TurboR1 nickli abimizi de unutmayalım o zaman :D
Printable View
Tapu olayın ss'ini almış olmam lazıma akşam eve geçtiğimde bulursam yüklerim buraya :D
İsmini de öğrendik, Timur abiyle tanışmayı isterdim ya, adanaya düşerse yolum bi pm atarım abi bi şalgam ısmarlarsın.
Bu tarafa da senin yolun düşerse gel ıslama köfte yedireyim sana :)
Açtığım bir yardım konusunda destek olan tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum.
Öncelikle bu arkadaşlarımın ne dileği varsa kabul olur inşallah, yolları bahtları şansları güzel olsun, iyi insanlarla karşılaşsınlar.
İlgili konuda özellikle ve özellikle vectra_tuner nickli Sinan Abinin hakkı ödenmez. Allah ondan da razı olsun.
Yılın yardımsever ödülünü Sinan abiye veriyorum :)
Birçok konu da plakadan sorgu yapıp "hacizli ıvır zıvır" yazan arkadaşı da unutmadık :) Nickini adminler "icracı" olarak değiştirebilir mesela :)
Çalışkan arakdaşı da katliam ve gif konularındaki özverili çalışmasından dolayı kutluyorum.
Bir de o şişe sallayan hatunu eklemeseydi arkadaşlar iyiydi :D
1 dakikaaaa seni de unutmadik Yusuf abi :D hala videolari yukleyecek , videolar var elimizde yayinlariz diyen Alp abi seni de unutmadik :D
ÇALIŞKAN abiyi giften sorumlu bakan yapalım:hehe:
Tolga kardeşim çok teşekkür ederim, Ne şalgamı ya sana adam gibi Adana kebabı şöyle 1001 meze akabinde birde adam gibi bol kaşarlı künefe akşamınada Mersine basar tantuni yeriz birader sen yeterki gel.
herkes gelsin beyler hepinize kapım açık, iki yerimiz var biri Adana Mersin yolunda Tarsustan önce 16kmde Volvo diye eşşek kadar yazan yer :)
diğeri adana organize sanayide (Ceyhanın dibinde) Ceylan group /Ceylan otomotiv diye tabelalı yer, orda Ceylift adı altında forklift, ceytreyler adı altıdna treyler ve ceytech adı altında kova/kepçe üretiyoruz.
bu arada Tolgacım keşke öncesinde bilseydim ya Sakaryada olduğunu inan abartıyorum sanacaksın ama daha henüz pazar günü Hendekteydim Annem tarafı Hendekli ordaki akrabaları ziyaretdeydim valla :(
Açtığım konuları göremiyorum mesajları var bi de
Capslerden sorumlu bakanımız Sn.Xor'u evlendirdik (Allah mutlu mesud etsin) capssiz kaldık artık :D
Ayrıca Ocak ya da Şubat ayında Xor'a yapılan atarın ve akabinde geri vites bu seneye damgasını vurur :hahaha:
Arenin İzzet-Doa'nın s2k-Alp2 Ibiza bu senenin en iyilerinden.
The Makine seneyi güzel bitirmemize renk kattı. (Buğra'ya emekleri için teşk. etmek lazım):icon_tup:
Kiskanma favorilerini paylas konusunda ne kadar evlat varsa paylasilmasi bence en onemli konuydu.
Konunun amaci dışına çıkması için çabalayan dostların emeklerine sağlık :D
İcracı arkadaşı, hakkı amcayı, sigortacı abimizi, favori araçlarda evlat paylaşan dostlarımızı, typeR-cupra kıyaslamalarını, her olayda döner bıçaklarıyla dalma isteği olan atarlı kardeşlerimizi, the makinayı, postacılıktan bilmemnereye gelmiş a7 almış tartışmalarını, ince ince çaktırmadan sövülen yada sansürlenen siyaset konularını tabiki unutmayacağız :D
King Spec Hakan Alev'den Subaruyu 1.5 barda 900hp teslim alacak arkadaşın dramıda kötüydü...
http://www.techturkey.com/forum/sohb...diricidir.html
ayıp ediyosun hemen :hehe:
aklıma geldikce yazarım yeni şeyler
http://i217.photobucket.com/albums/c...767154652.jpeg