hayda çok geçmiş olsun. Direksiyon'dan gelen tıkırtı ve titreme herkeste vardır sanırım ama klima titremesi dediğniz ne oluyor ? Olayın bu klima titremesi dediğiniz kavramla bağı var mıdır ?
Printable View
hayda çok geçmiş olsun. Direksiyon'dan gelen tıkırtı ve titreme herkeste vardır sanırım ama klima titremesi dediğniz ne oluyor ? Olayın bu klima titremesi dediğiniz kavramla bağı var mıdır ?
Yazacagim sey biraz ilginc gorunebilir ama verdiginiz bir ayrintidan yola cikacagim. Biliyorsunuz ki F30 da eger klima tusu basiliysa veya olmasa bile klima veya fan otomatik aciliyor her marsta. Zaten klimadan da ses yaptigini belirtmissiniz. Biraz uc bir fikir olacak ama mesela Serkan(Sekolive) abi kendi aracinda 120 yle giderken klimayi actigi icin blok kirdi. Evet 3 silindir 1.4tdi larda klima kronik bir sorun ama belki de n13 lerde de boyle bir sikinti olabilir. Borusandan ciktiginiz anda klimayi vs actiginizi hatirliyorsaniz bu ihtimali de dusunun. Cunku ne yazilimin o kadar kotu olma ihtimali ne de yag seviyesinin o kadar dusuk olma ihtimali var. Sahte olma ihtimalini bilemeyiz. Klima isini bence soyleyin.
hakkımızda hayırlısı arkadaşlar. Bu konunun kapatılmasını rica ediyorum kiminle iletişime geçeceğim.
son durum nedir hocam
sonuç ne merak ettim gerçekten ,40050 km de 2012 f30 sahibiyim hiç bir sorunu yok çok şükür kasım sonuna kadarda bakım pakedim var sadece borusan pakedinden yararlanıyorum ,ne dersem yapıyorlar memnunum
bende stress oluyorum hep bu konuları okuduğumda, n13 ler soğukken dizel gibi çalışıyorlar zaten ona da kafayı takıyorum servise götürdüm bunlar böyle falan dediler.
herkes tutturmuş yazılımdan kırılmıştır vs diye. Yazılımı bilmeyen adam yapmadığı sürece blok kıramazsın. O da gidip turboya allah ne verdiyse içeri yolla wastegate i kapa falan demediyse. Haa şu olabilir wastegate hortumu çıkmıştır bastığında turbo ne varsa içeri yollamıştır kırarsın diicem de öyle bi durumda bmw heralde arıza ışığı yakıp limp moda geçerdi diye düşünüyorum.
benim yakın arkadaşımın 1.16 sı piston kırdı komple motoru değiştirdi kosifler oto, sadece ruhsat masrafları ve buji parası verdi arkadaşım
120yle giderken klima açınca arabanın bozulması da harikaymış. Biz japonlarda güç yemesin diye 180 civarı falan kapatıp geri yavaşlarken yine 180 190 civarı açıyoruz :D
Bizdeki 118i'de rölantide kakorifer açıkken titremeye başladı. Muhtemelen giderken de var ama hareket olduğu için hissetmiyoruz. 70bin kmye gelene kadar 10 kere servise gittik lan bakım harici. Bi sataydık lanet arabayı bir daha vag grupmuş bmwymiş Allah korusun.
Ben toyotaya mazdaya binen sanayiye çay içmeye giden mutlu mesut bir adamdım. Bizim *** yememiz...
opelde 1.6 t motor kullanıyor uzun süredir.bizim opelde hiçbir sıkıntı çıkmadı titreme vs.ki daha çok sıkıştırılmış.bmw nasıl böyle bir vaka yaratmış ilginç geldi bana.geçmiş olsun tekrardan umarım fazla zarara uğratmaz.
Egzantirik keçesi çıkmıştı bende de, 10 liralık parça yağ değişimiyle 500'u bulmuştu.
bende servise götürdüm devirdaim daha önce garantiden değişmişti zaten ama yine kaçak görünce laaa dedimmm allahtan
ufak bir hortum kaçağı imiş çok kaçmadı çok şükür :D
Borusan şubat sonuna kadar ücretsiz kontrol yapıyor, şüphesi olan kaçırmasın...
benim 40000 km de 320dizel f30 um motorda incecik bir mazot hortumu iğne deliği gibi delikten 1 depo mazotum döküldü Allahtan farkettim mazot bitmeden bu tip arabalarda bu sorunlar pes dedirtiyor gerçekten
Bazı sorunlar kronik vs tamam da bu n13'ler cidden çok kötü nam yaptı. E90 dizelde radyatör yedek su deposunun/taşırma kabının tapası patlamıştı, serviste kronik demişlerdi.