gitmedim bostancıyamı gitmedim.En sonunda sinirlenip 6.500-TL ye şanzumanı bostancı sanayide değiştirttim.Ertesi hafta benzin pompası yaktı onu değiştirdim.Ondan sonra beyin gitti Almanya'dan beyin geldi onuda değiştirdim.Gaz pedalı bozuldu onu değiştirdim.Arabaya 16-17 bin civarı para harcadım sonrada en sonunda sattım rahatladım.
    Mertcan bi an önce sat kurtul
    Golf MK3 Sport - SATILDI.
    Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
    Golf MK2 GTD...
    -Ne Mutlu Türküm Diyene...
    K.Atatürk.

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ayhanas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hep masraf hep masraf degil mi ?
    Peki sen kaca almiştin 2008 cooper s 30 30.150 çünkü yazdigina göre enkaz almişin .Kesin ucuzdur yani .
    50 bine aldım.Alırken otomatik şanzumancıdan,miniciden farklı 2 yere daha göstermiştim.Hiçbir sorunu yoktu hatta bayağı bir test sürüşü yaptık araçla manuelde dahil kullandım.Bu anlattığım olaylar aracı aldıktan 15-20 gün sonra başgösterdi ve kesinlikle horda kullanmadım aracı.

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ondan öncesinde 2002 Cooper 1.6 One Otomatik 90.000 kmde vardı.O araç hiçbir sorun yaratmamıştı mesela

ozan gülle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mertcan gecmis olsun umarim en az masrafla cikarsin isin icinden

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı APO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sağda solda parçalanmayın..ayn yusufa gidin..hem aracınızıda gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz...
    Bakim abi son tercihim istanbul şuanlık ama
    Alıntı meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    207yle kafa kafaya takas ederim mertcan düşünürsen
    kafa kafaya da hangi kafayla
    Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne ara aldında bu sıkıntılar olmaya başladı layn Güle güle bin kardeşim, içine bu şekilde sindiyse iyi bir ustaya bırak yapılsın. İçe sinen araç bulmak zor artık.
    vallah sen iyi biliyosun be abi kaç ay aradım taradım içime sinmedi kaç arabanın içine indim bindim yine sinmedi istediğim tüm özelliklerine sahip üzerine 190 hp üzerine kendi adıma ayit ilk arabam daha başkası da içime sinmez sanırım allah ayırmasın babamda ikinci evlat muamelesi yapıyo kötü ustaya bırakmayız zaten
    Alıntı HellRot06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cuma satışını aldı Pazar sıkıntılar başladı kuzen
    yok cuma aldım cuma çıktıda sorun pazartesiye rendavu almıştım neyse çocuğum sanayide çektiği efkarlardan sonra serviste rahat etti heralde şuan sorunsuz maşallah diyimde
    Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mertin babası direk head shot atmışta hedef uzak olunca mermi tam girmemiş kuzen ucunda kalmış

Şaka bi yanada inşallah fazla masraf açmadan hallolur herşey mertim
    amin amin allah razı olsun ilk ten babama saymıştımda yolda tepkileri gördükçe gaza bastıkça sevdim bağrıma bastım en kötü komple serviste şanzıman yaptırırım yine binerim
    Geçen yaz 2008 Cooper S' im vardı.Motor arıza ışığı hiç sönmedi yanıyordu aracı JCW yapmışlar,düz boru,egzoz sistemi felan sonra orjinale çevirmişler vs. 120.000 deydi araç 3. Vitesten yukarı çıkmıyordu.O şekilde maslağamı gitmedim bostancıyamı gitmedim.En sonunda sinirlenip 6.500-TL ye şanzumanı bostancı sanayide değiştirttim.Ertesi hafta benzin pompası yaktı onu değiştirdim.Ondan sonra beyin gitti Almanya'dan beyin geldi onuda değiştirdim.Gaz pedalı bozuldu onu değiştirdim.Arabaya 16-17 bin civarı para harcadım sonrada en sonunda sattım rahatladım.
    bmw nin araçları öyledir bakım yapmazsan sevmezsen oda seni sevmez siz bir enkaz devralmışınız allah göstermesin
    Mertcan bi an önce sat kurtul
    Katiyen öyle bir şeyi yok allah dert tasa vermedikçe sen hiç çocuğunu fazla hastalanıyo diye ellere verir misin
    50 bine aldım.Alırken otomatik şanzumancıdan,miniciden farklı 2 yere daha göstermiştim.Hiçbir sorunu yoktu hatta bayağı bir test sürüşü yaptık araçla manuelde dahil kullandım.Bu anlattığım olaylar aracı aldıktan 15-20 gün sonra başgösterdi ve kesinlikle horda kullanmadım aracı.
    aracı çok ucuza almışınız onun vardır bir okunmuşu
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı ozan gülle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mertcan gecmis olsun umarim en az masrafla cikarsin isin icinden
    Teşekkür ederim abi inşallah
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

UNAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sanzimancielvan.com/
    Manuel şanzımanım için aramıştım, telefonda derdimi anlatırken problemimi tespit etmişti, işe hakim bir adam. Fiyatları da gayet makul.
    Sabahtan gittim, 10 gibi 2 yan dükkanda şanzımanım indi, ellerindeki işi bitirip benimkine geçtiler, akşam üstü (16.00-17.00) aracımla geri döndüm.
    En azından danışabilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı UNAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sanzimancielvan.com/
    Manuel şanzımanım için aramıştım, telefonda derdimi anlatırken problemimi tespit etmişti, işe hakim bir adam. Fiyatları da gayet makul.
    Sabahtan gittim, 10 gibi 2 yan dükkanda şanzımanım indi, ellerindeki işi bitirip benimkine geçtiler, akşam üstü (16.00-17.00) aracımla geri döndüm.
    En azından danışabilirsiniz.
    çok çok teşekkür ederim yarın ilk iş arıcam bu arada çok ucuza sıfır şanzıman buldum onun içinde haber bekliyorum eyer uyarsa benden kralı yok

UNAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kafanı karıştırmak gibi olmasın ama komple şanzıman değiştirme fikrin varsa, manuelleri de bir gözden geçirmeni tavsiye ederim

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk olarak yağı değiştirip bi deneyin, yetkili servisler şanzıman yağını değişmiyorlar bmw lifetime dediği için ama 100k km de en geç yenilemek gerekli.
    Bir de servisten şanzıman beynini sıfırlamasını isteyin, şanzıman kullanımı öğreniyor ve vites değişimlerini ona göre ayarlıyor ama bazen saçmalayabiliyor. En azından masrafı az denemesi kolay şeyler, belki çözüm olabilir.
    YouTube
    DR.ECU

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cuma satışını aldı Pazar sıkıntılar başladı kuzen
    Arabayı almaya duş al öyle git dedim inat etti
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Yekta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk olarak yağı değiştirip bi deneyin, yetkili servisler şanzıman yağını değişmiyorlar bmw lifetime dediği için ama 100k km de en geç yenilemek gerekli.
    Bir de servisten şanzıman beynini sıfırlamasını isteyin, şanzıman kullanımı öğreniyor ve vites değişimlerini ona göre ayarlıyor ama bazen saçmalayabiliyor. En azından masrafı az denemesi kolay şeyler, belki çözüm olabilir.
    abi çok teşekkür ederim hep hayat kurtarıcı bilgiler veriyosun çarşamba bir kez daha gidim o zaman çok teşekkür ederim
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı almaya duş al öyle git dedim inat etti
    o doğum tarihimden doğum suda boğsan fayda etmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı UNAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kafanı karıştırmak gibi olmasın ama komple şanzıman değiştirme fikrin varsa, manuelleri de bir gözden geçirmeni tavsiye ederim
    kusura bakmayın gözümden kaçmış o tavsiyeyi bir arkadaşım daha verdi ama direksiyon cart curt herşeyin değişmesi gerek bana daha masraflıya bile gelir ayrıca ben otomatik olsun diye ekstıra aradım dı araç alırken

10.lincoln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun.

bende 3 ay önce audi a1 aldım. 10-15 gün sonra s-tronic'de sorun çıktı.
    araç 2011 model 4 yaşında. garanti 2 sene önce bitmiş.

aldığımda 47bin kmde idi. 15 ve 30 bin bakımları yetkili serviste yapılmış fakat 45bin bakımına girmemişti.

servise gittim. eğer 45 bin bakımı için yetkili servise bırakırsanız iyi niyet garantisi için almanya'ya mail atarız dediler.
    1 gün sonra cevap geldi. kavramayı komple ücretsiz değiştirdiler. sadece 550 tl bakım parası ödedim.

böyle birşey varsa daha önceki bakımları düzenli yapılmış ise sizde şansınızı deneyin.
    34FN222
    FN2 TYPE-R

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman olayın rengini biraz değiştireyim.

