-
geçmis olsun bu devirde kımseye guvenmemek gerek
-
Dolandırıclığa yasalarda boşluk var,adamlar bunu çok iyi biliyor ve kullanıyor defalarca hep birbirlerinin üzerinden bu şekilde milyonluk vurgun yapmışlar yakalınca da hepsi suçu birbirine atıyor nasıl saldılar 5 aranması olan mimli bir adamı benimde aklım almıyor,garibanın biri ekmek çalsa erzak çalsa direk tutuklanır bunlar dışarda şuan yeni ofisler dükkanlar tuttarak avlarını arıyorlar,memurlar biz bıktık artık elimizi de süremiyoruz şerefsizlere beyfendi diye hitap ediyoruz neredeyse diyorlar.
-
çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten.
fitil fitil gelecek burunlarından emin ol
-
Büyük geçmiş olsun . Adalet sistemimiz bu şekilde devam ettiği sürece bunlar gibi şerefsizler kaşarlaşmaya ve çoğalmaya devam edecek maalesef.
Söylenecek çok şey var çoğu küfür içeren.. "sonunda paramı aldım " mesajını yakın zamanda görürüz inşallah yakın zamanda.
-
Bana denk gelse de bi yemek yesem beleş
Elime nakiti saymadan birak is adamını dostuma vermem. Biz arıyok mikecek bunlar bizi mikecek. Kardeşm piyasa tilki dolu dikkat edin geçmiş olsun
-
*** gibi ülkeyiz yeminle . 100 bin iyi para gidip hepsini bulucan kar maskesiye sıkıcan bacaklarına ömrünün sonuna kadar topal kalıcak ibneler...
-
Diyecek bişey bulamıyorum herkesin başına gelebilir böyle bir durum tedbirli olmak lazım çok çok geçmiş olsun artık kendilerini aşmaya başladılar büyük senaryolar yazılıyor
-
Çok üzüldüm sizin adınıza ama üzülmek ne fayda olan olmuş. Nasıl bir psikolojide olduğunuzu az çok tahmin edebiliyorum geçmiş olsun. ALLAH onları da kahretsin
-
kardeşim Allah yardımcın olsun inşallah hayırlı bi haber alırsın...
-
büyük geçmiş olsun adiniza çok üzüldüm memleketde ******çocugu çok ama ilahi adalete inanirim kimsenin hakki kimsede kalmaz..
-
Büyük geçmiş olsun,amacınızı okuyunca daha da çok üzüldüm..
O.çocuklarının aldıkları nefes haram zıkkım olsun
-
Ah be hemen hemen her ay benzer bir konu açılıyor forumda......
Büyük geçmiş olsun.....
-
çok büyük geçmiş olsun , bu memleket nereye gidiyor böyle anlamış değilim. allah sonumuzu hayır etsin.
-
Yasada açıklar var bugün sizin başınıza geldi, yarın başkasının allah onların bin belasını versin. Onlar yüzünden kimseye güvenemez olduk.
Aslında çözüm basit. Noter satışlarında bedel banka üzerinden yapılacak. Satılan araba ve ödenene paraya 7 gün boyunca bloke konulacak. Herhangi bir dava ve şikayet olmadığı sürece 1 hafta sonra blokeler kaldırılacak.
Bunun gibi uygulama bu şekilde hayatları boyunca çalışan insanların birikimlerini koruya bilir.
Çok geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda misli olarak o parayı kazanırsınız. Allah beterinden saklasın.
-
-
Çok geçmiş olsun abi, Rabbim sabır versin. İnşaAllah en kısa zamanda lehinize çözüme kavuşur
-
büyük geçmiş olsun vallahi ama bu hikayenin benzerini okumuştum ben nerde okudum hatırlamıyorum işte bu şekilde paylaştıkça en azndan daha az insan zarar görücek inşallah aracınızı alırsınız şu an olduğunuz durum gerçekten üzücü insan kendine yapıldığını düşününce bile kalkıp gidip öldüresi geliyo böyle insanları ..
-
Geçmiş olsun umarım bi sonuç alırsınız. Basiretiniz bağlanmiş bir de baskıya yenik düştünüz galiba biranda kabul ettiniz vicdanınıza yenik düşüp. Allah yardımcınız olsun.
-
Öncelikle büyük geçmiş olsun. Sakin olman gerek bu durumda , adamları bulup çekip vursan adamdan sayarlar , 20 sene yatarsın içerde. Değil 1 araba 10 araba için bile içerde yatmaya değer mi ? İnsanlık halidir , bir an insanın basireti bağlanabilir. normaldir. Kendini ben bu tezgaha nasıl düştüm diye suçlama. Sana profesyonelce tezgah kurmuşlar. İnşallah adalet tecelli eder.