O gecen seneydi abi :)
Printable View
Transitle tatlı tatlı lastik çektiren genç senide unutmadık:D
Nokta hatasız araçlar/motorlar bulup reklamını yapıp 2 gün sonra sahibinden de görülen ilanlar..
ÇALIŞKAN nickli arkadaşın Türkiyedeki katliamlar konusundaki azimli çalışması gözden kaçıyormu yoksa :D
Yılın dramı; bulunamayan 106 kapı çıtası
Kiralık araba olayının linki varsa alırım bir dal :)
Bence yılın en güzeli marka desteği olmadan Cupra'nın kırdığı pist rekoru.
- Plakayı E Devlet' ten sorgulayıp önce aracınız üzerindeki hacizi kaldırın diye akıl veren abiyide unutmayalım bence.
- Bir de Ümraniye' GT Performance' mıydı? Yanlışım varsa düzeltin 306 GTİ' ın şanzımanını kırıp, üzerine kaza yapıp, üzerine parçalarını söküp vermediğini de unutmayalım ben orada en çok yazanı banlarım ibaresi üzerine bir arkadaşın 'Araya girdim banı yedim' yazıp banlanması bir numaradır :)
Berbat bir seneydi. hiç bir iyi yanı yoktu nokta....
Yarbay nickli amca senide unutmadık.
kıskanma favorilerini paylaş konusunda ki tripler
s2000 tapu seçme konusu hangi konu :D
Ben sizlere canımı veririm kardeşim, biraz Nihat Doğan olacak ama ben gerçekten memleketimi,insanlarımı ve kültürümü çok seviyorum eee burda bu sitede buna ek olarak birde tutkum olan otomotiv meraklıları ile kaliteli/seviyeli bir paylaşımda bulunabilmek ayrı bir zevk.
bu site sayesinde Ceyhanlı (Ömür) bir arkadaşımızın ses sistemini, Adanalı bir professörün (Levent bey)VW caddysindeki tıkalı dpf'sini tamir etme şansımız , bir arkadaşımıza S60 1.6d satma şansımız oldu, Adana Seyhan belediyesinde iş makinası arızalanan bir arkadaşımızın backhoe loaderini tamir etme akabinde takasa alma, sıfır makine satma şansımız oldu, 3 site üyesiylede sanayimiz/atölyemizde yemek yeme tanışma şansı oldu.
benim için TechTurkey saolsun dostluk dolu bir otomotiv yıl oldu :)
koca 2015de Görkem 3ü 1 arada fenerini hala satamadı heralde :hehe:
Eray abiyi bile dolandıran arkadaşın (ismi aklıma gelmedi şuan) sevgilisinin üye olup beni bile dolandırdı demesi :D
10.yıl buluşmaları
Son dönemden merso clubtaki test sürüşüne çağırılan abimiz
Bir de cooler patlatan ızgara falan aşağı indiren bi şahin vardı fiorino coolerı vardı sanırım nedense aklımda yer etmiş o videoda