R53 , VAG grubunun 2003-2007 aralığındaki triptronic şanzımanını kullanmaktadır. Hatta oranlarına kadar aynı olması lazım. Genel anlamda mekanik sorunu olmayan ama dijital sıkıntıları olan bir şanzımanın artık kronikleşmiş bir arızası mevcut, hidrolik beyni !

Bkz :

http://www.turbofsi.net/forum/showth...-Yardım-lütfen

http://www.turbofsi.net/forum/showth...-vites-vuruntu

http://forum.vwturk.com/showthread.p...RUNTU-PROBLEMİ

http://www.vwtr.net/forum/golf-v/gol...-t33606.0.html

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı 10.lincoln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun.

bende 3 ay önce audi a1 aldım. 10-15 gün sonra s-tronic'de sorun çıktı.
    araç 2011 model 4 yaşında. garanti 2 sene önce bitmiş.

aldığımda 47bin kmde idi. 15 ve 30 bin bakımları yetkili serviste yapılmış fakat 45bin bakımına girmemişti.

servise gittim. eğer 45 bin bakımı için yetkili servise bırakırsanız iyi niyet garantisi için almanya'ya mail atarız dediler.
    1 gün sonra cevap geldi. kavramayı komple ücretsiz değiştirdiler. sadece 550 tl bakım parası ödedim.

böyle birşey varsa daha önceki bakımları düzenli yapılmış ise sizde şansınızı deneyin.
    ne yazıkki ilk sahibinden bu yana servis yüzü görmemiş
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman olayın rengini biraz değiştireyim.

R53 , VAG grubunun 2003-2007 aralığındaki triptronic şanzımanını kullanmaktadır. Hatta oranlarına kadar aynı olması lazım. Genel anlamda mekanik sorunu olmayan ama dijital sıkıntıları olan bir şanzımanın artık kronikleşmiş bir arızası mevcut, hidrolik beyni !

Bkz :

Audi T

otomatik vites vuruntu

VWTURK.COM | VW, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, VW Forum

golf v
    size nasıl teşekkür etsem bilmiyorum sorunum tam olarak buydu benim çok çok teşekkür ederim zaten şanzımanımda mekanik bir şey olsa arza ışığımın tekrar yanması lazımdı peki bu parçayı ben nerden tehmin ederim acaba birde fiyatı tahmini ne kadardır tekrar teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    vites aralıkları na kadar aynı tek bir farkım var birde geri vitestede nadir yapıyo ondan da bahsedilmemiş ama büyük ihtimal sorunum bu benim bu forumu seviyorum ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı aydoğmuşlara bırak kafan rahat etsin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle arabanız hayırlı olsun.Mini'den yılmış Wolkswagen-Seat spor grubuna geçmiş biri olarak nacizane edindiğim tecrübe Mini'nin gerçekten sorunlu bir otomobil olduğudur.Neye göre kime göre sorunlu demeyin sorunlu işte..heleki ***** sitede istenilen fiyatlar saçmalık piyasasına akıl ermez uçuk rakamlar.. )aslında herkes herşeyin farkındada kullanıcılar konduramıyormu bilmiyorum İyi kondüsyondakileri de kullandım derdi bitmiyor kötü kondüsyonda ileri kilometre yapmışınıda aldım r50 r53 s düz şarjırlı turbolu alırsın mekanik iki eklenti yaparsın arıza ışığı allah arıza her boka arıza ayrı çile.Bu arada şanzımanı bir keresinde Ankara Aydoğmuş Şanzımanda yaptırdım öneririm işçilikleri gayet güzel.Kazasız belasız hayırlı günler..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)